Kde by jste v Brně nechtěli bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
27.2.16 19:08

http://1url.cz/ottIb

když už jsme u těch předělaných chat, tak do toho já bych i šla, ale manžel k tomu nemá důvěru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.2.16 19:10

@Conulka jojo není nad to mít k baráku 40 schodů:-)

jinak úžasná je tato vila http://1url.cz/gttI9
ale je to jen podíl 7/12 a dům vypadá na mega renovaci ( s památkářema za zadkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.2.16 19:15

@Conulka tak daleko od Brna a za takovou cenu?
ta koupelna je děsná, to je horší než v paneláku. Toto mě teda nezaujalo.
Ale jinak místo pěkny. Ale tak do 2M
jo i ta ložnice je strašná. ta místnost má na šířku ta 2,2m :zed:

Příspěvek upraven 27.02.16 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.16 19:15

V centru Brna v byte bych nechtěla bydlet. Tam je na mě moc městský ruch, hluk.

Ale v nějaké klidnější části Brna v domě nebo ty blízké okolní vesnice, tam by se mi líbilo.
My jsme 60km od Brna směr Břeclav a to už je moc daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
27.2.16 19:39

@jakanas jo to říká i manžel, já už mám takový chutě se odstěhovat, že už hledám kde co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
27.2.16 19:40

@jakanas ale útěchov mi přijde jako top lokalita - vzdálenost mi nepřipadá nijak strašná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22516
27.2.16 19:44

Nechtěla bych bydlet v Kohoutovicích. A být odkázána pouze na MHD. Sjet z Kohoutek dolů na Mendlák, tam přesedat a na hlavním nádraží zase přesedat (zkušenost před lety, možná jsou teď rozumnější spoje). A brněnský Bronx - viz dřívější příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
27.2.16 19:46

Ono je to strašně subjektivní. Jeden z prvních příspěvků byl, že Nový Lískovec ne. Já tu naopak bydlím 22 let, mám se stěhovat do Bystrce a nechce se mi. Proti Bystrci nic nemám, ale v Novém Lískovci jsem taky spokojená. Je to na kraji Brna, ale do 15 min. trolejbusem na Mendlák, autem chvilička, blízko dálnice D1. Spousta zahrad, chráněná oblast apod.

Přítel začne pracovat ve Slatině, tak časem budeme muset do těch končin a to se mi nechce. Ale třeba teta bydlí v Líšni, měla možnost jít do novostavby vedle nás v NL a nechtěla. Já zase nechci do Líšně. Je to opravdu subjektivní.

Ale asi se všichni shodnou, že nebrat oblast Cejl, Bratislavská, Křenová apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22516
27.2.16 20:12
@Mari.G píše:
Ono je to strašně subjektivní. Jeden z prvních příspěvků byl, že Nový Lískovec ne. Já tu naopak bydlím 22 let, mám se stěhovat do Bystrce a nechce se mi. Proti Bystrci nic nemám, ale v Novém Lískovci jsem taky spokojená. Je to na kraji Brna, ale do 15 min. trolejbusem na Mendlák, autem chvilička, blízko dálnice D1. Spousta zahrad, chráněná oblast apod.

Přítel začne pracovat ve Slatině, tak časem budeme muset do těch končin a to se mi nechce. Ale třeba teta bydlí v Líšni, měla možnost jít do novostavby vedle nás v NL a nechtěla. Já zase nechci do Líšně. Je to opravdu subjektivní.

Ale asi se všichni shodnou, že nebrat oblast Cejl, Bratislavská, Křenová apod.

Ještě bych nechtěla bydlet na Vinohradech. Připadaly mi takové sevřené. Opět zkušenost z dřívějška - to přesedání na Staré Osadě mě ničilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
27.2.16 20:13
@chipsa píše:
Kde by jste v Brně nechtěli bydlet?

V Brně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.2.16 20:17

Na Vinohradech bydlíme a není to vůbec špatné. Kousek do přírody na kteroukoli stranu. Navíc Vinohrady jsou snad nejzelenější sídliště v Brně. Bydleli jsme předtím v Bystrci nad Přehradou, to se samozřejmě nedá srovnat, to byla bomba, ale zase, to je jen část Bystrce. Ta část toho betonového legolandu, ta byla příšerná, tam jsem za celou dobu ani jednou nevkročila. V Bohunicích jsem taky bydlela a nic moc. Ta dálnice je tam šílená. Jinak samozřejmě, kdybych mohla bydlet kdekoli, nehledě na peníze, tak by to bylo někde v domě s mega zahradou, ale to není realita :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.16 20:24
@fashion_victim83 píše:
@chipsa neni centrum jako centrum :mrgreen: z obou stran bytu mame park :palec: nejbližší tramvaj 300m a to nejde nic slyšet a silnici jen z jedné strany a s malym provozem, z druhé jednosměrka. Takze totální ticho a klid.

Přesně tak- My bydlíme vedle Lužánek na Jarošce- je tady ticho jak na malém městě a přesto je to střed města

• Citovat
  • Upravit
25179
27.2.16 20:30

Nelíbí se mi (k bydlení) centrum okolo Cejlu. Ze sídlišť pak Bohunice…Mám ráda Komín, Bystrc, Starou Líšeň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
27.2.16 21:01
@chipsa píše:
Já bydlím na hranici mezi Lesnou a Husovicemi. V lokalitě, kde jsou klidné baráčky. Nejsou to ty Husovice na Dujelské a tak. Bydlím na druhé straně, blízko nádraží na Lesné. A každý si pod pojmem Husovice představí neandrtálskou chatrč :cert:

To budeme skoro sousedky.Je tu klid, domy v zahradach, zadni bubaci. Husovice mam rada.

Ja mam Brno hrozne rada a bydlelo se mi dobre vsude. Sidliste v Lisni bylo super pro deti /spousta kamosu/, bydlela jsem jako mala na Hybesce a jako novomanzelka na Novych Sadech /vsude kousek/, s detmi bylo super bydleni v Julcu pod Bilendou, ted je nam dobre v dome atdy na kraji mesta…

Pro deti bych ale asi volila nejake sidliste. Spousta deti, vse kousek /skolka, skola, obchody/. Pro dospelaky klidne centrum. Kamos bydli na Cejlu v luxusnim spravenem dome a moc si to pochvaluje. Pravda je, ze nemaji deti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
27.2.16 21:03

Jinak co navstevuji kamaradky s detmi, tak moc prima jsou Sobesice, Lesna, Vinohrady, Masarykova ctvrt, vlastne i u te Selepky se zije dobre. Obrecela jsem stehovani z Zidenic, chybi mi Stranska skala, Bilenda, prochazky kolem Zidovskeho hrbitova… Fajn byla i Lisen, vychazky na Hady a do Marianskeho udoli, hezke je to nakonec i v Turanech, Chrlicich, i kdyz tam nejsou lesy, ale zas ty domecky, je to takove rodinne. Brno je proste prima mesto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí