Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Najde se některá mamina,která podstoupila kavitaci-neinvazivní liposukci?A jak byla spokojená? Má to účinek?Popřípadě dá doporučení kde nejlépe v Praze?Díky…
ahojky, tak já to zkusila jednou a žádný výsledek ani po 14dnech co mi řikali, že to působí jak se uvolňují tuky, byla jsem na bříšku, stálo to 1500, měli nějakou akci, na další už jsem nešla. Asi by jich bylo potřeba víc, ale to mi pak vychází stejně jak třeba normální lipo.
Ahoj,
kavitaci břicha a stehen jsem podstoupila minulý týden u Karlova mostu a je to super.Břicho o 3 cm menší,stehna taky a ještě to má super vedlejší účinek.
Celulitida je pryč ![]()
Tak jsem tam byla, protože jsem člověk zvědavý, který musí vyzkoušet všechno. Můj názor - 1 kůra 2 cm dole, ale za 2 dny jsou zpět. Je to jen odvodnění díky lymfodrenážním kalhotám. Týden se musí dodržovat - hodně pohybu, málo jíst, hodně pít, hlavně cvičit, tak je lepší a účinnější za ty 2000,– nakoupit permanentky do fitka. Je to dost drahá sranda a výledek 0. Cvičení je osvědčené.
Jana
Ale normální liposukce pekelně bolí narozdíl od kavitace
Dobrý den,
absolvovala jsem 2× zákrok neinvazivní liposukce (v rámci spec. balíčku) ve studiu Slimngo v Praze. Výsledek byl teměř neznatelný
takže pro mne spousta vyhozených peněz, ale na druhou stranu cenná osobní zkušenost a doufám i poučení …
S reklamou na neinvazivní liposukci se v poslední době „roztrhl pytel“, rubriky ve všech možných médiích se hemží fotkami vyzáblých „českých celebrit“, které nás vehementně přesvědčují o tom, že za svá štíhlá těla vděčí několika návstěvám v tom, či onom salonu … Chytře vymyšlená reklama; a past na všechny naivní + komplexy deformované slečny, dámy a paní
Hodně stěstí a nenechte se nachytat na nesmysly …
Ahojky, pokud potřebujete jen zkrášlit (dotvarovat postavu) a nechcete do sebe nechat řezat, mrkněte na neinvazivní(ultrazvukovou) liposukci.
Já jsem byla taktéž u Karlova mostu na klinice SlimnGo a s výsledkem jsem spokojená. ![]()
Markéta K.
Ahoj holky, tak po přečtení všech příspěvků na různých diskuzích jsem nakonec taky kavitaci vyzkoušela. Jednalo se mě zejména o boky a podbříšek. Abych řekla pravdu, výsledek vidím i po 1 návštěvě, zejména tedy na těch bocích. Jen pro představu ale - mám 160 cm a vážím 52 kg. Boky mi ale shodit nešli. Osobně si myslím, že pokud chcete shodit více těch špíčků, je třeba jít asi hodněkrát a nebo fakt zvážit klas.lipo. Kavitace je dle me fakt jen na MENŠÍ dotvarování. Jak jinak by mohli 2-3 cm vidět? Četla jsem že prý zaleží i na přístroji - ten se jmenoval Green Cavite Prestige. Navíc si myslím, že jen kavitace nestačí, je nutné celkově zmenit životní styl a brát kavitaci zejména jako detoxikaci. Tak jsem se na to zaměřila já a jsem spokojená. Tak se mějte papa
Zdravím všechny. Chtěla bych Vás, které se chystáte na ošetření kavitací, stejně tak, jako jsem se chystala já, upozornit na fakt, že v sousedním Německu byl kvůli kavitacím upraven zákon, který je řadí až na samotný okraj zákona, mnoho kavitačních přístrojů tak zakazuje. Před několika dny se mi dostal do rukou článek německého doktora Klause Hoffmana z Univerzity v Bochumi, který ve svém článku poměrně snadno rozcupoval všechny tzv. „kavitační přístroje“. Uvádí zde, že kavitace existují 2, pravá a nepravá. Pravá by mohla mít takové účinky, jaké proklamují výrobci kavitačních přístrojů, ale je natolik nebezpečná, že by vytvořila nekrotickou tkáň a vážně by mohla poškodit pokožku pacienta. Kavitace nepravá, kterou používají všechny „kavitační“ přístroje, nemá v důsledku nízké frekvence žádný vliv na tukové buňky, takže pokud tu nějaká píšete, že ano, pak vězte, že je to jen Vaše vlastní snažení, ne výsledek ošetření:) Snad Vám moje informace pomůže vybrat si nějakou metodu, na kterou byly vypracovány vědecké studie a která má prokázaný účinek. PS: Za mě hlasuji pro radiofrekvenci, byla jsem na ní a výsledky jsou opravdu vidět hned po prvním ošetření, navíc nic nebolí a je to i příjemné
Ahoj, mohla bys mi prosím poslat odkaz na článek, kde to doktor Hoffman popisuje kavitace.
Pracuji v oblasti formování postavy již 7 let a zatím nejsem zastánce tohoto ošetření. Nezdá se mi být bezpečné. Zcela upřímně čekám, kde nastane problém s přehřátým organismem. Jednak se v obsluhách objevjí lidé, kteří nejsou odborně proškoleni a mohou Vám spíše ublížit než pomoci.A druhá věc je silné prohřívání podkoží a tělní dutiny - zejména při ošetření bříška. Třeba mi to někdo pořádně vysvětlí a já změním názor, ale zatím je to vše jenom byznys. Vysvětlení jsou nepřesná a neodborná. Velkou váhu má na úbytcích v cm odvodnění lymfodrenáží. Je to ale nefér vůči klientkám. Měření by mělo probíhat vždy před procedurou a další zase před procedurou (třeba za 14 dní). Po proceduře musí díky kvalitní lymfě naměřit úbytky každý. Nebudu říkat jakou metodou pracujeme, aby to nevypadalo jako spousta těch hloupých reklam. Snažíme se pro naše klientky získavat novinky ze světa, ale bezpečné a účinné a zdravé.
Pozor na zklamání- myslím, že ho v roce 2010, kdy došlo k velkému bumu v neivazivních liposukcích, zažilo toto zklamání mnoho žen.
Držte se v této spleti informací a hlavně - používejte selský rozum.
))
Když by ošetření kavitací, ultrazvukem nebo radiofrekvencí bylo tak super účinné, tak by určitě nebylo zdravé. Naštěstí to tak účinné není a tak to snad nebude tak škodlivé. ![]()
Ahoj a prosím o ten odkaz na doktora Hoffmana
Díky J
Já byla 6×,ale nesmí se jist tučný,mastný,žádný alkohol,jen pít vodu 4 h vody.Stálo mě to 9 tisíc.V pase o 7 cm miň,prdel 5 cm.Celuška pryč.Je to dobrý doteďka.Chodila jsem do www.lssalon.cz k Lucii.Dělá to precizně a plný čas.
Kdybychom dělaly vše co popisujete i bez kavitace, tak půjdeme proporcionálně dolů zaručeně i bez ošetření
))
Také se musím pochlubit svoji zkušeností s kavitací. Byla jsem v centrum bezbolestné liposukce Slim&Go a super to bylo. 4,5 cm na bříšku…Takže musím pochválit. ![]()