Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zrovna jsem včera po nákupu smutnila, že už na obchod OVOCE-ZELENINA člověk nenarazí ![]()
@Teruna000 píše:
Zrovna jsem včera po nákupu smutnila, že už na obchod OVOCE-ZELENINA člověk nenarazí
No jo, ale lidi si to udělali sami. Vylítávají po Kauflandech apod., protože tam jsou rajčata bez chuti o 5Kč levnější na kg, než jinde. A malí podnikatelé se neuživí ![]()
Jako já nevím, ale zrovna dneska jsem koukala na akční letáky (běžně je hned vyhazuju) a v akci byly samé cukroviny, alkohol, apod. Žádné věci, které by člověk fakt potřeboval k žití ![]()
Prostě v Praze jsou obchody lépe zásobeny,
Prostě pražské Kauflandy mají bezkonkurenčně nejlepší a nejlevnější ovoce a zeleninu.
PS na ten čerstvý hrášek se slovo nejlevnější nevztahuje ![]()
@Ve-ru v tom s tebou 100% souhlasím… je to na nic
dneska jsem kupovala zeleninu na svíčkovou a petržele, že by se s ní člověk mohl šťourat v uchu…i když ne, byla jak pendrek
mrkev má shnilé konce vždycky
![]()
@Teruna000 Je to na prd. Ještě se dá nakoupit zelenina v Lidlu, jakž takž. Ale taky je drahá. Přes sezonu beru bedýnky od místních farmářů - je to už skoro všude. Sice je to poměrně drahé, ale kvalitní. Taky si přece nekoupím junior místo šunky, i když je levný ![]()
@Ve-ru to máš pravdu, v Lidlu to jde a celkem i v Bille, ale tam ty ceny jsou taky šílený
no plánuju, že asi budu jezdit na farmářské trhy…
@MartinKa36 píše:
No, to je samo o sobě dost divné, že praný brambor tak dlouho vydrží ![]()
Koupila jsem 2 kila v Albertu a taky hnus. Naštěstí mám uskladněné brambory u rodičů, tak jsme si dovezli 10 kg od nich a 20 kg od bývalého tchána.
Tohle byla jen nouzovka.
Sice jsme si mákli, ale stálo to za to.
@MartinKa36 píše:
A?
@MartinKa36 píše:
Jesltě hezčí brambory koupím i v obchodě u nás v baráku
Fotka neříká nic o tom, jak vypadaj uvnitř, navíc je tak blbě vyfocená, že kdyby byly zelený, stejně to nepoznáš…
![]()
Tohoe není o Praze… To je o tom, kdo v tom obchodu dělá vedoucího a jestli si to lidi nechaj líbit… Možná jsou pražáci arogantnější, tak se holt v některejch obchodech víc snaží, no… ![]()
@kate02 píše:
Tohoe není o Praze… To je o tom, kdo v tom obchodu dělá vedoucího a jestli si to lidi nechaj líbit… Možná jsou pražáci arogantnější, tak se holt v některejch obchodech víc snaží, no…
Souhlasím
Brambory nakupuji v pražských hyper/supermarketech a málokdy jsou pěkné
A to nechodím do Kauflandu, pt ho mám hodně daleko.
@MUFICE píše:
SouhlasímBrambory nakupuji v pražských hyper/supermarketech a málokdy jsou pěkné
A to nechodím do Kauflandu, pt ho mám hodně daleko.
Manžel si takhle jednou nechal zavolat v Lidlu vedoucího prodejny, aby mu našel ty „čerstvý“ brambory… Chlap napřed říkal, že je z vysočiny a takhle že to leze ze třídičky. Na to mu manžel říkal, že je z vysočiny taky a takový brambory, co oni prodávaj, nedávali ani praseti…
Tak nakonec ten chlap našel asi po 10 minutách prohrabování jeden pytlík, kterej byl relativně v pohodě…
Nejlepší na tom celým bylo, že mu pak ten vedoucí prodejny řekl, že přece nemůže věřit tomu, že slogan „kvalita a čerstvost“ nebo jak to maj, je pravdivej, že to je jen na nalákání lidí, ale není to pravda…
(Což teda víme, že jo… Ale štve mě, že jim to prochází…
) To samá Globus a jejich „tady je svět ještě v pořádku“
První cherry rajčata na který jsem sáhla a bylo tam jedno totálně plesnivý… ![]()
Je to to stejný, jako s mrkví, u ní záleží hrozně moc, kdo ji přivezl… Jeden jejich dodavatel ji mívá super, ale když ji přiveze jinej, je to katastrofa… ![]()