Kaše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
19.5.10 21:17
critline píše:
verenika píše:
hkac píše:
Pokud ti spí celou noc, tak bych neřešila, jestli kaše sní málo :palec: .
zakladatelka to asi nedělá,že jí zlobí v noci,ale že jí malá málo přibírá-aspoň tak jsem to pochopila :think: :wink:
Kaše jsme začli dávat když se zač. budit v noci. mysleli jsme že hlady tak kaše. a ono to byli prvni zuby tak možná ta kaše byla zbytečne ale myslim že to už je jedno.

Stejně budete začínat s příkrmy ne?Tak už máte první za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.10 21:19

Hm, mně se zdá doktorka trošku divná, dcera měla v 6 měsících taky 7 kg a nikdo nic neřešil :nevim:
A myslím, že na dítě je 60 ml docela výkon, vždyť doteď byla zvyklá jen na MM :wink:
Já dělám kaši asi do 100ml vody, dělám teda mléčnou, většinou to stejně nesní. Ale jí už i příkrmy přes den - to jen pro porovnání množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.5.10 21:23
critline píše:
Holky
dík za názory nejlepší pro mne bude delat nemlečne do MM.Máte některá vyskoušeny kaše Hami? ty delaj nemlečny i ochucený.

Já kupovala Hami rýžovou nebo kukuřičnou, protože tenkrát jiné nebyly (aby nebyly sladké). Ochucenou jsem nedávala (nechtěla jsem tak brzy zvykat na sladké). Asi bych radši než ochucené dávala jak píšou holky spíš ovoce. Ale moc nesouhlasím s tím, že v tom případě pak víš, co tam dáváš. Já Anežce ovoce moc nekupovala, protože jsem kupovanému moc nevěřila. Radši jsem dávala Frutapuru. Dnes se to jmenuje jinak, myslím, že je to taky Hami a je to stoprocentní ovoce, bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
19.5.10 21:43
critline píše:
Holky
dík za názory nejlepší pro mne bude delat nemlečne do MM.Máte některá vyskoušeny kaše Hami? ty delaj nemlečny i ochucený.

Zrovna minulý týden jsem malé koupila nemléčnou od Hami broskovou a tu mi nejedla. Divila jsem se, když mám už od Hami malinovou a tu papá, až má boule za ušima. No, bohužel, až když koukám na krabici, tak jsem zjistila, že ta malinová je mléčná. Takže jsem nevěděla, že existují mléčné a nemléčné, to mi bohužel nikdo neřekl :zed: Vypadám teď asi jako pěkná trubka, ale hlavní je, že vim, že tu nemléčnou zkusim udělat z mléka a uvidí se, jestli jí bude chutnat. No já když jí ochutnala, tak mi teda taky moc nejela. Hlavně, že už to teď vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.5.10 09:42

Nezbývá než vyzkoušet - někdy kaše vypadá, že bude dobrá ( na obale ovoce, jogurty, laskominy) a potom to stejně nechce.
hami - docela chutnají..
Kupuji Rosmanna, Sunarku, Hami..
Určitě jí něco zachutná.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
20.5.10 09:49

Ahoj, ja davam kase od Hami, Nestle, Sunarka, mam mlecne, Kubiskovi jedou, pokud mu nektera nejede tak jako jahodova od Hami tak ji pridam po troskach do jinych a on ji zlikviduje nebo do toho pridam kousek bananu a to muze. Takhle nejedl mrkev a brambory, zato miluje brokolici, tak mu do toho soupnu mrkev a brambory a je to ok. Jinak kupuji mrkev v DM je to bio babylove a tu ma rad, jinak nesnasi cokoliv od firmy sunarek, pravdou je, že mrkev od sunarku je fakt nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.5.10 10:43

Náš malej bude mít za 14 dní 6 měsíců a má jenom 6 kg tak jsem začla taky dávat kaši (i když jsem chtěla původně vydržet, ale chce pít po 1,5 hodině i v noci a má fakt hlad) - od Nestle a nejde mi to rozmýchat aby v tom nebyly hrudky - dávám taky mléčnou a sní toho asi tak 50 ml a to je úspěch - takže nezoufej oni se rozjedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
judysek
18.2.11 10:57

ahoj maminky, kaše do mateřského mléka se mi zahustila pouze přidáním rýžových nebo pohankových vloček (např. arax), může být i pohanková lámanka nebo jáhlové vločky (dle toho co mimi chutná).
Na 100ml zhruba 1 větší pol lžíci. Mlíčko ohřeju, nevařím, hodim vločky, potom rozmixuju tyčovým mixérem (pro starší miminko mixuju jen část, aby byly kousky…), no a ještě přihodim nemléčnou kupovanou kaši, asi polovinu množství, než je v návodu na požadované množství, kvůli chuti a vitamínům…
Kašička je pak super hustá, klukům moc chutná (dvojčata). Dokud MM je, tak je nechci ochuzovat, flašku viděli jen letmo, chvíli mi trvalo, než jsem toto vykoumala, ale funguje to.
Moc zdaru přeji
Judysek

• Citovat
  • Upravit
15
18.2.11 12:12

holky potřebuju poradit. Začínáme s příkrmem,3dny jsem dávala mrkev, pak 3dny brokolici a teď dávám mrkev s bramborem.Tak nevím, zda mám vyzkoušet i kaši nebo raději až později?Přes den kojím co2-2,5h a na noc dávám na radu pediatričky Nutrilon, protože ho na noc mívám míň. Doteď mi spinkala skoro celou noc, jen jednou se vzbudila, to jsem jí nakojila a hned zase usla a spinkala až do rána. Teď je to týden, co se mi budí co 2hod a brečí, ale asi to bude zubama, protože jsem včera jeden objevila.Tak nevím, zda mám místo nutrilonu dávat na noc nějakou kaši nebo ještě počkat?A ještě bych potřebovala poradit jakou kaši?Odstříkávat mi moc nejde, takže asni do MM bych nemohla kaši dělat… Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí