Kde hledat gauč na míru

3
26.6.18 16:37

Kde hledat gauč na míru

Ahoj, zdravím všechny. Prosím o radu, kde mám hledat gauč aby odpovídal naším požadavkům na velikost. Pokud možno ne na zakázku protože bychom chtěli samozřejmě nějaký za rozumnou cenu, ale když vyhledávám na internetu, nikde jsem nenašla stránku, kam bych si mohla zadat specifikace délky sedací soupravy, neznáte prosím někdo takové stránky? Potřebujeme gauč nejlépe 220cm x 175cm nebo méně. Mnohokrát díky!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
26.6.18 16:41

V Polsku. Tedy nevim odkud presne jsi a jak to mas do PL daleko ale tam opravdu udelaji na miru, tvar co chces, materiak, barva provedeni (ulozny prostor, rozkladaci atd.) Mame z PL sedacku jiz 12 let a porad krasna a pevna, zadny sunt. Maji levne a mene kvalitni a drazsi a kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
26.6.18 16:51

My trd kupovali u nabytku Natali- nechali jsme si privez do Prahy a nejvetsi spokojenost. I ceny maji pekne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.6.18 16:52

Bratři Češpivové. Www.sedacisoupravynamiru.cz kvalita super, ceny příznivé, showroom v Rudné. Rozměry po centimetru, velký výběr potahovych látek, různá tvrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
26.6.18 18:35

My mame od ceskeho vyrobce postelecz.cz. Vzornik poslali postou, ja si ohmatala, vybrala. V realu jspu vzory uplne jine, na netu vypadaji fakt silene a uplne jinak. Vybrali jsme si i matrace, vse je mozny. Cena v pohode. Srovnatelna s obchody. Zakazku udelali do 14 dnu, dovezli a donesli kam jsem chtela. Super firma, maji zkusenosti, trpelivost a reaguji a vsechny dotazy :). Priste zase u nich.

• Citovat
  • Upravit
188
15.7.21 11:06

Bytcentrum vyrábí sedací soupravy na míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat