Kde tisknout fotky?

6534
8.5.19 20:39

My je necháváme vyvolat v dm. Jsou pěkné a i docela levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
8.5.19 20:40

DM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.5.19 20:41

A to tisknete v tom jejich automatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
8.5.19 20:45

Taky dm, v automatu to musí bejt fakt dobrý rozlišení ty Fotky a jsou drahý, tak ty beru jenom když na to chvatam, jinak se dají objednat přes internet a vyzvednout pak vyvolané v sáčku přímo v té drogerii… Jde i fotokalendar/kniha a nějaké blbosti potištěné fotkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
8.5.19 20:50

Přesně tak, jak píše @Kriss Tina, přes internet je to levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
8.5.19 20:54

Ja vyvolavam fotky v tete a nikd jsem problem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
8.5.19 21:08

Já nemám s DM dobrou zkušenost. Nechávala jsem tam vyvolat fotky před vánoci a musela jsem je ostřihnout. Ačkoli jsem objednala vše v jednom formátu, byly různě veliké. Cenťák sem cenťák tam, někdei 3 cm navíc… je teda fakt, že jsem měla výběr fotek, nebyly focené jedním přístrojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
8.5.19 21:11
@pomme píše:
Já nemám s DM dobrou zkušenost. Nechávala jsem tam vyvolat fotky před vánoci a musela jsem je ostřihnout. Ačkoli jsem objednala vše v jednom formátu, byly různě veliké. Cenťák sem cenťák tam, někdei 3 cm navíc… je teda fakt, že jsem měla výběr fotek, nebyly focené jedním přístrojem.

Nevim jak u dm, ale u tety se tohle resi uz pri objednávce, bud si tam zaškrtnes, ze chce oriznout na přesný rozměr nebo, ze to chces nechat v tom rozmeru v jakym to je a to je plus minus ten centak.. Na orezavat nenechavam zamerne..
U dm to bude stejne, si myslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.5.19 21:17

Objednavam pres net v 220foto.cz, prave kdyz toho je hodne, tak jsou levne, i s postovnym to vyjde levneji jak dm treba. Kvalita dobra,

• Citovat
  • Upravit
6667
8.5.19 21:51

Svatební fotky jsme nechávali dělat u Dastaxu, i několik fotoobrazů. Jsou dražší, ale fotky jsou vážně parádní. Navíc je to menší firma s osobním přístupem, po objednání jsem si ještě pár věcí rozmyslela a chtěla udělat jinak a pár fotek přidat, nebyl problém si s nimi napsat a vyšli mi ve všem vstříc (já už bych se poslala do háje :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
8.5.19 23:42

@a12 to je možné, objednavala jsem tam poprvé, tak jsem to nečekala. Předtím jsem vždy vyvolávala ve fotolabu a stejný rozměr byl automaticky. Ale díky za tip :palec: třeba tomu dám ještě někdy šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.5.19 01:15

Keď chcem rychlo tak DM, inak běžně kupujem vouchery na vyvolanie fotiek zo slevomatu, vzdy spokojnosť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová