Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MartinKa36 píše:
V Praglu ma kaufland brambory uplně špičkový,asi na moravu vozi III jakost a do prahy I
Na oplatku nam Morava posila III. jakost vina - my to chlastame, mlaskame a voni s tim zalejvaj suchej zachod ![]()
@1Luca píše:
@MartinKa36 No jo, aby Pražáci neměli něco víc
vid ![]()
@ne-silenamatka píše:
Na oplatku nam Morava posila III. jakost vina - my to chlastame, mlaskame a voni s tim zalejvaj suchej zachod
@ne-silenamatka píše:
Na oplatku nam Morava posila III. jakost vina - my to chlastame, mlaskame a voni s tim zalejvaj suchej zachod
To jsem nikdy nechápal proč na ty flašky nedávají moraváci nápis Vinný Ocet,
@MartinKa36 píše:
To jsem nikdy nechápal proč na ty flašky nedávají moraváci nápis Vinný Ocet,
Vino z Moravy: 170,–
Vinny Ocet: 20,–
Videt Prazaka jak chlasta Vinny Ocet za 170,– : k nezaplaceni ![]()
@ne-silenamatka píše:
Vino z Moravy: 170,–
Vinny Ocet: 20,–Videt Prazaka jak chlasta Vinny Ocet za 170,– : k nezaplaceni
Nevím, že do těch Kauflandů apod. furt lezete a pak si stěžujete, že jíte takové humusárny
Jasný, že lítat s dítětem po městě je na prd. Tak ať hlídá 1× týdně tatínek a ty dojeď na nákup
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody ![]()
@Fjodorka píše:
@ne-silenamatka Jů, kde v Modřanech a kdy?To máme kousek…
Naproti bejvalymu cukrovaru - je tam placek a tam sedej, ale kdy to ti nepovim, pze jezdime kolem casto a nikdy sem nestudovala casy
A pokud uz jooo zeleninu, tak vypadovka na Stechovice - za Mechenicema se to prodejcema jen hemzi.
To je jedno my vam zase vozime ovce a zeleninu po které by tu nikdo ani nestek.
Tenhle rok mají hnusné brambory skoro všude, málokdy jsou někde pěkné a ještě jsou drahé ![]()
Prej několikrát přemrzlé brambory jsou daleko lépe stravitelné ![]()
@ne-silenamatka takovou možnost tady nemáme, bydlíme trochu mimo.
Kupuji brambory české od zemědělce (v těch autech u silnice mají ty samé), beru si jich víc, takže nemusím kupovat každý týden. Stojí mě 15kč kilo a jsou výborné. Když máte auto tak si jich kup třeba 8kilo a máš klid. V obchoďákách nekupovat