Kašičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
9.11.09 14:13

tak to já to zatím nijak neřeším. Kluka kojím taky maximálně po 2,5 hodinách ve dne v noci (většinou je to tedy míň), ale zatím to zvládáme a mezi kojeními nekňourá. Přes den spí 3×, nejdelší spánek je po poledni, to už občas dá i hodinu v kuse. Večer usíná definitivně kolem deváté a ráno vstáváme většinou až v 8 hod. (plus to noční časté kojení). Ale on je taky veliký, teď má 70 cm a 8700g a taky hrozně aktivní, takže potřebuje hodně energie :roll: Do toho půl roka už vydržíme, je to jen měsíc a doufám, že při příkrmech už mě taky nechá aspoň trošku vyspat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
21.11.09 00:22

Já písnu svou zkušenost. Taky se mi začal budit už před půlnocí a tak jsem zkoušela kašičky-leč jsem neuspěla. Malej to plive a ani z flašky to nechce. Takže jsem profrcala 120svého mléka zbytečně. Zkoušela jsem i mléčnou - taky nic. Takže kojím dál a snad se přestane tak často v noci budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
18.1.10 15:08

Allya tak jak to ctu,jsme na tom uplne stejne :(
nam byli 4 mesice v patek a od novyho roku chodi prcek spat v osm a az do peti rano se budi po dvou hodinach a pak do osmi po hodine.Plne kojim,asi pred tydnem jsem zkousela dat na noc Nutrilon,ale je fakt,ze byl unavenej a vypil jen 90ml,takze to nemelo zadny vyznam,budil se stejne,jako kdyby ho nedostal.
Taky jsem premyslela o ty kasi,ale podle reakci tady,teda jeste pockam a asi budu po koupani davat ten nutrilon a uvidime.
Tak ti preju hodne sil a at se vam to spani zlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.9.14 22:28

Zdravím, máme chlapečka v 7.týdnu a už od začátku je to takové hladovější miminko :) myslím si, že také budeme muset dávat kašičky už od 4.měsíce, teďko má Nutrilon 1 Ar 150ml na jedno papání, ale kolikrát už na něm pozoruju, že je ještě hladovej. zatím ho vždy nějak zabavím nebo uspinkám, ale nevím, jak dlouho to ještě půjde…chtěla bych se zeptat, kdo máte jaké zkušenosti s kašičkama, jestli mi můžete poradit, jaká je asi tak nejlepší, také ho dost kroutěj prdíky, tak kdyby měl někdo ještě nějakou radu na to, tak sem s ní…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.9.14 23:24

@maky86 osobne se vyhybam prisernpstem s cukrem a extrakty z cehokoliv. Za me nejlepsi ochucena je hipp ovesna s jablkem, ale ta je az od pateho mesice. Krome te kupuju bud nemlecne babylove trizrnnou nebo krupicnou nebo alnaturu ctyrzrnnou. Doslazuju ovocem nebo sirupem. Kdyz trochu povyrostl, zacala jsem varit kase doma. Vyjdou levneji, mam z toho lepsi pocit, kombinaci je milion.
Zmiram z kasi Hami, Sunarka a pod. Konkretne sunarka je sladka az hanba a uz kase od 4.mesice obsahuje vanilin a podobne dobrutky :poblion:…ale jak pisu vzdy a vsude: necht si kazdy sve dite krmi dle sveho svedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
19.9.14 23:58

@marrlinka neni v tech, co pises lepek? Ptam se, nerypu.. Napada me jen obyc nemlecna ryzova krupicka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.9.14 00:26

@my_nickname je. Kazdy na to kouka jinak. Treba ta alnatura je od 4 mesicu. Nekdo doporucuje lepek uz od zacatku, nekdo od pul roku…nevim. Dala jsem pred sestym mesicem. Prikrmoval jsem z cca od peti mesicu zeleninou, kasi az pozdeji, takze uz jsem to neresila. Osobne bych stejne asi kasi jako prvni nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.9.14 00:29

@my_nickname btw taktez nerypu…ovsem predpokladm, ze i nejvetsi husa si umi na krabici precist obri cislo, od kolika mesicu je kase doporucena :) (i kdyz obcas se na to neda spolehnout, treba sunarka s medem od sesti, neli od 4 mesicu, to jsem valila oci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
20.9.14 08:37
@marrlinka píše:
@my_nickname btw taktez nerypu…ovsem predpokladm, ze i nejvetsi husa si umi na krabici precist obri cislo, od kolika mesicu je kase doporucena :) (i kdyz obcas se na to neda spolehnout, treba sunarka s medem od sesti, neli od 4 mesicu, to jsem valila oci)

No prave.. Oni tam napisou kde co a prvorodicka (nekdy i vicerodicka) v tom nemusi mit tak jasno.. Ja jsem zacala s prikrmy v 5.mes. A lepek az po tom, co zvladal ty prikrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.9.14 16:21

@maky86 Pokud se rozhodneš použít kaši, tak za mě úplně nejlepší je udělat domácí. V tvém případě uvař ve vodě rýžové vločky (k dostání ve zdravé výživě či jakémkoliv Kauflandu). Pokud budeš krmit z lahve, tak prost ty vločky dáš do mixérku spolu s UM, které používáš a rozšmelcuješ to. Poku dbudeš krmit lžičkou, tak postup je podobný, jen to neuděláš tak řídké (dáš míň vody).
Rýžová kaše je nestravitelnější a je tam nejmenší riziko případných alergií. Jen pozor u dětí, které trpí na zácpu - rýže staví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.9.14 09:08

To je právě to, tak trochu na tu zácpu trpí, ne vždy, ale občas se to stane, ale na druhou stranu bych ráda dával domácí kašičky, protože tvrdím jedno, v tom, co si udělam doma sama, vim přesně, co je za přísady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová