Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
dnes jsme byli nakoupit v Kauflandu a vzali jsme brambory. Ty v akci a volně ložené byly opravdu humus, nahnilé, flekaté, hanba prodávat. Tudíž jsem sice nerada, ale s vidinou dobré koupě, vzala 2,5 kg za 59Kč! Manžel si je dělal na večeři a byly sladké, lehce přemrzlé. Tohle se nám s brambory z Kauflandu stalo víckrát, tak jsem si připlatila a mám sto chutí jim to omlátit o hlavu. Nestává se vám to taky, že máte sladké brambory? Nevíte, jak je to tam se skladováním zeleniny?
Stává se mi to casto. Delala jsem u zeleniny, brambory musi byt v chladu ale nesmi chytnout mrazku nebo je po nich. Sládnutí způsobuje přirozená přeměna škrobu na cukr. Proste kaufland, no neber to ![]()
Z kauflandu už brambory nikdy. Radši budu o rýži. Na povrchu celkem pěkné, ale vevnitř hnědé, tfuj.
Nekupuju brambory ze supermarketů. Takové brambory se dávají prasatům a né lidem ![]()
Kdyz kolikrat vidite co tam prodavaji za zeleninu a ovoce. Zrovna nedavno chlapík srovnaval jahody v tom kelímku a mrskal to na sebe takovym zpusobem div z nich nebyla marmelada ![]()
@zizalkaaa Kdybych měla možnost lítat po městě, jdu si pro zeleninu do normálního obchodu, ale prostě při velkém nákupu a s dítětem na zádech nemám možnost. Tak už mě to dnes fakt naštvalo a manžel mi zakázal tam zeleninu kupovat, že radši skrz to objede město, než žrát ten humus. V létě si budu pro zeleninu dělat výlety
.
Tak z kaufu když koupím brambory za 17,90 a vařím je, tak i když je hlídám tak je mám pokaždé rozvařené a chuťově hnus
dneska v Bille sem koupila za 24,90 brambory.. hrůza kde sme to dospěli!
@1Luca píše:
@zizalkaaa Kdybych měla možnost lítat po městě, jdu si pro zeleninu do normálního obchodu, ale prostě při velkém nákupu a s dítětem na zádech nemám možnost. Tak už mě to dnes fakt naštvalo a manžel mi zakázal tam zeleninu kupovat, že radši skrz to objede město, než žrát ten humus. V létě si budu pro zeleninu dělat výlety.
Mam to taky tak.Kdyz mam moznost zajdu primo do zeleniny ale kdyz tu moznost nemam, tak bohuzel no je to smutný. Stoji to takovy prachy a neda se to jíst.
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový,
asi na moravu vozi III jakost a do prahy I
@zizalkaaa píše:
Kdyz kolikrat vidite co tam prodavaji za zeleninu a ovoce. Zrovna nedavno chlapík srovnaval jahody v tom kelímku a mrskal to na sebe takovym zpusobem div z nich nebyla marmelada
Myslíš, že z kamene jde udělat marmeláda ![]()
@MartinKa36 píše:
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový,asi na moravu vozi III jakost a do prahy I
v Praglu je prece vsechno nejlepsi ne? ![]()
@MartinKa36 píše:
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový,asi na moravu vozi III jakost a do prahy I
Se divim s cim vsim se da prijit do diskuze ![]()
Nicmene nevim odkud jsi, ale pokud mas moznost vzdy nakupuj brambory od prodejcu napr. u silnic - ja sem z Prahy, ale cibuli a brambory bereme vzdy u „silnicaru“ (stojej v Modranech).