Prodloužení řas - Brno

964
9.6.10 19:31

Prodloužení řas - Brno

Prosím, poradíte mi někdo šikovnou kosmetičku v Brně, která kvalitě dělá prodloužení řas (řas na řasu, nikoli svazečky) ? Jednu slečnu jsem vyzkoušela, ale kvalita práce byla velmi, velmi bídná… :cry: Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
9.6.10 20:04

Sl. Burýšková Tel.: 733 73 78 73
http://www.hairdesignaneta.cz/
Pokud bys k ní šla, tak se prosím zmiň o mě (Nosková), dostala bych příště 10% slevu :-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.6.10 20:14

Ewule - tak právě sl. Burýšková mi dnes na poslední chvíli odřekla. Byla jsem k ní 14 dnů objednaná a čekala na to jak na „smilování boží“. Právě ji jsem měla vytipovanou jak náhradu za předchozí (ne příliš pečlivou) slečnu. Dnes mi ale sl. Burýšková sama řekla, že toho má hodně a ať si raději najdu někoho jiného… Přesto ti děkuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.6.10 20:26

Já hlava děravá… :oops: Jsem ti slíbila, že se zeptám kámošky, kam chodila a zapomněla jsem. ALe zítra jde s náma na plavání, tak to z ní dostanu. Ty asi nejdeš,že? TAk napíšu. Snad to nebude zase sl. Burýšková. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.6.10 20:32

Míši - děkuji ! Nepřipomínala jsem ti to neb jsem spoléhala na sl. Burýškovou… :-? :-? Pak mi, prosím, písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.6.10 20:34

Sl. Burýšková je právě hodně šikovná a naposledy mi říkala, že toho má hodně, to je pravda :-( Tak škoda. Ale když už Tě měla objednanou, tak to od ní není fér, to se mi nelíbí, to Ti mohla dát vědět dřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
9.6.10 21:28

chtěla bych se vás zeptat, jak jste s těmy řasamy byly spokojené?já jsem je měla půl roku a na doplnování jsem musela co 3týdny, jinak jsem měla i půl oka vypadanýho a to podotýkám, že jsem se o ně nadmíru starala, obličej jsem si myla, tak abych je nenamočila a i spát jsem se naučila tak, abych neměla hlavu zarytou v polštáři. jak dlouho to vydrží vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
9.6.10 21:59

Holky jeden dotaz kolik to tak stojí a jak dlouho to vydrží? Moc dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.6.10 08:30

Bedru: mě to taky vydrží max 3týdny, to tak prý je normální. Ale vadí mi, jak se ty řasy klátí. Koupila jsem si se švagrovou sadu na ty řasy a naučíme se to dělat jedna druhé a bude to, tak si můžem řasy doplnit kdykoliv. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.6.10 09:10

Pandoro, já na tom byla ve vyškově, první lepení mě stálo 4tis a pak co tři týdny doplnění a to jsem platila 700+ -, jak kdy.

Ewule, tak to budete mít super. já si myslím, že na tom zas tolik není, jen to chce mít zručnou ruku, samozřejmě sama sobě bych to nedala vůbec. ale takové průběžné doplnování je na tom asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.6.10 19:56

Monix - myslím na tebe, dokonce jsme se o tom s tou kámoškou bavily, ale na číslo zapomněly. :oops: Ale ona s náma bude chodit plavat asi pravidelně, tak budeš mít možnost osobně. :wink: Nicméně zkusím sms…
A Burýšková to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
10.6.10 21:30

Mischni - no sláva že to není Burýšková :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.6.10 09:46

Pandora - mě to stálo 3200,– a dopňovat chodím jendnou za tři týdny až měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.6.10 09:46

Jo a za doplňení platím 500,– ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.6.10 09:48

A ještě jedna věc :lol: nevšimla jsem si v názvu diskuze, že se jedná o Brno.. nejsem z Brna, takže tato informace je asi zcestná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková