Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Čauky ![]()
Holky mám otázku. Pojedu s dětma do lázní a bez odsávačky ani ránu. Má někdo zkušenost s odsávačkou na baterky? Vysavač se mi tam teda táhnout nechce
![]()
Díky!
Pořídila jsem si ji až u druhého syna a je potřeba se s ní naučit, ale jsem spokojená. Je to rychlé a nemusím vytahovat a sestavovat vysavač. A celkem se i dobře čistí. Horší je, když dochází baterky tak má slabší tah, ale tak stačí vyměnit za nové
, na vysavač už ani nepoužívám. Odsaju stejně jak s tou na vysavač tak s tou na baterky. Toť má zkušenost ![]()
edit.: mám livinglab
My teď byli na horách v Peci, malej měl rýmu a domluvily jsme se s uklízečkou, že nám vysavač vždycky přistaví k pokoji… měli jsme ho k dispozici skoro celej den a celou noc
s odsávačkou na baterky zkušenost nemám
@Šema tak jim napiš maila s dotazem, třeba tam taky vysavač mají ![]()
Holky děkuji za odpovědi! Když já tam někde nechci rachotit ve tři ráno když všichni spí
Určitě se ale zeptám.
A tam se děti prý dost čístí, takže rýma, kašel-klasika tam. No a rachotit tam několikrát za noc
Jdu proletět net ještě
![]()
@Šema Můžu se zeptat, kolik je dítěti? Ráda bych taky jela do Jeseníku, ale měla jsem dojem, že se do lázní jezdí s dětmi až tak od 2 resp. od 3.
Zdravím,
můžete mi, prosím, doporučit nějakou odsávačku na baterky? Se kterou máte dobre zkušenosti? Jsem si vědoma toho, že tu na vysavač asi nic nepřekoná, ale potřebuji jí na cestování, chatu, ap..
Děkuji ![]()
@janicce u nás je rýma prakticky celoroční, taky jsem pátrala a řešila, ale vypadá to, že to fakt nefunguje. Vůbec nic to nevytáhne. Na chatu jsem koupila vysavač a na cestách holt smůla. ![]()
PS: teď me napadlo, že by to šlo u benzínky, tam jsou ty vysavače na auta ![]()
@Krčka vysavač do auta by byl asi brutální
![]()
Takže myslíš, že stejnou službu udělá manuální odsávačka za pár kaček z lékárny ![]()