Karneval a dary do tomboly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.14 13:52

karneval a dary do tombole

Maminky prosím o radu, chceme jít letos úplně poprvé na karneval. Pořádající žádají všechny rodiče, kteří se chtějí zúčastnit, aby přispěli finančně nebo darem. Mně to přijde trochu divný, nemáme peněz na rozdávání, vycházíme tak tak a na další výdaje prostě nemáme. Jsme v obci přistěhovaní nově a já se nemám prostě koho zeptat zda to tak chodí i jinde na karnevalech. Jak je to prosím u vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7876
7.3.14 13:53

To slyším poprve. Unás vše platí obec… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 13:53

O jaký karneval jde? u nás vždy pořadatelé seženou sponzory - nikdy jsme nic nedávali. Max chodili po vsi s pozvánkami a kdo mohl, dal finanční dar (i kdyby 20 kč, tak je to potěšilo) :think: Ale to bylo spíš tombola na plese (hasiči a myslivci). Dětský karneval platila obec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 13:54

Karneval pro děti, pořádá obec, tak já nevím :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2895
7.3.14 13:55

Ne u nas taky nikdy nic. Ale jdnu dobu se vybiralo vstupne, coz mi prislo fajn :palec: ted se uz ani vstupné nevybira. Kdo chce, mohl dat nejaky darek na tombolu, ale nic narizeneho neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.3.14 13:55

A ještě OT : Proč anonym??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.3.14 13:59

No tak kup trebas kyblik s kridama, plastelinu nebo pastelky… To snad neni vubec financne nakladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 13:59
@Anonymní píše:
Karneval pro děti, pořádá obec, tak já nevím :twisted:

tak to fakt nechápu. To u nás nikdy nedělali - ať obec, tak školka, škola. Vždycky si sponzory seženou sami - max jsme nějakého dohodili, nebo pomohli sehnat. Ale jinak ne :think: to fakt jen tombola pro dospělé - hasiči chodili dům od domu a kdo měl, dal pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.14 14:00

U nás se to dělá normálně, pořádá se karneval, část platí obec, ale rodiče ze školky jsou vždycky požádáni, že kdo může, ať přispěje něčím do tomboly, nějakou hračkou apod. Přijde mi to normální, obec pro děti pořádá během roku opravdu velké množství akcí, takže mi nepřijde nic špatného na tom, že se podílí i rodiče, buď malým finančním darem, nebo hračkou, nebo že jdou pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.3.14 14:01

Taky jsem se s tím nesetkala..
Ale když už, dala bych sadu pastelek, fixí, nějaká dětský bloček nebo tak něco:-)
Prostě drobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
7.3.14 14:04

Me spis stve ta tombola. Naposled kdyz u nas byla, tak si kazdej dospelej koupil snad 60listku. Samozrejme pak darky dostalo pár deti.Na ostatni proste nedoslo.. Libilo se mi, kdyz kazdy zaplatil vstupne a kazde dite dostalo pak malej darecek (privesek na klice apod.) takhle je hodne deti zklamanych, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.3.14 14:05

U nás pořádá karneval školka a také jsme se hromadně podíleli na tombole. Každý rodič přinesl nějakou maličkost. Někdo jeden balíček, někdo 3, každý podle svých možností. Vše bylo dobrovolné. Něco dodala školka, něco sponzoři a dárečků bylo tolik, že se dostalo na všechny děti a nikdo nebyl zklamaný, že nic nevyhrál. Nevidím na tom vůbec nic špatného :) Nemusí se jendat o hodnotné dary, vždyť těm dětem stačí omalovánky a pastelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 14:08

Děkuji za názory, moc si jich cením, koupíme aspoň omalovánky a ty pastelky, to je dobrý nápad. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4476
7.3.14 14:13

Nebo bublifuk… kopec radosti za par kacek… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
7.3.14 14:22

U plesu pro dospělé kupují dary do tomboly pořadatelé a u plesu pro dětí nevím jak to je teď, ale bylo to vždy tak že každý z rodiču něco maleho koupili, pastelky, panenku, plyšaka, společenskou hru atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák