Každovečerní vztekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.18 14:05

@EmmaAnna Nezkoušela jsem, kdy by „odpadla“… A ano, samozřejmě, myslím si to JÁ, myslím si to proto, že jí je jedno, v kolik jde spát a ráno vstává stále stejně… Také je to asi zakořeněné ve mně, jak mě vychovávali (myslím v souvislosti se spaním)… I když třeba moje mamka nás v tomto věku odpo spát nedávala… Prostě každý holt si to dělá po svém

• Citovat
  • Upravit
413
19.4.18 14:11
@beruska9 píše:
@EmmaAnna : ouki, ja jen ze v jejich materialech jsem cetla hodne podobnou formulaci ;)
A taky mam dite, co chodi spat pozde…nevim, ta teorie, ze by mely byt decka v posteli brzo je hodne oblibena, ale muj jednak vetsinou brzy neusne a kdyz uz jo, tak silene brzy vstava, coz ja jako sova uplne nenavidim…takze chodime.spat pozde :mrgreen: Zatim si to muzeme dovolit, nechci myslet na to, jak budeme jednou vstavat do skolky a prace…ale to jeste asi chvili nebude, tak uvidime.

Co je to šíleně brzy? :-D Jinak má kamarádka také s dcerou chodila pozdě spát, třeba ve 22, někdy i později, ale taky chodily spolu odpoledne spát a byly schopné spát třeba 3 hodiny 8o To je třeba pro mě nepředstavitelné a nedivím se, že to dítě pak neusne ve 20, ale až v těch 22 :D a ráno vstávaly kolem 7. Jináč než měla jejich malá nastoupit do školky a kamarádka do práce, tak začaly měnit režim a chodí obě spát v 20… To jen tak pro info, že opravdu to má každý nastavené jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.4.18 14:15

@Klanel : no on kdyz vytuhne v7, tak je schopny se probudit treba ve 4 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.4.18 14:17

@beruska9 no fuuuuuj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.4.18 14:19

Ať jde spát, až se jí bude chtít a máš vyřešeno. Ber to dle sebe, jak by ti bylo ležet v posteli jen protože musíš a přitom spát nechceš. Spánek formuluj jinak, ranním budíčkem, vynechaním odpoledního spánku, aktivitami. Netrap sebe ani dceru zbytečně. Ps, nebojí se sama v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.4.18 14:21

@beruska9 tak ja mam stesti ze do skolky vodi muz, takze mala vstava v pul osme. Ja ji pak vyzvedavam. Kdyz nekomu musi deti vstavat v pul seste, tak se nedivim tomu tlaceni, aby chodily spat driv. Zajimave je, ze ja jako dite taky chodila v devet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.4.18 14:22
@Anonymní píše:
@EmmaAnna Nezkoušela jsem, kdy by „odpadla“… A ano, samozřejmě, myslím si to JÁ, myslím si to proto, že jí je jedno, v kolik jde spát a ráno vstává stále stejně… Také je to asi zakořeněné ve mně, jak mě vychovávali (myslím v souvislosti se spaním)… I když třeba moje mamka nás v tomto věku odpo spát nedávala… Prostě každý holt si to dělá po svém

A proc se ptas na rady, kdyz to zakoncis tim, ze si to kazdy dela po svym? :nevim: Myslim ze aspon stoji za zkousku zjistit, kdy usina prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.4.18 14:25

@EmmaAnna : no hele, a jsou lidi, kterym udajne funguje i to, ze cim driv jde dite spat, tim dele spi 8o :mrgreen: Takove bych taky jednou chtela :lol: Prvni je zjevne sova po me, jeste navic asi se snizenou potrebou spanku, tak jsem zvedava na druhe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.4.18 17:47

@beruska9 tomu verim, kdybych s malou poskakovala na mici a poustela vetraj tak se treba uklimba driv, nevim proc…me staci ze mala je schopna zezacatku spat sama a mam i vecer pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí