Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme dobrou prodejnu látek za rozumné peníze ve městě. Taky se chystám šít a už jsem koupila látku, jen se k tomu dokopat
Teď si říkám že by jednodušší i levnější bylo koupit třeba od někoho bazarový.
@Medičkaa No já právě o žádné takové prodejně nevím. Jsem z Olomouce. Vím jen, že je tu Vesna, tam vedou látky, ale netuším ceny a nechci do toho moc investovat.
![]()
Já jsem si ušila - a byl hnusný. Litovala jsem, že jsem si ho raději nekoupila. Od té doby jsem se omezila jen na zmenšování povlaků na polštáře, které vyžaduje jen projetí šicím strojem po jedné straně polštáře a drobné opravy oblečení, které nejsou na první pohled vidět. ![]()
Koukni na fler.cz já ho tam synovi objednala k Vánocům a spokojenost. Obvykle si vybírás látky z nabídky a na přání ušijí
@Bobinka007 ..Záleží jaké rozměry kapsář chcete,zda na zeď,postel,zavazovací či na ucha zavěsit.Jestli vyteplený a zpevněný.Šiju chvilku(asi 2roky)nejsem tedy švadlena top,ale zvládnu hodně věcí.Poradím Vám první si kapsář nakreslit pro představu,
zda bude v představách nějaká složitá aplikace či snažší pro Vás kombinovat barvy a látky se vzory.Nevím v jaké cenové relaci chcete kapsář ušít,ale mrkněte se třeba na Krásné látky, Moje látky,Miruš látky,tam jsou metráže krásné a v hezké cenové dostupnosti(myslím i maminek doma na mateřské)
.Kdyžtak mi napište i sz,ráda Vám poradím,pokud bude v mých silách.
![]()
@Bobinka007 udělej svůj, navíc tě to potěší. Není na tom nic hrozného a můžeš se inspirovat i na netu (návodů je tam spousta). Hodně štěstí ![]()
@Bobinka007 a co zajít do nějakého sekáče a tam nakoupit nějaké cichy nebo závěsy a zkusit to z toho
. Když se nepovede, vyjde tě to na pár kaček a nebude to mrzet
.
@Bobinka007 ať se dílo podaří naplánovat a zrealizovat
kdyby jste si nevěděla rady,klidně napište ![]()
@Bobinka007 píše:
@Medičkaa No já právě o žádné takové prodejně nevím. Jsem z Olomouce. Vím jen, že je tu Vesna, tam vedou látky, ale netuším ceny a nechci do toho moc investovat.
Jestli máš FB zkus si tam vyhledat „Kapsáře a dekorace“, mrkni na fotky, co tam jsou. Jsem od té paní kupovala kapsáře pro holky (počítám tak před 7mi lety) a jsou super, velké kapsy, pevné a krásné. Jestli si dobře pamatuji, tak byla myslím z Chomoutova.