Kaše

876
19.5.10 20:03

Kaše

Ahojky
prosím o radu ohledne kaší: malá má 6m a je plne kojená. na večer jsme žač. dávat kaši na dopor. Dr.- Simča má 7 kg.dávame ji kaši zhruba 14 dní. příjde mi že sní strašne málo- 60 ml.dávam rýžovou nemléčnou dělám ji do vody- do MM je to řídky.
kdy ji můžu koupit napr. kaši rýžovou banánovou a pod.
A kdy kaše mléčne- je v nich lepší výběr a byli by asi výživnejší.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
19.5.10 20:13

taky by jsi měla dělat kaši MLÉČNOU!!!!NEMLÉČNÁ SE DĚLÁ DO MLÉKA NEBO MM jinak jí strašně šidíš a děláš jí vlastně jen tu kaši a vodu.žádný mlíko :wink: :wink: Na krabicích s kaší máš napsané od jakého měsíce je můžeš dávat.začíná se tou rýžovou a pak se přidávají chutě.Třeba jí to z vody nechutná proto jí nejí :wink:

A když se to to zdá do MM řídké tak přidej kaši,někteří výrobci uvádějí tý kaše málo a chce to ozkoušet aby jsi to měla na lžičku nebo do flašky-nevím jak to dáváš

Příspěvek upraven 19.05.10 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.5.10 20:18

davala bych mlecnou…davam taky mlecnou (ani me nenapadlo davat nemlecnou :nevim: ) na noc se mi nejlip osvedcila bananova na dobrou noc :) nejvic nam chutna nestle ale zase se blbe rozmichava..musis postupne pomalu aby nedelala hrudky.
jo a sni mi ji prcek 190 - 210

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
19.5.10 20:22

já jsem kaši dělala podle oka, aby to bylo na lžičku. takže dporučení na krabici jsem brala jenom orientačně. začínala jsem s rýžovou nemléčnou do MM, ale jenom kvůli tomu, že manžel je alergik, tak jsme začínali opatrně. Jinak do MM musíš dát té kaše fakt víc, je to prostě řidší než kdybys ji rozdělala do UM. POkud nemáte v rodině alergie nebo nějaké jné problémy, můžeš klidně dávat tu mléčnou kaši a vybrat si podle krabice, kde je napsaný doproučený věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 20:29

rýžová nemléčná kaše do vody musí být hnus. to se divím, že dá vůbec těch 80ml. můžeš dát mléčnou rýžovou hned. nebo to dělej do mm, musíš jí dát víc, sice to taky řídne, ale na lžičce to drží.

• Citovat
  • Upravit
876
19.5.10 20:31

Kaši dávam lžičkou.Dr. říkala že nemá cenu ji zatežovat UM v mléčne kaši když je kojená. asi skusim delat s MM a dát víc prášku.Jako první nám dopor. Sinlac ale ten ji nejel vůbec tak jsem ji ho necpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.10 20:39
critline píše:
Kaši dávam lžičkou.Dr. říkala že nemá cenu ji zatežovat UM v mléčne kaši když je kojená. asi skusim delat s MM a dát víc prášku.Jako první nám dopor. Sinlac ale ten ji nejel vůbec tak jsem ji ho necpala.

Je to tvoje volba,je spousta mamin co dělají mléčné a přitom kojí a jiné dělají nemléčné z MM.Určitě to zmákneš a malá bude spokojená. :wink:

Jen by mě zajímalo co je za zátěž umělé mléko?Kort když jí kaši dáváš lžičkou a nedáváš z flašky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.5.10 20:42
verenika píše:
critline píše:

Je to tvoje volba,je spousta mamin co dělají mléčné a přitom kojí a jiné dělají nemléčné z MM.Určitě to zmákneš a malá bude spokojená. :wink:

Jen by mě zajímalo co je za zátěž umělé mléko?Kort když jí kaši dáváš lžičkou a nedáváš z flašky?

Zátěž bílkovinou krsvského mléka. :wink:

• Citovat
  • Upravit
876
19.5.10 20:43

Zátež? to nevím možná že když nemusí UM tak ho zbytečne necpat. lahvičku nechce od narození- všechno vždy lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.10 20:45
neczuz píše:
verenika píše:
critline píše:

Zátěž bílkovinou krsvského mléka. :wink:

Když není alergie?No vidíš,jak mi Ady pěkně vyrostl .Od narození zatěžovaný UM a kravskou bílkovinou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
19.5.10 20:50
critline píše:
Zátež? to nevím možná že když nemusí UM tak ho zbytečne necpat. lahvičku nechce od narození- všechno vždy lžičkou.

no jestli to nemáte kvůli alergii v rodině nebo u dítěte, tak bych to vůbec neřešila. a Sinlac je právě pro silné alergiky, kteří nemohou dostávat bílkovinu kravského mléka. mám pocit, že máš přehnaně opatrnou doktorku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.5.10 20:54

asi máš pravdu je moc pečlivá.to jsem zvědavá kdy začnem se zeleninou podle Dr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.5.10 20:54

No to slyším poprvé, že do vody je to hnus..
Dělala jsem a dělám výhradně do vody. Také jako první rýžovou..Asi první 2 m jen nemléčné.
Kojila jsem až do 10 m a výživu jsem doma neměla.
Kaše chutnala naprosto normálně i do vody a rozhodně nevypadala šizeně ani hnusně. malé chutnala. :palec:
Na návodu je napsáno, že lze dělat do vody, MM nebo UM.Nevidím v tom žádný problém.
Když v té fázi kojí 5× denně, tak jí určitě kaše do vody neublíží :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.5.10 20:58

Critline - nenech se zvyklat od lidí, co nemléčnou ani nezkusili a píšou, že to musí být hnus.
Dr má pravdu, že když kojíš je nelogiské dělat kaši do UM.
Pokud je to řídké přidej kaši - dle sebe, né návodu.
Jen jestli jí opravdu nechutná, tak vyzkoušej i jiné kaše..
Začínat příkrm nemléčnou je standart.
Ale proti gustu, žádný … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.10 20:59

zkusila bych nějakou mléčnou ovocnou a uvidíš co to udělá.Nemusíš se toho bát :wink: Nenutím tě,ale když chceš aby líp papala tak by jsi to mohla zkusit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí