Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mehalka mě malej taky trochu pokaslava, ale fakt trochu a má rýmu a ven s ním nepůjdu. Ještě bude spousta dní kdy budeme moci jít ven
. Já ti nechci říkat co máš nebo nemáš dělat, ale podle mě byste měli být dnes doma, dát mu něco na kašel a když tak běžte ven zítra pokud se to zlepší ![]()
@Mimis2017 to rozhodně. Já jsem ráda za názor. Někdo řekne bez ven, udělá se mu dobře je na čerstvém vzduchu a druhý zase ses normální. Já jen doufám, že mu nějak kapkama neublizim a doufám, že to bude dobrý. Uvidíme v noci. Max zítra pohotovost.
@Mehalka pokud to jsou kapky od 3.mesice, tak se mu nic nestane
. Právě, že každý má jiný názor na to jestli jít ven nebo ne. Jak říkám mě máma říkala ať s ním klidně ven jdu když má jen zvýšenou teplotu, ale když citim že je to špatně, tak si to udělám podle sebe
. Ať je prdolka zdravej ![]()
@Mehalka zkus mu udělat cibulový ponožky, synovi to pomohlo a to.mu byly 2m. A cibuli nakrájenou k hlavě postýlky, postýlku podložit, zvlhčovat vzduch (mokrou plenu na topení/k postýlce). Pokud už mu jde něco odsát z nosu, tak zkuste na vysavač.
Ja bych ven nesla. Je maly. Muj mel rymu a kasel v 1 mesici (leden) a dr nam rovnou dala antibiotika, ze u takto malych deti to muze byt jen krucek k zapalu plic. Tvuj je sice starsi, ale neriskovala bych.
@svatecnice @svatecnice Ne neblinkali jsme. Rýmu nemáme. Jen kaslem. Dala jsem kapky Sinekod, tak uvidíme.
@e008 Určitě zůstaneme doma. Nebudeme nic riskovat. Uvidíme zítra a jak nám kapky pomůžou.