Kde dělají hormonální profil - Praha?

3667
3.3.15 17:22

Kde dělají hormonální profil - Praha?

Hezký den, prosím vás o radu. Nevíte, kde je možné nechat si udělat hormonální profil v Praze? A musím mít žádanku od obvodního gynekologa? Hradí to pojišťovna?
Jsem po 2 ZT po sobě a ráda bych to měla vyšetřené před dalším otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4829
3.3.15 17:26
@Tardulka píše:
Hezký den, prosím vás o radu. Nevíte, kde je možné nechat si udělat hormonální profil v Praze? A musím mít žádanku od obvodního gynekologa? Hradí to pojišťovna?
Jsem po 2 ZT po sobě a ráda bych to měla vyšetřené před dalším otěhotněním.

Hormonální profil ti udělá gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
3.3.15 17:41

Jedna vec je, kde ti naberou hormony (libovolna laborka), druha, aby byl nekdo, kdo urci ktere a kdy a nasledne vysledky vyhodnoti. To by mel zvladnout obvodni gynekolog, popripade libovolny CAR, kam zadanku od gynekologa nepotrebujes. Nicmene v souvislosti se ZT muze byt pricin tisic a jedna, takze kdyz uz vysetreni, tak komplexni a nejen hormonalni profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
3.3.15 18:25

@ugluk mám žádanky i na jiná vyšetření. Příští týden jdu na hematologii, pak imunologie i s manželem. Genetiku mi nenapslai :think: A právě bych ráda i ten hormonální profil. Jinak už mám vyšetřenou štítnou žlázu a ta je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty