Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já je snáším v pohodě, mám kapky od Herba vitalis. Mají se dávkovat 3 x děnně 15 kapek. Správně se mají naředit vodou, chvilku podtžet v ústech, pak polknout, 15 min před a po užití kapek nejíst, nepít. Mě celkem chutnají, tak je neředím, nakapu na lžičku, chvilku převaluji v ústech polknu…
Mam hodne alerigie tak se bojim abych nemela nejakou alergickou reakci
Tak zatím kapky neužívej a přeptej se v lékárně, zda jsou pro tebe vhodné!!! Stačí tam zavolat…
@hanka1120 Jééé ahoj Hani
, kapky z jeřába doporučuji. Nevěřila jsem tomu, ale jeřáb je fakt super. Rozepíši se: 1 cyklus jsem nasadila kontryhel a infolic (ale cyklus byl dlouhý jako šráky 38 dní - však určitě víš
) ovu proběhla až 26 DC. Nyní jsem se na infolic a kontryhel uplne vyprdla a dávala jsem si tento cyklus jen jeřába, ale poctivě 3× 15 kapek, s tím, že v době po ovu si dávám jen 1×15 kapek ráno. A výsledek?? Ovu proběhla 17DC (což je pro mě úžasná zpráva) a nyní jsem 5DPO a čekám zda se mrška objeví či nikoliv. Takže za mě investice do jeřába, který stojí 90 kč se vyplatila. Snad to pomůže.
Moje zkušenost z Jeřabem ptačím je taková že jsem po jednom cyklu užívaní otehotnela. 33Každopádne, jsem byla v červenci na laparce, zjišteno pco, nasazen metformin, cyklusy 33 dnů. Poslední cyklus před otehotnením jsem kapala jeřába a pila kontryhel, to všechno zapříčinilo že ovulka byla již 13 dc místo 20 dc a já našla // za me tahle kombinace k nezaplacení
@danger007 píše:
@InExile perfeeeekt blahopřejihlavně at je vse v poradku
děkuju, psala jsem to jen pro další holky…já doted nevím co mi pomohlo víc..ale myslím že ten jeřáb. Ted uvidíme jak to bude dál…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký druh jeřabu ptačího používáte? Jsou tinktury a kapky, nevím které a kde bych je koupila. Pomohlo by mi aspon od jaké značky. Děkuju
Ahojky, užívám jeřáb asi +-14 dní a už 4. den mě neskutečně bolí prsa, úplně mi hoří(mám 9 dní do MS). Před MS mě v této době normálně pobolívají, ale spíše vzestupně, a ne jako teď, že se jednoho dne vzbudím a mám prsa v jednom ohni. Otázka zní, zhoršil se některé z vás PMS při užívání, nebo měly jste něco podobného? ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. 8 měsíců se snažíme o miminko. Beru listovku, piju Nosifol, 16-26 utrogestan. Měla jsem celkem 3 cysty, vždy po MS zmizela. Poslední cysta byla v prosinci, to jsem dostala Agolutin, ještě ten den jsem dostala MS, cysta ale zůstala, v lednu jsem dostala MS sama od sebe 30 DC, u toho cysta praskla. Teď v únoru jsem ale MS nedostala vůbec. Byla jsem na gyndě, doktor mi řekl, že výstelka je jen 4mm, píchli mi Agolutin, ale s tím, že opravdu neví, jestli MS vyvolá nebo nevyvolá. Nyní jsem 36 DC, bazální teplota se drží kolem 37, ale test negativní. Nechápu co se se mnou děje.
Ale k mé otázce - kontryhel pijete celý cyklus nebo je tam taky období od-do. Už jsem z toho všeho docela vyčerpaná. Ale to vy tady určitě taky. ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tyto kapky můžu začít rovnou používat po vysazení antikoncepce, jestli jste to tak taky někdo udělal, nebo jste čekali, že se Vám cyklus obnoví sám
děkuji
Ahoj holky, já jsem kontryhel pila přes měsíc, po tom jsem měla cykly 37 a 38, začátkem února měl začít další, ale nic, tak jsem si už myslela, že by mimi, ale testy negativní, nakonec jsem nejspíš nastydnutá, začala jsem od soboty špinit. Kontryhel už dost flákam, tak právě přemýšlím o tom jeřábu. Horší je, že ani nevím, kdy mám ovu, i když při pití kontryhelu si myslím, že jsem jí u druhého cyklu cítila, ale testem jsem neověřila. Je teda fakt, že jsem přestala mít výtok a celkově ubyly pupínky na obličeji, ale k mimi to nevedlo
V pátek jsem sháněla jeřáb ve dvou bylinkářských obchodech, ale babky neměly, dnes zkusím třetí.
Ahojky holky snažilky, je mi téměř 42 roků. Se svým mužem se snažíme pár měsíců o mimčo. Začala jsem před měsícem užívat kapky jeřábu ptačího a později i kapky maliníku, obojí od paní Podhorné (Naděje), a ouha dnes jsem si udělala po 4 denním čekání na menstruaci testík a je pozitivní. Chtěla jsem se s vámi o to štěstí podělit a tak hned píšu, aby jste nikdy neztrácely naději. Jen dodám mám již dvě dospělé děti
a taky jen pěti procentní šanci na otěhotnění ![]()
Mně bolela prsa neskutečně a po dvou cyklech jsem otěhotněla, a bolest nemám téměř vůbec ![]()