Odsávačka

Kapi
7.11.09 16:12

Odsávačka

Ahoj maminky, mátě některá zkušenost s touto odsávačkou? http://www.medela.cz/…/harmony.php
Zdá se mi docela šetrná, tím že nejdříve bradavku stimuluje. Děkuji i za jakékoliv tipy na vámi vyzkoušené jiné odsávačky :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1523
7.11.09 16:35

Ahooj, přímo s touto odsávačkou zkušenost nemám, ale mám elektrickou od medeli je to tahle http://www.medela.cz/…ty/swing.php a je fakt výborná… odsaje za 10 minut, nejdříve stimuluje prso jako když miminko začne tahat a pak odsává pomalu jako když pije…

Mám ji doma pár dní až je mi líto že ji musím zase prodat - ale byl to docela investice ale jelikož jsem o mlíčko přišla je zbytečné mít ji doma...... tak kdybys třeba měla zájem můžeme se dohodnout

Ale výrobky medeli fakt doporučuji, sestra předčasně porodila a v nemocnici jim půjčovali tyhle odsávačky a další výrobky medeli že jsou nej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
7.11.09 16:37

Ano.Je super.Nemůžu si stěžovat.Mám 2 děti.První syn byl v roce hospitalizován v nemocnici,měl střevní infekci,nemohl být kojen a nemohla jsem ani být s ním.Koupila jsem si právě tuto odsávačku a týden jen odsávala,kojení jsme si zachránili.

Dcerka měla ve věku 10-17 dnů pozdní těžkou novorozeneckou žloutenku.Byli jsme v nemocnici,musela jsem odsávat a převařovat MM,taky touto odsávačkou a v pohodě.

Pokud je na příležitostné odsávání mléka,třeba do zásoby do mrazáku,můžu doporučit.Pokud ale chceš odsávat pravidelně,že třeba pracuješ nebo studuješ,byla by asi lepší elektrická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
7.11.09 16:45

Jani206 myslela jsi tím tu manuální odsávačku, co jsi používala? Mě se právě zdá elektrická zbytečně drahá už z toho důvodu, že ji opravdu chci jen na odstříkání do zásoby do mrazáku. Havlice i tak moc děkuji za nabídku. Myslím, že by pro mě byla zbytečná, i když zase je to určitě o něco pohodlnější..

Jinak na výrobky medela jsem také slyšena jen chválu, tak se snad ten nákup vyplatí.

• Citovat
  • Upravit
1946
7.11.09 17:15

Ahoj,
já mam tuhle http://www.medela.cz/…standard.php a maximální spokojenost. Prodáváme ji i maminkám v porodnici, já ji teda kupovala za 400Kč, koukám že tady je dražší. Ale doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.11.09 17:44

To je v pohodě, já si jen říkala že když bys dala 1300 Kč za manuální tak by ta moje kterou nabízím za 2000 Kč i s poštovným nemusela být takový rozdíl, ale chápu že je to hodně - když chceš jen do mrazáku.

My tu naší máme opravdu týden, takže je nová, v záruce na 24 měsíců a kupovaná v lékárně, kdyby náhodou jsi měla zájem nebo o někom věděla.....

No kojení nepokrytě závidím, a nadbytek mlíčka zvlášt. Tak vám přeji at je ho pořád hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
7.11.09 19:20

ano,mám tu manuální z odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
8.11.09 14:33

No já jsem teprve 36tt :-) takže si jen dopředu zjišťuju, kterou pak nahonem pořídit. Pevně doufám, že kojit budu :!: :!: Je mi líto, že vám mlíčko došlo tak brzy :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová