Kašel u miminka (3 měsíce)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
8.4.17 13:06

@Mehalka mě malej taky trochu pokaslava, ale fakt trochu a má rýmu a ven s ním nepůjdu. Ještě bude spousta dní kdy budeme moci jít ven ;). Já ti nechci říkat co máš nebo nemáš dělat, ale podle mě byste měli být dnes doma, dát mu něco na kašel a když tak běžte ven zítra pokud se to zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.17 13:18

@Mimis2017 to rozhodně. Já jsem ráda za názor. Někdo řekne bez ven, udělá se mu dobře je na čerstvém vzduchu a druhý zase ses normální. Já jen doufám, že mu nějak kapkama neublizim a doufám, že to bude dobrý. Uvidíme v noci. Max zítra pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.4.17 13:39

@Mehalka pokud to jsou kapky od 3.mesice, tak se mu nic nestane ;). Právě, že každý má jiný názor na to jestli jít ven nebo ne. Jak říkám mě máma říkala ať s ním klidně ven jdu když má jen zvýšenou teplotu, ale když citim že je to špatně, tak si to udělám podle sebe ;). Ať je prdolka zdravej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
8.4.17 14:19

@Mehalka zkus mu udělat cibulový ponožky, synovi to pomohlo a to.mu byly 2m. A cibuli nakrájenou k hlavě postýlky, postýlku podložit, zvlhčovat vzduch (mokrou plenu na topení/k postýlce). Pokud už mu jde něco odsát z nosu, tak zkuste na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
8.4.17 14:32

@Mehalka neblinkal?
Jinak pokud nemá teplotu, ven bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
8.4.17 15:49

Ja bych ven nesla. Je maly. Muj mel rymu a kasel v 1 mesici (leden) a dr nam rovnou dala antibiotika, ze u takto malych deti to muze byt jen krucek k zapalu plic. Tvuj je sice starsi, ale neriskovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.17 15:50

@svatecnice @svatecnice Ne neblinkali jsme. Rýmu nemáme. Jen kaslem. Dala jsem kapky Sinekod, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.4.17 15:52

@e008 Určitě zůstaneme doma. Nebudeme nic riskovat. Uvidíme zítra a jak nám kapky pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí