Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velikost xs? A kam chces hubnout, na velikost kostra??? Nechapu proc by sis nemohla v klidu dat neco dobryho.
Já to mám taky tak. Začala jsem při nočním kojení, sem tam jsem něco zobla. Pak už to bylo každý vecer, když konečně děti usnuly. Malém už má skoro 6 a já už mám xxl ![]()
@aaaki píše:
Každý večer, když dcera (15 měsíců usne - vždycky po 21 h, uspávání dříve jsou muka pro nás obě, tak už to nelamu přes koleno a dávám ji spat, jak ji to vyhovuje) no a když dcera i drahá polovicka spí a ja mam konecne relax pro sebe, vzdy si něco dobrého dam. Někdy chipsy, někdy esicka, někdy kolacek, někdy chleba s necim… vím, že bych neměla, ale nemůžu si pomoct. Porad dceru kojím a velikost mam většinou xs, ale i tak mne ta moje slaba vule a neustala potřeba jíst štve… Mate to někdo taky tak?
Někdy jo. Tak jdu radši spát nebo vyšívám. U toho nejde jíst. Ale jestli máš xs a kojíš, tak to asi neřeš…
@Tarjei píše:
Velikost xs? A kam chces hubnout, na velikost kostra??? Nechapu proc by sis nemohla v klidu dat neco dobryho.
No ja jsem takový ten drobný typ, ale kosti na mne fakt neuvidíš
a to břicho dávno není, co bývalo.
@aaaki jen si dopřej
s velikostí xs bych to opravdu neřešila. Znám to, mám to podobně, když uložím děti, tak mám konečně klid, takže občas pokud nevytuhnu tak si při práci nebo u telky dám něco na zub, vím, že to není zdravé, ale pomoct si nedokážu. Při kojení bych se ale fakt neomezovala ![]()
Xs? To můžeš mlsat do aleluja. S vůli ti nepomůžu, sama sežeru vše sladké co potkám, jsem už skoro závislá. ![]()
Pri kojeni jsem jedla 2 regulerni vecere, nepribirala, nehubla. Jak jsem prestala kojit, prestala jsem i s druhou veceri, slo to tak nejak samo od sebe. Jestli je to hlad, tak bych delala rovnou o jednu porci jidla vic a tu si pak ohrala. Jestli je to touha uzit si neco pekneho v klidu, tak to muzes zkusit zamenit za knizku nebo serial.
Taky jsem XS a jim na noc, stejne rano umíram hlady. Sice se vetsinou neprasim chipsama a sušenkama, protože mi to nehutná, ale jim kvůli hladu. Nevim proc to chceš řešit. Anad bych si jen hlídala, aby jsi jedla přes den i něco zdravého…
Ano mám to tak, ale vůbec se tím netrápím, protože mám 50 kilo i s postelí
Samozřejmě že různé tyčinky a chipsy nejsou zdravé, tím se zase tolik necpu, ale třeba takový čerstvý chleba s tvarohovou pomazánkou nebo domácí ovocný koláč…
Je to jediný čas, kdy si to můžu sníst v klidu a trochu si to jídlo užít, aniž by po mě někdo něco chtěl nebo bych se musela dělit
Já jím moc ráda, ačkoliv na to vůbec nevypadám ![]()
@aaaki ahoj dokud jsem kojila tak jsem měla to stejný! u obou dětí… tak nejak jsem se tim odměnovala a mela jsem ale i hlad takhle večer… po skončeni kojeni to nějak samo ustalo. Velikost mám S/M takže pokud mas XS tak myslím že to opravdu nemusíš řešit…přejde ta chut pak sama uvidíš
@mrav píše:
Klídek. Taky večer žeru a vůbec to není na mě poznat.![]()
A taky kojiš? ![]()
Mám M-L, nekojím, a žeru hlavně sladké. Ale i přesto že si večer něco dám, jsem za poslední 2 roky zhubla 10 kilo a vůbec nic pro to nedělám, nejspíš je to tím tak pořád běhám za dvouleťačkou a po večerech pracuju…a teď jsem dostala chuť na brambůrky, asi načnu a tochu žďobnu
![]()