Kávovník rada

1299
21.1.14 17:40

kávovník rada

Ahoj holky,
obracím se pro radu :) letos v létě (teda spíš loni :), jsem si v květinářství koupila kávovník. Malou rostlinku, říkala jsem si, třeba mi uspěje.
Bydlíme v RD a právě v létě jsme si k domku přistavili krásnou verandu, celou v dřevě a zelen v ní vypadá nááádherně :kytka: tak tu mám spoustu kytek - bonsaj, fíkovník, levanduli, a spoustu dalších, u kterých kolikrát ani neznám název :oops: ale musím říct, že se jim daří :palec:

Kávovník vypadá super, pěkně roste, jen mi listy ze zdola začaly žloutnout :( dnes mě opadly dva, už hodně žluté a já nevím proč :( :( nemáte některá prosím zkušenosti :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
21.1.14 17:48

@Miťulka teplo od topení? Mě taky padají spodní listy, ze suchýho vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.1.14 17:52

@goldenka tak doma máme teplo, topíme krbovými kamny.. máme zatím malý dům (2+1) ale počítáme s rozšiřováním, tak jsme rovnou koupili velký kamna, takže tu bývá kolikrát dost teplo.. To mě nenapadlo, vidíte.. budu jim zavírat dveře, kytičkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
21.1.14 18:03

My kupovali kávovník jako malinkou rostlinku a máme z něj docela hezkej stromek. Vždycky jednou za čas opadá ale pak zase obrazí. měli jsme ho doma v pokoji a teď je na schodišti. Nedávno opadlo docela dost listů ale teď se drží a je po padání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
21.1.14 20:46

@marki77 já ho taky koupila jako malou rostlinku a pěkně povyrostl. 30-40cm už má určitě. Zatím ho mám v původním květináči, ale na jaře ho přesadím, přes zimu by se něměly kytky přesazovat. No zatím upadly dva listy a pár je ještě mírně zažloutlých. Uvidím, zda je to tím teplem, snad to bude pak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
25.1.14 15:36

Nezaléváš moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
6.2.14 10:24

Chtělo by to se zeptat odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.2.14 10:57

Ja si myslím, že to nič vážne neni uz viacerwe to tu pisali ze im tiez zltnu a opadavaju listy a kavovník funguje dalej a mojej mame už niekolko rokov ako vravim, ja by soms a nebala ze mu nieco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí