Brambory Kaufland

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
6.3.14 22:14

@kate02 Na Kampě :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.3.14 22:15

Zrovna jsem včera po nákupu smutnila, že už na obchod OVOCE-ZELENINA člověk nenarazí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
6.3.14 22:18

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

edit: Co to? 8o

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
6.3.14 22:24
@Teruna000 píše:
Zrovna jsem včera po nákupu smutnila, že už na obchod OVOCE-ZELENINA člověk nenarazí :-(

No jo, ale lidi si to udělali sami. Vylítávají po Kauflandech apod., protože tam jsou rajčata bez chuti o 5Kč levnější na kg, než jinde. A malí podnikatelé se neuživí :nevim:
Jako já nevím, ale zrovna dneska jsem koukala na akční letáky (běžně je hned vyhazuju) a v akci byly samé cukroviny, alkohol, apod. Žádné věci, které by člověk fakt potřeboval k žití :think:

• Citovat
  • Upravit
4077
6.3.14 22:26

Takhle vypadaji mnesic stare brambory z Prahy

Prostě v Praze jsou obchody lépe zásobeny,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
6.3.14 22:29

Prostě pražské Kauflandy mají bezkonkurenčně nejlepší a nejlevnější ovoce a zeleninu.

PS na ten čerstvý hrášek se slovo nejlevnější nevztahuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.3.14 22:31

@Ve-ru v tom s tebou 100% souhlasím… je to na nic :-( dneska jsem kupovala zeleninu na svíčkovou a petržele, že by se s ní člověk mohl šťourat v uchu…i když ne, byla jak pendrek :nevim: mrkev má shnilé konce vždycky :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
6.3.14 22:34

@Teruna000 Je to na prd. Ještě se dá nakoupit zelenina v Lidlu, jakž takž. Ale taky je drahá. Přes sezonu beru bedýnky od místních farmářů - je to už skoro všude. Sice je to poměrně drahé, ale kvalitní. Taky si přece nekoupím junior místo šunky, i když je levný :think:

• Citovat
  • Upravit
2418
6.3.14 22:36

@Ve-ru to máš pravdu, v Lidlu to jde a celkem i v Bille, ale tam ty ceny jsou taky šílený :think: no plánuju, že asi budu jezdit na farmářské trhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
6.3.14 22:38
@MartinKa36 píše:

No, to je samo o sobě dost divné, že praný brambor tak dlouho vydrží :think:

• Citovat
  • Upravit
30627
6.3.14 22:39

Koupila jsem 2 kila v Albertu a taky hnus. Naštěstí mám uskladněné brambory u rodičů, tak jsme si dovezli 10 kg od nich a 20 kg od bývalého tchána.
Tohle byla jen nouzovka.
Sice jsme si mákli, ale stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
6.3.14 22:44
@MartinKa36 píše:

A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.3.14 06:39
@MartinKa36 píše:

Jesltě hezčí brambory koupím i v obchodě u nás v baráku :mrgreen: Fotka neříká nic o tom, jak vypadaj uvnitř, navíc je tak blbě vyfocená, že kdyby byly zelený, stejně to nepoznáš… :lol: :mrgreen:

Tohoe není o Praze… To je o tom, kdo v tom obchodu dělá vedoucího a jestli si to lidi nechaj líbit… Možná jsou pražáci arogantnější, tak se holt v některejch obchodech víc snaží, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
7.3.14 09:19
@kate02 píše:
Tohoe není o Praze… To je o tom, kdo v tom obchodu dělá vedoucího a jestli si to lidi nechaj líbit… Možná jsou pražáci arogantnější, tak se holt v některejch obchodech víc snaží, no… :nevim:

Souhlasím ;) Brambory nakupuji v pražských hyper/supermarketech a málokdy jsou pěkné :zed: A to nechodím do Kauflandu, pt ho mám hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.3.14 09:25
@MUFICE píše:
Souhlasím ;) Brambory nakupuji v pražských hyper/supermarketech a málokdy jsou pěkné :zed: A to nechodím do Kauflandu, pt ho mám hodně daleko.

Manžel si takhle jednou nechal zavolat v Lidlu vedoucího prodejny, aby mu našel ty „čerstvý“ brambory… Chlap napřed říkal, že je z vysočiny a takhle že to leze ze třídičky. Na to mu manžel říkal, že je z vysočiny taky a takový brambory, co oni prodávaj, nedávali ani praseti… :oops: Tak nakonec ten chlap našel asi po 10 minutách prohrabování jeden pytlík, kterej byl relativně v pohodě… :nevim: Nejlepší na tom celým bylo, že mu pak ten vedoucí prodejny řekl, že přece nemůže věřit tomu, že slogan „kvalita a čerstvost“ nebo jak to maj, je pravdivej, že to je jen na nalákání lidí, ale není to pravda… :jazyk: (Což teda víme, že jo… Ale štve mě, že jim to prochází… :nevim: ) To samá Globus a jejich „tady je svět ještě v pořádku“ :mrgreen: První cherry rajčata na který jsem sáhla a bylo tam jedno totálně plesnivý… :zed:

Je to to stejný, jako s mrkví, u ní záleží hrozně moc, kdo ji přivezl… Jeden jejich dodavatel ji mívá super, ale když ji přiveze jinej, je to katastrofa… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák