Každou hodinu baští

13
10.9.13 20:17

Každou hodinu baští

Zdravím!
Mám pětiměsíční dcerku. Dřív jedla každé 2 nebo 3 hodiny, ale před měsícem jsme se stěhovali a od té doby jí každou hodinu, musím přikrmovat. Čajík nepomáhá, nadšeně ho vycucne a dál prostě chce mlíko. Je to problém, protože pak nemám čas něco pořádně udělat nebo někam i jít. V noci je interval 2-4 hodiny. Zatím to řeším tak, že první hodinu kojím a druhou přikrmuju. Dávám i zeleninu, bezvýsledně.
Musím upozornit, že hladovění nepomáhá už vůbec… -_-;
HELP!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2228
10.9.13 20:20

Syn měl jeden čas taky takové období… Dokonce se budil i v noci co 1 - 2 h.
Jediná má rada je vydržet :nevim: Přejde to…
To jsi ale asi slyšet nechtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.9.13 20:20

Kojíš? jestli ano, kojila bych jak si řekne ono se to brzy upraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.9.13 20:22

Vydržet… Asi si vzala heslo naší rodiny až moc k srdci… „Kdo zaváhá, nežere! U nás trojnásob!“

Kojím 20 minut. Někdy jí stačí i 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.9.13 20:24

Tak brzy už začne jíst zeleninu, ovoce… to už vydržíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.9.13 20:52

Růstovej spurt, řekla bych. Nasaď ovoce a kaše, víc to zasytí a v pěti měsících už je to v pohodě (v některých zemích se ovocem i začíná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
10.9.13 21:07

Dcera mě taky vysávala co hodinu, někdy i častěji a nevěděla jsem si rady. Přikrmovat nepomáhalo, prostě chtěla prso. A přešlo to, zkus vydržet a na noc dát kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.9.13 21:16

Moje druhá holčička je velký jedlík doteď. Přes den jsem ji kojila i co 1,5-2h. Pak v noci spala krásně - do 5. měsíce :( Začala jsem přikrmovat asi o 14 dní dřív. Ale kaši jsem moc nedávala - dost je po tom bolí bříško - spíš polívky - brambor, mrkev, vločky a trochu mlíka (vločky se prý bez mlíka nemají dětem dávat-odvápňují). A to byla spokojená, i když buzení trvalo do 8 měsíců :zed: A nebylo kvůli jídlu, na to jsem si po prvním dítěti dávala pozor (páč jsem každé zabeknutí řešila prsem).
Takže přeju co nejdřív klidné noci a že přes den kojíš… neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.9.13 21:44

Určitě růstový spurt, to přejde, vydrž :lol: Malýho jsem na třetím a šestým měsíci kojila taky skoro pořád. Pak od toho pátýho jsem začla dávat kaši na noc a je klid :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová