Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cordy píše:
Těd si to rozsekl,čekání na prince bylo i moje krédo…(svého času) A je to nahouby…stejně nikdy žádnej nepřijede. Jen co jsem slevila ze svých nároků, začala se víc usmívat a dala jsem šanci i mladším ročníkům…přišlo to samo. Teď mám o 10 let mladšího přítele a skoro 3 letou dceru. Nikdo by nám ten věkový rozdíl nehádal a ve vztahu si „ta mladší“ připadám spíš já. Přítel je ten rozumnější a vůdce naší smečky
Dřív bych takový pár odsoudila k zániku do roka, teď už vím že na věku opravdu nezáleží. Třeba za pár let budu tvrdit něco jiného, ale momentálně si užívám života a o to jde především, ne?
Většinou se snažím domluvit schůzku do dvou dnu, ale ji když navrhnu schůzku, tak většinou mají výmluvy jak opice blech, mě se nebaví si psát několik týdnu
Kde? Tam kde se vyskytují chlapi s dětma.
Podle jednání chlapa k dítěti poznáš jeho charakter a vlastnosti víc než rokem dopisování. Takže chlapské kroužky pro děti, sportovní závody všeho druhu, fotbal, modelářské výstavy - např. teď byla Modelhobby - dokonalá příležitost
, kroužky IT, všude tam kde se vyskytují letadla, auta, motorky a sport atd.
No a pak stačí jenom dát chlapovi jakoukoliv příležitost Tě oslovit, něco upustit, ztratit, rozbít, počkat vrazit apod.
V případě rozhovoru zase „dát další příležitost“, aby měl možnost-důvod říct si o telefon. Prostě si ho chytře přitáhnout jako na provázku, aby to nepoznal
..
No a než se naděješ máš ho v posteli ![]()
@chlap40 píše:
Kde? Tam kde se vyskytují chlapi s dětma.
Podle jednání chlapa k dítěti poznáš jeho charakter a vlastnosti víc než rokem dopisování. Takže chlapské kroužky pro děti, sportovní závody všeho druhu, fotbal, modelářské výstavy - např. teď byla Modelhobby - dokonalá příležitost, kroužky IT, všude tam kde se vyskytují letadla, auta, motorky a sport atd.
No a pak stačí jenom dát chlapovi jakoukoliv příležitost Tě oslovit, něco upustit, ztratit, rozbít, počkat vrazit apod.
No a než se naděješ máš ho v posteli
V případě rozhovoru zase „dát další příležitost“, aby měl možnost-důvod říct si o telefon. Prostě si ho chytře přitáhnout jako na provázku, aby to nepoznal..
![]()
spousta chlapů jsou úžasní tátové, ale partneři někdy ne, jinak by nebylo tolik rozchodů/rozvodů
@.mlady milenec píše:Škoda, tak příště jsi poučen
Já věděl, že se tím nemám řídit. Teďka v létě jsem získal ve Státech číslo od jedné super ženské (9/10, má ráda Mozarta a studuje historii) a já blbec čekal 2 dny, protože jsem nechtěl vypadat jako moc snaživej. A pak jsem to ještě zazdil tím, že jsem jí nezavolal, ale jenom poslal SMS. Neodepsala.
@karfice píše:
Tak já už taky nějakou dobu hledám a měla jsem 5 schůzek. Všechny dopadly katastrofálně.
1. Chlap 3 děcka, 2× rozvedený - takže dotovat mu jeho děcka ze svého fakt nebudu (kor když by mi je hodil všechny 3 na víkend a zdrhl by do hospody).
2. Chlap 2 děti, rozvádět se nechtěl, spíš hledal podložku do postele (prej mám to doma o ničem, děti mám rád, ale žena… asi znáte ty chlapské výmluvy).
3. Chlap, bez dětí, rozvedený, v osobním bankrotu, napůjčoval si přes milión a půl, a naházel je do automatů, takže nevyléčeného gamblera taky nechci, přitom zaměstnáním policajt
4. Chlap 2 děcka - na schůzkce se ani nezmínil, že má ženu a 2 děti, náhodou jsem jej potkala v centru města a jen tak z prdele mu zavolala. (Už zpět nezavolal, co jsem se ho zeptala nato, kdy se chtěl zmínit o tom, že má ženu a děti).
5. Chlap - prima, akorát na mě už starý 45 let, já 28.
Takže kde mám hledat normálního chlapa, který je bezdětný, svobodný, nekuří, nechlastá… Nenajdu, nedostatkové zboží na trhu, fakt.
Noo tak se nenech odradit - jenom 5 kousků, to je málo - vidíš, ten poslední to už byl pokrok, teď jen najít podobnýho a mladšího
hehe, měla ses zeptat, jestli nemá mladšího bráchu ![]()
@mlady milenec píše:
A co zajíčci, mladí milenci?
No jasně, kdybych byla bývala hledala někoho na sex, šla bych do zajíce, co taky se starým kořenem, že? ![]()
Hodně zajímavá diskuze, mě například přítelkyně hodně citově ublížila a rozešli jsme se. Zřejmě mě i podváděla, když jsem byl v práci. Jsem nějaká výjimka? Myslím si, že asi ne tohle bude stejné jak u žen tak i mužů. Mám čtyřletou holčičku a je mi 32 let, po pětiletém vztahu, ve kterém jsem se jen nervoval a musel jsem se stát vůdcem smečky. Na vše jsem musel myslet a to postupně začalo štvát. Bojím se, že nikoho nebudu už zajímat, když mám malou dcerku, že to bude pouze na obtíž, ale věřím, že jednou přijde ta pravá, která mě bude mít ráda a bude mě brát takového, jaký jsem. Jsem beznadějný romantik, co žije pouze pro rodinu i když někomu se to může zdát na obtíž.
@Gina108 píše: Škoda, tak příště jsi poučenOno i když chlap zavolá třeba ten samý den, ale dá tý ženský prostor a moc se nevtírá, působí sebejistě a navíc je vtipnej tak je furt lepší, než nadrženec, co sice tři dny počká, ale pak je „urputnej“. Nebo máte jinou zkušenost, dámy?
Já třeba se s tím nikdy nes.rala. Když se mi chlap líbil, napsala jsem klidně já (volat, to jsem se tedy styděla) a bylo to chceš - chceš, nechceš - nazdar a když dělal ofuky jakože nejdřív ne a pak se ozval sám, že jo - tak byl zaručeně ve znamení Vah. Příííšerný chlapi v tomhle. Jednou jsem se s jednou Váhou crcala asi měsíc - to bylo furt jó a né - že by z toho jeden vykvet a pak jsem veškerý podobný váhavce předem vyloučila
![]()
mám už zkušeností dost na to, aby mi bylo jasné, že pokud dostanu nějakou reakci děle než do 24hod, asi jsem moc nezaujala a o dotyčného ztrácím zájem.
@.mlady milenec píše:
Já bych zkusil městské parky v Brně. Jestli v nějakém uvidíš muže metr devadesát, v černém baloňáku, co chodí od kočárku ke kočárku a snaží se koketovat s maminkami, tak to jsem já.
a proc maminky? proc ne ty bez deti?
@petrulinka píše:
Ahojky maminky jsem už půl roku po rozvodu a bude to tok co jsem odešla od manžela. Kdy a kde jste začaly hledat nového přítele.
Jsem v jednom kole! Dítě, opatrování osoby blízké, domácnost a domácí zvířata.
tak to odpada seznameni v praci - tak uz jen ten internet a znami znamych a kamaradu
@ksafnika píše:
a proc maminky? proc ne ty bez deti?
Vycházel jsem z předpokladu, že se ženám na MD nedostává moc sexu, přes den se doma s dítětem nudí (no dobře, vím/říká se, že toho mají nad hlavu), a tak by potřebovali nějakého dobrého, časově flexibilního kamaráda.
Navíc, ženský okolo 30 jsou dle mě nejlepší zboží (fyzicky i mentálně) a je to i tak trochu výzva - mladý muž musí být opravdu komplexní, aby zaujal. A já mám rád výzvy.
@mlady milenec, jo tak, ty jsi teda doslova jen ten milenec
ok, pak chapu ![]()
@ksafnika píše: @mlady milenec, jo tak, ty jsi teda doslova jen ten milenecok, pak chapu
Nejsem, ale většina ženských v mým věku (< 25 let) mě prostě nepřitahuje na jiné než fyzické úrovni. Určitě to bude i tím, koho potkávám, nepopírám.
Na mé fakultě je to však plné strašně důležitých barakúd, které i když jeví zájem, tak jej nehodlám jevit já, protože mě odpozují samozvané princezny ze Sáby a středobody vesmíru. Já mám rád ženy rozumné, pěkné a citlivé (ne přecitlivělé). Možná právě po porodu jsou ženy citlivější?