Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
obracím se pro radu
letos v létě (teda spíš loni
, jsem si v květinářství koupila kávovník. Malou rostlinku, říkala jsem si, třeba mi uspěje.
Bydlíme v RD a právě v létě jsme si k domku přistavili krásnou verandu, celou v dřevě a zelen v ní vypadá nááádherně
tak tu mám spoustu kytek - bonsaj, fíkovník, levanduli, a spoustu dalších, u kterých kolikrát ani neznám název
ale musím říct, že se jim daří ![]()
Kávovník vypadá super, pěkně roste, jen mi listy ze zdola začaly žloutnout
dnes mě opadly dva, už hodně žluté a já nevím proč
nemáte některá prosím zkušenosti ![]()
@Miťulka teplo od topení? Mě taky padají spodní listy, ze suchýho vzduchu.
@goldenka tak doma máme teplo, topíme krbovými kamny.. máme zatím malý dům (2+1) ale počítáme s rozšiřováním, tak jsme rovnou koupili velký kamna, takže tu bývá kolikrát dost teplo.. To mě nenapadlo, vidíte.. budu jim zavírat dveře, kytičkám…
My kupovali kávovník jako malinkou rostlinku a máme z něj docela hezkej stromek. Vždycky jednou za čas opadá ale pak zase obrazí. měli jsme ho doma v pokoji a teď je na schodišti. Nedávno opadlo docela dost listů ale teď se drží a je po padání.
@marki77 já ho taky koupila jako malou rostlinku a pěkně povyrostl. 30-40cm už má určitě. Zatím ho mám v původním květináči, ale na jaře ho přesadím, přes zimu by se něměly kytky přesazovat. No zatím upadly dva listy a pár je ještě mírně zažloutlých. Uvidím, zda je to tím teplem, snad to bude pak ok.
Ja si myslím, že to nič vážne neni uz viacerwe to tu pisali ze im tiez zltnu a opadavaju listy a kavovník funguje dalej a mojej mame už niekolko rokov ako vravim, ja by soms a nebala ze mu nieco je.