Bude letos pěkné léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36813
14.6.20 23:34
@Tamtama píše:
Tyjo, lidi, vy snad všichni žijete jinde než já.. Tady bylo celý týden na zdechnuti :lol:

Nevím, jak celý týden, ale včera a dnes ano - dusno a šílený pařák. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.20 23:37
@jege píše:
Nevím, jak celý týden, ale včera a dnes ano - dusno a šílený pařák. :zed: :pocitac:

Pravda, středa myslím byla celá proprsena, to jsem z práce přišla durch a fakt jsem se zdimala, ale i tak bylo vedro jak v chlive..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.6.20 04:35
@jege píše:
Nevím, jak celý týden, ale včera a dnes ano - dusno a šílený pařák. :zed: :pocitac:

A to je právě ono, víkend tropický a další dny budou opět o ničem.

• Citovat
  • Upravit
36556
15.6.20 07:41
@Klopotkova píše:
A to je právě ono, víkend tropický a další dny budou opět o ničem.

V sobotu sice bylo teplo, až vedro, ale taky přes den přišlo několik slejvaku z vedra, přívalové minizaplavy. Tomu teda neříkám ‚hezke léto‘. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.6.20 08:00

Hlasuji pro přijatelné počasí - přes den cca 25 stupňů a v noci déšť. 8) Hlavně ať je hezky druhý týden v červenci. To jedeme na dovolenou. :P
Lidi jsou stále nespokojení. Buď je vedro, že i udělat pár kroků chce velké odhodlání a je to na infarkt. To si pak každý stěžuje, že neprší. Pak víc sprchne (jo záplavy jsou na prd) a je teplo (u nás rozhodně), tak je to taky špatný. Prší.
Vtipný jsou články na netu. Zemědělci musí zdražit, protože je sucho. Teď zas, že zemědělci budou zdražovat, protože moc prší. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.6.20 08:13

Ani člověk nemůže naplánovat vejlet, grilovačku nic. Protože už měsíc furt ceďaky, slejváky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.6.20 08:14
@Hořec píše:
Hlasuji pro přijatelné počasí - přes den cca 25 stupňů a v noci déšť. 8) Hlavně ať je hezky druhý týden v červenci. To jedeme na dovolenou. :P
Lidi jsou stále nespokojení. Buď je vedro, že i udělat pár kroků chce velké odhodlání a je to na infarkt. To si pak každý stěžuje, že neprší. Pak víc sprchne (jo záplavy jsou na prd) a je teplo (u nás rozhodně), tak je to taky špatný. Prší.
Vtipný jsou články na netu. Zemědělci musí zdražit, protože je sucho. Teď zas, že zemědělci budou zdražovat, protože moc prší. :roll: :nevim:

Ja bych hlasovala hlavně pro modrou oblohu, už mě ta šedá depta. Teploty mezi 25 a 30. A v noci klidně déšť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 08:18
@Bábrdl píše:
Ani člověk nemůže naplánovat vejlet, grilovačku nic. Protože už měsíc furt ceďaky, slejváky…

Ja myslela, že si z prahy? Bydlim kousek od prahy a počasí mi přijde celkem ok, i modra obloha byla, déšť, letní deštníky který procházkam a výletům rozhodně nevadí, normálně jezdíme na výlety :nevim: pod mrakem a kolem 20st. Ideální počasí na výlety

• Citovat
  • Upravit
36556
15.6.20 08:38
@Anonymní píše:
Ja myslela, že si z prahy? Bydlim kousek od prahy a počasí mi přijde celkem ok, i modra obloha byla, déšť, letní deštníky který procházkam a výletům rozhodně nevadí, normálně jezdíme na výlety :nevim: pod mrakem a kolem 20st. Ideální počasí na výlety

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasně. V souvislosti s bouřkou a deštěm zasahovali hasiči v Praze u 66 případů. Bouřka podle mluvčího Martina Kavky do metropole přišla od jihovýchodu. „Asi 95 procent událostí bylo v Písnici, Braníku, Libuši, Lhotce a pak něco málo v Nuslích nebo na Vinohradech,“ řekl. Některé komunikace na Libuši byly zatopené a v lagunách uvázla osobní auta. Hasiči je vyprošťovali.

Letní destiky, které procházkám nevadí 😁Zaplavené silnice, expozice zoo, vyplaveny suterén Thomayerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
15.6.20 08:55

Já myslím, že vedra budou. Možná už koncem června, možná až v červenci, ale dočkáme se. Pamatuji, jak minulý rok byl květen hnusný, ale v září ještě vedro. Třeba se to taky teď posune.
Ale kdo ví, více, než 5 dnů dopředu se věřit předpovědi nedá. Počasí je nevyzpytatelné. Z ničeho nic se obrátí proudění a je všechno jinak. Musíme holt čekat, co nám příroda připraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 09:05
@Bábrdl píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasně. V souvislosti s bouřkou a deštěm zasahovali hasiči v Praze u 66 případů. Bouřka podle mluvčího Martina Kavky do metropole přišla od jihovýchodu. „Asi 95 procent událostí bylo v Písnici, Braníku, Libuši, Lhotce a pak něco málo v Nuslích nebo na Vinohradech,“ řekl. Některé komunikace na Libuši byly zatopené a v lagunách uvázla osobní auta. Hasiči je vyprošťovali.Letní destiky, které procházkám nevadí 😁Zaplavené silnice, expozice zoo, vyplaveny suterén Thomayerky…

Jasne a tyhle bouřky a deště jsou uz 14dni v kuse, ze jo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.20 09:07
@Bábrdl píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasně. V souvislosti s bouřkou a deštěm zasahovali hasiči v Praze u 66 případů. Bouřka podle mluvčího Martina Kavky do metropole přišla od jihovýchodu. „Asi 95 procent událostí bylo v Písnici, Braníku, Libuši, Lhotce a pak něco málo v Nuslích nebo na Vinohradech,“ řekl. Některé komunikace na Libuši byly zatopené a v lagunách uvázla osobní auta. Hasiči je vyprošťovali.Letní destiky, které procházkám nevadí 😁Zaplavené silnice, expozice zoo, vyplaveny suterén Thomayerky…

A nikdo neříká, že Pražák musí vyrazit na výlet do Prahy, že jo ;) my jsme minulý tyden jezdili po středních Čechách a pohoda, zrovna dneska jedeme na sever.. Počasí je hezky

• Citovat
  • Upravit
36556
15.6.20 09:26
@Anonymní píše:
A nikdo neříká, že Pražák musí vyrazit na výlet do Prahy, že jo ;) my jsme minulý tyden jezdili po středních Čechách a pohoda, zrovna dneska jedeme na sever.. Počasí je hezky

Přímo nádherně. Jsem úplně nadšená. :poblion: :poblion: :poblion:

Středočeští hasiči vyjížděli k 47 případům, které souvisely s počasím. Nejvíce práce měli v okresech Rakovník, Nymburk a Mladá Boleslav.

V půl osmé večer vyrazili do říčanské části Jažlovice, kde řidič s malým pásovým nakladačem zapadl do bahna. „Muž zůstal uvězněný uvnitř a nedokázal se vlastními silami dostat ven. Hasiči na místo povolali vyprošťovací automobil a pomocí jeho lanového navijáku nakladač z bláta během několika minut vytáhli a řidiče z kabiny vysvobodili,“ popsal krajský mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Příspěvek upraven 15.06.20 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.6.20 09:41
@Bábrdl píše:

to mi vadí asi nejvíc…U nás teda vyloženě zima není a záplavy tu taky nemáme…Ale člověk nikdy neví, kdy se co přižene…Tuhle jsme byli s dětma na kolech kus za městem, vyrazili jsme za krásného počasí. Za půl hodiny už jsme slyšeli zdálky dunění a postupně zesilovalo…Vyjeli jsme za kopec a na obzoru černý mračna…No, valili jsme domů. Slejvák začal, jen co za náma zapadly dveře. Ale takovej, že to nepobíraly ani kanály, stříkalo z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.6.20 11:09
@pe-terka píše:
to mi vadí asi nejvíc…U nás teda vyloženě zima není a záplavy tu taky nemáme…Ale člověk nikdy neví, kdy se co přižene…Tuhle jsme byli s dětma na kolech kus za městem, vyrazili jsme za krásného počasí. Za půl hodiny už jsme slyšeli zdálky dunění a postupně zesilovalo…Vyjeli jsme za kopec a na obzoru černý mračna…No, valili jsme domů. Slejvák začal, jen co za náma zapadly dveře. Ale takovej, že to nepobíraly ani kanály, stříkalo z nich.

Právě. Já taky nemusím mít 35 ve stínu.
Ale tyhle náhlý deště prostě člověku brání alespoň trochu si to léto užít. Jsou furt, už měsíc a půl v kuse. Byli jsme pozváni na grilovacku - cedilo, slavili jsme na chalupě tetiny. narozky - cedilo. Místo pohody prostě všechno mokré, na chvíli přestane,.jdeš na procházku, začne zas. Jeli jsme na vejlet na kolech - zmokli. Teď je byli v Praze (omrknout to údajně prázdné centrum :mrgreen:, když Pražák říká „v Praze“, myslí tim v centru, s říká se to od Jizaku po Vinohrady, to jen pro zajímavost) a čtyřikrát nad zahnal déšť nekam do průjezdu nebo nakupaku.

A to nemluvím o tom, že celek květen byla zima jak v psirne. Ja jezdila do práce na kole, lidí normálně v bundě a na teploměru 9 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová