Kaši večer sní, ale něco jiného je boj :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
15.5.12 19:20
zkoušela jsem bílý jogrut ale ten nechce…ale když jím já ovocný tak přijde a otvírá pusu na ochutnání… ale jestli by ho snědla více, to jsemještě s ovocným nezkoušela
@Gladys píše:
Už jsi zkoušela jogurt? Zkusila bych, některé děti ho milují a pak snědí vše s jogurtem. Ještě mě napadá, zda jsi zkoušela udělat příkrmy „mléčné“, když dáváte kaši, tak UM od té samé značky přidat do zeleniny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
15.5.12 19:58

@tinuszka@
Tak mě taky nechtěla obyčejný bílý…tak jsem hold dala ovocnou Holandii, a ta jí chutná.
Jinak já jsem zkoušela dát do kaše i zeleninu, ale to je prostě hnus, ani já byh to nejedla:-)
Jinak jí dávám kaše ale né sladké. A zkoušela jsme i ovoce, ale vzala na milost jen jahodovou a vše v čem je banán…ale opět sní maximálně pulku.
Zkoušela jsem jí nechat i vyhladovět, je schopná nejíst i 6-7 hodin, a pak spí stejně pulku skleničky :zed:

Dej jí čas.
S kojením ti neporadím :nevim: my jsme na UM od malička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.5.12 20:05

@ConyELi no mě málá ji kaši jen banánovou nebo sušenkovou…jinou taky odmítá jíst… tak uvidíme, zkusím i ten ovocný jogurt…když jsem ji nechala déle vyhladov+t tak nechtěla jíst už vůbec protože se u toho už strašně vzteká a řve…takhle aspoň nějakým zplsobém to do ní narvu… jak vidím dírku tak už tam cpu lžičku :D je to boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.5.12 13:01

@tinuszka@ jojo boj to je a ještě bude:-)
Moje kamarádka měla to samé, a její malá by byla schopná hladovět i dva dny…

No naše Eli když vidí flašku s mlíkem tak by se mohla zbláznit,prostě závislák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
16.5.12 16:40

ahojík dítě se podle mě neošidí když má hlad tak to dá jasně najevo, podle mě se nemusíš bát že by mohla být podvyživená asi to ještě nepotřebuje a stačí jí MM nebo UM malý mi třeba večer nejí skoro vůbec a ráno snídá až třeba hodinu po probuzení ale taky tomu moc nedá ale přes den jí dost je starší má 17m. nenutit ozve se jak bude mít hlad pokud přibírá a nehubne tak to bude v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
16.5.12 20:43

@Mucha já se nebojím, že by byla podvyživená :) sppíš naopak…na to, že je skoro jen na MM tak není žádná žížala :D ale v jejím věku myslím potřebuje už živiny z masa jako bílkoviny a železo a tak, takže kvůli toho mě to štve a taky i proto, že jsem chtěla v létě přestat kojit, že už bude na jiné stravě a já si někam zajdu, ale nevidím to reálně… ale tak já to přežiju :) co bych pro ni neudělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
19.5.12 19:46

:D a jo na fotečce je to dobrý buclík :) no uvidíte některým dětem to trvá dýl ale zvykne si a zkoušela jsi žloutek? ten se má dávat jednou týdně do jídla tam jsou taky bílkoviny :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí