Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta píše:
@Bábrdl Ale tak to je, jak vidíš, o tom, co od léta čekáš. Pro mě není léto koupání u bazénu a opalování se. Mně vyhovují procházky, neumřít horkem a nevypálit si zrak. Proto mi vyhovují víc deštivé dny a tobě tropy. Proto se neshodneme.
Já od léta čekám, že se nabiju nějakejma zážitkama. A ne že budu sedět doma a čučet jak prší.
Já se nějak nutně koupat nepotřebuju, jsem spíš na procházky, výlety…
Nebo se na každým výletě stresovat, kdy se zase rozprší.
@Bábrdl píše:
Ráda chodíš na procházky, a proto chceš deště? Tak určitě…![]()
Já nepotřebuju tropy! Mně stačí aspoň pár hezkých dní, abych mohla jezdit na výlety, něco zažít…
Ať prší, ať přijde nějaká chladná epizoda, ale pak ať je aspoň pár hezkých dní, kdy se během okamžiku nezatáhne a nerozcedí.
A ne, to co je letos. Neustálé deště.KAŽDÝ DEN chvíli hezky, pak se to zkazí a začne pršet. Nic se nedá naplánovat.
![]()
![]()
Tak to přímo nad tebe asi někdo objednal nejakej dešťovej mrak
protože kazdej den prostě neprší ![]()
Normálně vidím lidi jak sdílí fotky z výletu a na fotkách slunecno, tak všichni asi oprasili fotky z loňska ![]()
@a12 píše:
Tak to přímo nad tebe asi někdo objednal nejakej dešťovej mrakprotože kazdej den prostě neprší
Normálně vidím lidi jak sdílí fotky z výletu a na fotkách slunecno, tak všichni asi oprasili fotky z loňska
Podívej se na předpověď…
https://www.in-pocasi.cz/…a/praha-324/
Kromě úterý hlásí na každý den alepoň někdy déšť. Na každý! ![]()
@Bábrdl píše:
Podívej se na předpověď…
https://www.in-pocasi.cz/…a/praha-324/Kromě úterý hlásí na každý den alepoň někdy déšť. Na každý!
A patku.. A taky si to rozklikni, ve stredu to neni nic, nedele to samy.. Na 24hodin pravděpodobnost deště 10%
Tohle je prostě normální počasí, ty si to v hlavě děláš horší než to je
jako 0,1mm to je nic.. To většinou ani nezaprsi když je taková předpověď.. Navic se to mění ze dne na den
@a12 píše:
A patku.. A taky si to rozklikni, ve stredu to neni nic, nedele to samy.. Na 24hodin pravděpodobnost deště 10%
Tohle je prostě normální počasí, ty si to v hlavě děláš horší než to jejako 0,1mm to je nic.. To většinou ani nezaprsi když je taková předpověď.. Navic se to mění ze dne na den
Já sama vím, že mě to počasí drásá hodně. To je částečně i věkem.
Bohužel to „nic není“, je většinou ceďák, který člověka zmáčí. Plánuje si něco hezkého, pak se to zruší.
![]()
@Bábrdl píše:
Já sama vím, že mě to počasí drásá hodně. To je částečně i věkem.
Bohužel to „nic není“, je většinou ceďák, který člověka zmáčí. Plánuje si něco hezkého, pak se to zruší.![]()
![]()
U nás právě při takový předpovědi většinou nespadne ani kapka a pak jsem naopak naštvaná, že člověk počítá s deštěm a nic z toho neni..
Kdyz jsme jeli na dvoudenní výlet tak předpověď několik dní před taky nevypadala růžově, to v předpovědi byl déšť na každou hodinu a s každým dnem tam toho deště bylo min a min až nebyl žádnej
a takhle to je s předpovědi pořád, co tak koukám tady u nás ![]()
@a12 píše:
U nás právě při takový předpovědi většinou nespadne ani kapka a pak jsem naopak naštvaná, že člověk počítá s deštěm a nic z toho neni..
Kdyz jsme jeli na dvoudenní výlet tak předpověď několik dní před taky nevypadala růžově, to v předpovědi byl déšť na každou hodinu a s každým dnem tam toho deště bylo min a min až nebyl žádneja takhle to je s předpovědi pořád, co tak koukám tady u nás
Tak to máš kliku…
Podle ČHMÚ spadlo jen za červen tolik, co jindy z půl roku.
@Bábrdl píše:
Tak to máš kliku…
Podle ČHMÚ spadlo jen za červen tolik, co jindy z půl roku.
Jo, my zatím letos všude kde jsme byli taj v pohodě, ani kapka.. Koukáme na předpověď, ale kdyz to tam je jak na tu středu, nebo neděle tak to neřešíme a nikdy nic z toho nebylo
@Bábrdl tak nam zatim neprsi. Letos je hlavne hloupe, ze ty deste vychazi vesmes na vikendy, ted na statni svatek. A hlavne porad tak nejak fouka. My se koupeme temer každý den, ale kazdy den deti vyhanim, ze je zima. Vodu sice mame nahratou, ale ten vzduch je studeny a ony porad vylezaji a skacou, takze jsou mimo teplou vodu… Ale na kole se zase jezdi pekne, to ano.
@Bábrdl Včera v Praze nepršelo a ani jsme nedošli do lesa, jak pražilo slunce ještě po pátý odpoledne… A dneska to na déšť zatím jen vypadá, jinak je příjemně. Asi bydlíš na nějakém zvláštním místě. ![]()
@Litta píše:
@Bábrdl Včera v Praze nepršelo a ani jsme nedošli do lesa, jak pražilo slunce ještě po pátý odpoledne… A dneska to na déšť zatím jen vypadá, jinak je příjemně. Asi bydlíš na nějakém zvláštním místě.
Taky se taky vzdycky zatáhlo, vypadalo to, ze začne a spadlo pár kapek.. A teď uz pršet nebude určitě a teplomer uz zas ukazuje 27.
A dobrá zpráva, v Praze uz dneska a zítra pršet taky určitě nebude @Bábrdl ![]()
V kolik ty koloběžky mely bejt?
@Litta píše:
@Bábrdl Včera v Praze nepršelo a ani jsme nedošli do lesa, jak pražilo slunce ještě po pátý odpoledne… A dneska to na déšť zatím jen vypadá, jinak je příjemně. Asi bydlíš na nějakém zvláštním místě.
Včera nepršelo, dneska cedilo dopoledne jak blázen. ![]()
@a12 píše:
Taky se taky vzdycky zatáhlo, vypadalo to, ze začne a spadlo pár kapek.. A teď uz pršet nebude určitě a teplomer uz zas ukazuje 27.
A dobrá zpráva, v Praze uz dneska a zítra pršet taky určitě nebude @Bábrdl
V kolik ty koloběžky mely bejt?
Od desíti.
Takhle to vypadalo v deset…
@Cuddy píše:
@Bábrdl tak nam zatim neprsi. Letos je hlavne hloupe, ze ty deste vychazi vesmes na vikendy, ted na statni svatek. A hlavne porad tak nejak fouka. My se koupeme temer každý den, ale kazdy den deti vyhanim, ze je zima. Vodu sice mame nahratou, ale ten vzduch je studeny a ony porad vylezaji a skacou, takze jsou mimo teplou vodu… Ale na kole se zase jezdi pekne, to ano.
Díky, že žiješ se mnou v realitě
Alespoň někdo.
Hlavně je to prostě nevypočitatelný, žádná taková ta letní pohoda. Prostě člověk vyrazí na výlet a ceďák. Naplánuje si s kamarádkama akci a musí ji rušit. ![]()
Kolegyně říkala, že děti jsou na táboře a píšou jí nas.. esemesky, že jsou stejně furt jenom ve „společenské místnosti“ nebo někde moknou, všechny hadry už mají navlhlé a v chatkách bez topení je prostě zima. A nikam na vejlety pod střechu nemůžou, protože korona… ![]()
Já nevím, od pátečního odpoledne je tu krásně, teprve teď přeháňka
včera i dnes rodinný výlet. Okres Ústí nad Orlicí.