Katolička na IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
3.2.09 14:05

Tak jsem se koukla na pipku se zrcadlem a opravdu mam bílej hlen (na papíru neviditelnej), na slipovce dokoce malá nažloitlá hrudka, tak snad je to kvasinka, trpívala jsem na to už dřív. Namázla jsem to zvenku canestenem, gyndr me opbjednal az na ctvrtek. Tak teď nevim, kdyz tam jdu mimoradne, mam tam nosit moč jako do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
3.2.09 14:20
Pudloslava píše:
Lentilka a jak se přidělávají do kalhotek? zavíráky? Popravdě moc si neumím představit, že bych prala i vložky - navíc to jsou asi normální vložky na MS, nebo i intimky?
Mě intimky nikdy nevadily, ale možná se v tehu metabolismus mění. No dneska je to lepší, tak nepanikařím a nikam nevolám.

Obvykle mají zapínání na jeden plastový druk, takže se samozřejmě nepřipnou ke kalhotkám, ale kolem kalhotek.
Vložky se dají použít, jak každý potřebuje, některé jsou myšlené primárně jako intimky.
Proč bys nemohla prát i vložky? Za chvilku budeš prát horší věci, i kdybys nakrásně dávala jenom jednorázovky (oni se totiž dost často pokadí až za ušima).
Menstruační kalíšek, který se vymývá i s krví teda rozebírat nebudu 8) .

Mně kamarádka gynekoložka řekla, že jestli mě kvasinky neobtěžují (kdyby mi je nezjistili z výtěru, tak o nich nevím), tak nic brát nemám. Byla jsem ráda, protože ta tableta (Clotrimazol?… přibl.) stejně byla dobrá akorát k tomu, aby se přes noc rozhňahňala a ráno vyblemcla :roll: . Ale to už jsem byla na konci 3. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.2.09 16:44

Pudlo, tak kvasinky jsou fakt normální a jestli budeš miminko kojit, tak zůstanete kamarádi na dlouho :? Taky jsi mohla zkusit čistý bílý jogurt, jako prevence je výborná koupel s olejem z tea tree. Jak říkám, časem člověk pozná první příznaky :roll:

A taky bych byla pro měnit kalhotky, zvlášť když teď jsi doma, než používat slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.2.09 19:58

tak mam zase novinku, středně zvýšené protilátky proti beta2glykoptroteinu, tzn. riziko potratu kvůli zvýšené srážlivosti. Budu brát anopyrin a bát se, abych po tom zase nekrvácela. Paráda! Ale není to až tak strašné, ANPO bere spousta lidí. jen že nebudu mít nikdy klid. zlatá adopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.2.09 20:26

Ještěže ty diskuze máš, onehdá jsem začala špinit a tak jsem si na tebe hned vzpoměla a byla klidnější. Neboj dopadne to dobře, všichni ti to moc přejem a adopci si nechej na příště, proč ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.2.09 11:49

Pudlo, že ty jsi doktorka (jako lékařka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.2.09 15:03
Knoflice píše:
Pudlo, že ty jsi doktorka (jako lékařka)?

Je :roll: .
Hele, ale já mám moc dobrou kamarádku se specializací gynekolog-porodník, která musela přetrpět nejrůznější potíže, co se početí, těhotenství, porodu i kojení týče, ale zvládala to docela s nadhledem (no ano, je to můj nedostižný morální vzor).

Jak to jako myslíš s tou adopcí? Halt nemůžeš chtít mít dítě a čekat, že se do smrt smrťoucí nebudeš třepat strachy :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
17.2.09 18:03

:D Lentile, ty se děláš, jak kdybys to věděla předtím než jsi povila první robě. Jako adopce je řešdní proti strachu- když to svoje děcko dáš k adopci- opačně to nefunguje.

har.

Pudloslavo - ale mužeš druhý zkusit adoptovat a pak napsat srovnávací článek jestli se o to druhý bojíš mín než o první. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
17.2.09 20:08

som praktikujuca katolicka a som po IVF a mam krasneho chlapceka.....

v case ked som to podstupovala som takmer tuto otazku neriesila, tak velmi som uz babatko chcela.Dnes ked mame s manzou nejake nezhody tak si mnohokrat hovorim, ze Boh asi vedel, preco nam male neprial..

Ale moj racionalny pohlad na vec je, ze aj pri IVF je nutne aby pan Boh rozhodol, ci z tych par buniek bude, ci nebude clovek…ved inak by to vyslo vzdy a ono to zas tak jednoduche nie je…IVF pokladam len za „technicku asistenciu“ ale otazka zivota je i tak v Bozich rukach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.2.09 23:28
harpyje píše: :D Lentile, ty se děláš, jak kdybys to věděla předtím než jsi povila první robě. Jako adopce je řešdní proti strachu- když to svoje děcko dáš k adopci- opačně to nefunguje.

Jo aháááá :lol: . Že bych to zkusila? To zas byl dneska děs, jak vydržel bez důvodu vřískat celý večer „neci tu knížku, ci tu knížku, dej mi tu knížku, nedááááveeeeeej, nechoooooď, nepouštěj tu Mikuáška, já sem zuý na Mikuáška, jak ho zbuíííím“ (a zbulil a dostal :evil: :evil: :evil: ).
A s tím děsem - víš že aji možná jó? Su takový trošku hororový typ. To sis nevšimla :twisted: ? Pudloslava asi myslela, že si ušetří to těhotenství a celkově to tak asi nemyslela, že ne? Protože to martyrium kolem osvojení bych neměnila ani za tři těhotenství, br (btw by mě zajímalo, jestli tu holčičku z ostravského babyboxu už někomu slíbili :? ). Jediný klad v získání dítěte tímto způsobem vidím v udržení figury :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.4.09 11:11

jeee, holky, adopce je reseni proti strachu z potratu .......

jinac sorry, ze uz sem moc nepisu, pisu ted do diskuse „stav pudla“
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tady jsem si dala sledovat, ale zadnej email mi neprisel, tak jsem myslela, ze je to tu mrtve

strucne
18 TT - me gynekolog posila dom spitalu s CS 3, v nemocnici mi udelALI CERVIKOMETRII, 68 MM (UPLNE NEPRAVDEPODOBNA HODNOTA) nicmene jedu domu. tentyz tyden neco tece po stehne, jedu do nemocnice jakoze voda, nepotvrdilo se, temesvaryho mam doma a testuji co se da…
19 TT na kontrole rozsireny dolni segment, dite naleha zadeckem - muj gyndr opet opakuje, ze mam bejt ve spitale, ale kdyz me tam nechtej, tak mam lezet doma
20 TT na mkontrole bez zhorseni, cipek 38 mm, pise CS 2, mam povoleno chodit, ale radej lezim
21 TT extra kontrola u znameho, stav stejny, zase mam povoleno chodit, tak obcas vstavam na jidlo a tak
ted jsem 22+1, kontrolu mam ve stredu.....

jim desne moc magnesia. bricho mam casto tuhe, hlavne v noci, kdyz se postavim,, tak je jak sutr, ne chvilku ale nejmin 15 minut …aleobvykle citim jenminim. nepohodli, svirani, bolst nebo vyslovene kontrakci citim malokdy…

budu asi hodne v klidu aspon do 24 TT a i pak budu opatrna

na te druhe diskusi me zavalili spoustou podobnych pribehu, ktere dopadly dobre, vetsinou to holky taky vylezely, prestoze podle nejakejch studii to zadnej smysl nema … holky melyi tu zkusenost, ze se to horsilo,kdyz zacly chodit na prochazky…

a je to chlapecšk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital