Brambory Kaufland

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5271
6.3.14 21:07

Brambory Kaufland

Dobrý večer,
dnes jsme byli nakoupit v Kauflandu a vzali jsme brambory. Ty v akci a volně ložené byly opravdu humus, nahnilé, flekaté, hanba prodávat. Tudíž jsem sice nerada, ale s vidinou dobré koupě, vzala 2,5 kg za 59Kč! Manžel si je dělal na večeři a byly sladké, lehce přemrzlé. Tohle se nám s brambory z Kauflandu stalo víckrát, tak jsem si připlatila a mám sto chutí jim to omlátit o hlavu. Nestává se vám to taky, že máte sladké brambory? Nevíte, jak je to tam se skladováním zeleniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
6.3.14 21:13

Stává se mi to casto. Delala jsem u zeleniny, brambory musi byt v chladu ale nesmi chytnout mrazku nebo je po nich. Sládnutí způsobuje přirozená přeměna škrobu na cukr. Proste kaufland, no neber to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.3.14 21:13

Z kauflandu už brambory nikdy. Radši budu o rýži. Na povrchu celkem pěkné, ale vevnitř hnědé, tfuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
6.3.14 21:15

Nekupuju brambory ze supermarketů. Takové brambory se dávají prasatům a né lidem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 21:15

Kdyz kolikrat vidite co tam prodavaji za zeleninu a ovoce. Zrovna nedavno chlapík srovnaval jahody v tom kelímku a mrskal to na sebe takovym zpusobem div z nich nebyla marmelada :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
6.3.14 21:20

@zizalkaaa Kdybych měla možnost lítat po městě, jdu si pro zeleninu do normálního obchodu, ale prostě při velkém nákupu a s dítětem na zádech nemám možnost. Tak už mě to dnes fakt naštvalo a manžel mi zakázal tam zeleninu kupovat, že radši skrz to objede město, než žrát ten humus. V létě si budu pro zeleninu dělat výlety :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.3.14 21:21

Tak z kaufu když koupím brambory za 17,90 a vařím je, tak i když je hlídám tak je mám pokaždé rozvařené a chuťově hnus :cert: dneska v Bille sem koupila za 24,90 brambory.. hrůza kde sme to dospěli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 21:23
@1Luca píše:
@zizalkaaa Kdybych měla možnost lítat po městě, jdu si pro zeleninu do normálního obchodu, ale prostě při velkém nákupu a s dítětem na zádech nemám možnost. Tak už mě to dnes fakt naštvalo a manžel mi zakázal tam zeleninu kupovat, že radši skrz to objede město, než žrát ten humus. V létě si budu pro zeleninu dělat výlety :).

Mam to taky tak.Kdyz mam moznost zajdu primo do zeleniny ale kdyz tu moznost nemam, tak bohuzel no je to smutný. Stoji to takovy prachy a neda se to jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077

V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový, :) asi na moravu vozi III jakost a do prahy I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
@zizalkaaa píše:
Kdyz kolikrat vidite co tam prodavaji za zeleninu a ovoce. Zrovna nedavno chlapík srovnaval jahody v tom kelímku a mrskal to na sebe takovym zpusobem div z nich nebyla marmelada :pocitac:

Myslíš, že z kamene jde udělat marmeláda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 21:24
@MartinKa36 píše:
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový, :) asi na moravu vozi III jakost a do prahy I

v Praglu je prece vsechno nejlepsi ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 21:25
@mama08 píše:
Myslíš, že z kamene jde udělat marmeláda :mrgreen:

to ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
6.3.14 21:25

@MartinKa36 No jo, aby Pražáci neměli něco víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
6.3.14 21:26
@MartinKa36 píše:
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový, :) asi na moravu vozi III jakost a do prahy I
:mrgreen: to co vy považujete v Praze za špičkové to se na Moravě dává slepicím :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
6.3.14 21:26

Se divim s cim vsim se da prijit do diskuze :mrgreen:

Nicmene nevim odkud jsi, ale pokud mas moznost vzdy nakupuj brambory od prodejcu napr. u silnic - ja sem z Prahy, ale cibuli a brambory bereme vzdy u „silnicaru“ (stojej v Modranech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák