Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nekdy ani v te zelenine primo to neni nic moc.Ale na chozeni do kauflandu nevidim nic hrozneho.Co nechci, nekupuji.
a nebo takto:pro pecivo JEN do pekarny
pro mleko JEN do automatu s kravickou
pro kavu JEN do prodejny s kavou
Pro sladkosti:jen do obchodu cukrovinek
Pro maso:JEN do masny
pro sampon:JEN dodrogerie…
Bych se nalítala ![]()
@Ve-ru Tatínek pracuje a staví nám nové bydlení, takže je rád, že já nakoupím. Nikdo jiný na hlídání není. Na Kaufland nedám dopustit, podle mého nejlevnější nakupování, ale vázne zelenina. Nicméně si stěžuji na brambory a ne na celý Kaufland
.
@zizalkaaa píše:pro sampon:JEN dodrogerie…
Mas to blbe - jen ke kadernici, nebo v profi shopech na netu ![]()
@ne-silenamatka píše:
Mas to blbe - jen ke kadernici, nebo v profi shopech na netu
no dokonce, to me ani nenapadlo ![]()
@kačule.j máme docela velkou spotřebu, ale sklep je na skladování nevhodný. Za týden už brambory začínají klíčit
, jinak bych si samozřejmě koupila pytel na podzim a víc neřešila.
@ne-silenamatka píše:
Naproti bejvalymu cukrovaru - je tam placek a tam sedej, ale kdy to ti nepovim, pze jezdime kolem casto a nikdy sem nestudovala casyA pokud uz jooo zeleninu, tak vypadovka na Stechovice - za Mechenicema se to prodejcema jen hemzi.
Jsem odkázaná na MHD a docházkovou vzdálenost od ní, takže výpadovka né, ale Modřany zkusím, děkuji ![]()
@BabyBella soukromý zemědělec nebo si v družstvu zaplatíme dílek a přijedeme si brambory akorád posbírat.
@Bar20 píše:
@BabyBella soukromý zemědělec nebo si v družstvu zaplatíme dílek a přijedeme si brambory akorád posbírat.
taky jsme to tak mely jenze to jeste kdyz v jzd pracovala babicka ted uz nemame na dilek narok. Skoda no.
Ani ja nejsem spokojena s Kauflandem. Brambory jsou poškozené, hnijou a mezi tím si vyber… Doufas, ze ulovis dobre ale vubec. A ta cena!!!
Faufland jde přes mrtvoly. Hlavně prachy prachy… Pochoduji tam nějací mafiáni a hlídají vas abyste náhodou neco neukradli. Fakt se mi tam nenakupuje dobře.
@BabyBella nevím odkud jsi, ale na soukromníka se dá narazit všude ![]()
@1Luca No, ale i tak jsou určitě v okolí zemědělci nebo něco takového, tak vzít celý pytel a uskladnit ve sklepě. Vyplatí se to kvalitativně i cenově ![]()
@MartinKa36 píše:
To je jedno my vam zase vozime ovce a zeleninu po které by tu nikdo ani nestek.
by mě zajímalo, kde to v té Praze pěstujete
že to sem vozíte ![]()