Kde a jak začít hledat partnera

36
23.10.13 17:04

Kde a jak začít hledat partnera

Ahojky maminky jsem už půl roku po rozvodu a bude to tok co jsem odešla od manžela. Kdy a kde jste začaly hledat nového přítele.
Jsem v jednom kole! Dítě, opatrování osoby blízké, domácnost a domácí zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.10.13 17:18

@petrulinka nehledala jsem, našel se sám :mrgreen: netlač na pilu, jestli to má přijít, tak to přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.10.13 17:20

@martina.se přesně tak :palec: Až bude čas tak si jeden najde druhého :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.10.13 17:25

Ale na malé vesnici to jde hur nez ve meste… pro vsehny jsem ja ta co odesla od manzela (indyz manzel si po 20 dnech co jsem odesla nasel novou slecnu) - tusila jsem že asi nekoho ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.10.13 17:32

Taky radim „nehledej“ :) hledala jsem, myslela jsem, ze je to ono…a casem se ukazalo, ze ne…a najednou…proste se objevil na kafe a uz zustal (doslova)…a tohle je to ono :srdce:

(ale chapu, jak je to tezke, byt sam…bez hlidani, prace, deti, domacnost, shon, nemoznost kamkoliv vypadnout…taky jsem neverila, ze se muze stat to, co mi temer vsichni rikali-ze ten pravy se najde sam…no, a nasel :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
23.10.13 17:49

Neporadím, ale držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
23.10.13 18:14

Nu na vsi je to těžké, ale pokud máš možnost doproučuju vyrazit s kamarádkou někam posedět, takové to zaplněné místo, kde je možnost s někým při čekání na pití popovídat třeba u baru. Dobré je taky seznámit se s kamarádem kamarádky při nějakém společném posezení, grilování…

Nezatracovala bych i seznamku, za to nic nedáš hodit si někam inzerát, když nic jiného ono stačí na posílení sebevědomí, že Tě někdo pochválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
23.10.13 19:45

My jsme se našli na internetu :) a jde nám to snad skvěle.. :srdce: a bylo to 10 měsíců po rozvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 19:57
@petrulinka píše:
Ale na malé vesnici to jde hur nez ve meste… pro vsehny jsem ja ta co odesla od manzela (indyz manzel si po 20 dnech co jsem odesla nasel novou slecnu) - tusila jsem že asi nekoho ma

já byla na vsi s 980 obyv :mrgreen: a můj současný si mě tam našel :mrgreen: neboj se toho, ono to fakt přijde. Většinou, když se moc snažíš, tak to spíš nevychází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.10.13 19:58

Nechci strašit, ale brácha hledá už 4 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.10.13 19:59

Tak kdyby jste slečny měly zájem je volný :lol: tak musíme tomu štěstíčku jít naproti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
.mlady milenec
23.10.13 20:07

Já bych zkusil městské parky v Brně. Jestli v nějakém uvidíš muže metr devadesát, v černém baloňáku, co chodí od kočárku ke kočárku a snaží se koketovat s maminkami, tak to jsem já. :lol:

• Citovat
  • Upravit
799
23.10.13 20:08
@chelsea001 píše:
Tak kdyby jste slečny měly zájem je volný :lol: tak musíme tomu štěstíčku jít naproti :lol: :lol: :lol:

ty seš teda kuplíř..já sem sama rok, a ze začátku jsme taky tlačila na pilu, pak jsem zjistila že to není ono, chce to čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.10.13 20:15

@Petra3890 ani ne, ale je mi bráchy už tak trochu líto, takovej super chlap a je sám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
23.10.13 20:18
@chelsea001 píše:
@Petra3890 ani ne, ale je mi bráchy už tak trochu líto, takovej super chlap a je sám :(

kolik mu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria