Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Popravdě nad tím nemám čas ani přemýšlím. Letíme dvakrát l moři, tak tam se ohřeme a tady uvidíme. Snad bude pár dní hezky..
Dyt je ještě jaro, za pár dní klidně můžou být tropy
já bych byla radši kdyby bylo „hůř“, než loni, ty tropy až do září sem nedávala.
@Klopotkova to už je druhá diskuze na tohle tema ne?
vždyť není tak osklivo a je teprve květen a pro přírodu je déšť důležitý, vždyť v dubnu nepršelo prakticky vůbec a sucho je pořad…
Já si ze svého dětství pamatuju, ze nikdy nebyly nějaké ultra horke leta, to je poslední roky. Já teda žádné tropické teploty nemusím, naopak je spis nesnáším. Jsem optimista a v tomhle naprosto pesimisticky vím, ze vedro stejně bude ![]()
Klid, teploty okolo 18 stupňů jsou v tomhle období normální ![]()
Vzhledem k přecházejícím létům si trochu deště a mraků zasloužíme
. Ale křišťálovou kouli mám v čistírně, takže jaké bude léto nevím
.
@Šarlota4 píše:
Podivej se na dlouhodobou predpoved![]()
Dlouhodobým předpovědím nevěřím, vím jen, že do cca 25.5.má být cca pořád stejně.
Ty jsi slyšela něco jiného?
@Anonymní píše:
Popravdě nad tím nemám čas ani přemýšlím. Letíme dvakrát l moři, tak tam se ohřeme a tady uvidíme. Snad bude pár dní hezky..
K moři letíme v červnu na týden, to ale nic neřeší. ![]()
Tak tropy taky nechci, ale aby vysvitlo slunce…čerpám energii hlavně ze slunka, tak nějak mi dochází šťáva ![]()
@Klopotkova píše:, otázka zní jasně: Bude letos pěkné léto? Co myslíte?
Já jsem měla minulé léto tak krásné, teď je mi pořád zima a nějak to nedávám.
Jsem pesimistka a obávám se, že letošní léto bude deštivé a teploty podprůměrné.
Vadilo by vám škaredé léto?
Mně moc.
Pojďte si o tom pokecat.
zase o počasí, kde je tvoje fantazie?
1. loni v létě bylo sucho, kteér nesmírně ničí krajinu.
2. spolehlivou předpověď nedostaneš.
Vzhledem k tomu že globální změny klimatu zničili vysohovzdušné prodouy, tak je více než pravděpodobné, že se budou střídat extrémní stavy počasí a na mírné, převážně slunečné, ale ne suché léto můžeme ve střední evropě zapomenout.
@ivašot. píše:
zase o počasí, kde je tvoje fantazie?
Mě to počasí fakt se. e, ubírá mi energii a chuť do života, déšť mi nevadí, jen ať zatím prší, je to potřeba, ale vadí mi ty nízké teploty.
@Klopotkova píše:, otázka zní jasně: Bude letos pěkné léto? Co myslíte?
Já jsem měla minulé léto tak krásné, teď je mi pořád zima a nějak to nedávám.
Jsem pesimistka a obávám se, že letošní léto bude deštivé a teploty podprůměrné.
Vadilo by vám škaredé léto?
Mně moc.
Pojďte si o tom pokecat.
Promiň, ale co je pro tebe pěkné léto?
…už 10 let vysycháme (a nejsem naočkovaná ze zpráv
, ale manžel je rybář a už na to těch 10 let s kolegy upozorňují)…promiň nechci přidávat tvému pesimismu, ale pokud by bylo to „pěkné“ léto jak ty si přeješ, tak se taky může stát, že tu za dva roky tak 1/3 obyvatel vymře žízní a to nemyslím vůbec nadneseně
a poslední dvě léta považuji naprosto za tragická…
@Editte píše:
Tak tropy taky nechci, ale aby vysvitlo slunce…čerpám energii hlavně ze slunka, tak nějak mi dochází šťáva
Tak tak…