Kapsle Nespresso, i do jiného kávovaru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kapsle Nespresso, i do jiného kávovaru?
Po několika reklamacích nám vrátili peníze za kávovar Nespresso DeLongi a manžel další od Nespressa nechce, bohužel. Zbylo nám hodně kapslí, nemáte vyzkoušeno, do jakého jiného kávovaru pasují? ![]()
Díky za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vždycky má firma udělané kapsle tak, aby to nešlo do jiného stroje, abys musela kupovat jen tu jejich značku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslela jsem si to, ale naděje umírá poslední ![]()
Tak asi vysypat a použít v pákovém.. To bude operace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou kavu do nespressa mas, kolik toho mas? Mozna bych to od tebe koupila. Manzel take pije nespresso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ricki
Ake mas tie kapsle, hod SZ treba ich kupim od Teba..:-)..ak sa mozem spytat co sa vam stalo s kavovarom? ja uz mam 6r a facha vyborne.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád se zasekával ten posuvný ovladač, blbla elektronika, propíchlo to kapsli jen napůl, asi vadný kus, vím, že jsou spolehlivé. Po sedmé opravě už jsme ho fakt nechtěli, byl v servisu dýl než u nás.
Chtěla jsem koupit stejný, ale manžel už je alergický na ten jejich dokonalý servis, výmluvy, dlouhé opravy, vymýšlení pokaždé jiné závady, aby nemuseli dát nový. Ta přeslazená, ironická paní na jejich lince. Až když jsme to začli reklamovat normálně přes obchod, kde jsme to koupili a ne přes jejich linku, tak se s nimi najednou dalo mluvit.
Rozházet si to s Electrowordem se jim asi nevyplatí.
Zkusím ho přemluvit na jiný typ a bez jejich operátorů že bychom se obešli, kafe mi chutná, tak zatím neprodávám určitě, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ricki
Skus ho ukecat..alebo napis Jeziskovi..hlavne to ich kafe sa da pit, narozdiel od inch kapslovych..:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit