Kariéra u policie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15820
31.7.23 19:33
@Lucy75 píše:
Co k tomu říct, nemyslím, že je to úplně Kariéra když máš po 30 letech práce s 2 vš a tahání s mrtvolami 50 čistýho… jenže mne to baví a ve školství bych víc neměla
do korporátu nejdu
a není vše o prachách
brácha je plukovník na NCOZ, taky dvě vš, přitom původně vyučený řezník :mrgreen: to všechny podřízené baví, když poví, jak začal :mrgreen:
když se snažíš, tak máš po 10 letech na obvodě 35 čístýho na běžném okrese.. tak si to vyhodnot, zda je to Kariéra
spíš je to Poslání, chceš Pomáhat (chránit úplně neumím, mám blbou manipulaci se zbraní), tak to děláš..
oba s brudrem k tomu máme hlubší motivace…

Ono je asi lepší tahat mrtvoly, ty neprudí, na rozdíl od rozmazlených fakanů a jejich vysíracích rodičů. Celé školství pomalu kolabuje, takže i kdybys tam nějakým omylem (dá se) brala 50 čistého, tak to nedává moc smysl. Mám mezi učiteli dost známých a i ti, co to berou jako poslání, toho mají pomalu plné zuby a uvažují o změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 20:08

Ano kamarád jde bočním vstupem a bude podplukovník. Můj partner u policie je, šel pěkné od začátku a po 5 letech je podporučík. Nemá vs, ale tlačí na něho, aby si ji dodělal. Teď dela zástupce velitele - asi záleží, co pro někoho znamená kariéra. Je to individuální.

• Citovat
  • Upravit
113
31.7.23 21:42

@Lucy75 Asi tak nějak :lol: Já nesloužím, ale vím to od známých a přátel, jestli tohle bere tazatelka jako nějakou kariéru, tak pak jo, osobně si to přestavuju jinak, hlavně co se týká financí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.9.25 08:07

Ahoj, zajímalo by mě, pokud má někdo kategorií C (způsobilý za určitých podmínek), co všechno u Policie ČR může dělat? • Může dělat hlídkovou službu, být na obvodě, cizinecké policii nebo dopravce? • Jaké typy služeb / útvarů s C nejde dělat?

Díky za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24801
22.9.25 08:10

@Sára 26 Céčko je práce v kanclu a nevím, který šéf by si tě dobrovolně vzal na oddělení, protože to nelze sloužit ani výjezdy, ani noční.. prostě s céčkem normální polda ne, leda specializovaná místa, třeba znalec na techniku nebo odborník na IT apod., ale to zřejmě nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat