Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zdravím všechny. Prosím o radu, kde mám hledat gauč aby odpovídal naším požadavkům na velikost. Pokud možno ne na zakázku protože bychom chtěli samozřejmě nějaký za rozumnou cenu, ale když vyhledávám na internetu, nikde jsem nenašla stránku, kam bych si mohla zadat specifikace délky sedací soupravy, neznáte prosím někdo takové stránky? Potřebujeme gauč nejlépe 220cm x 175cm nebo méně. Mnohokrát díky!! ![]()
V Polsku. Tedy nevim odkud presne jsi a jak to mas do PL daleko ale tam opravdu udelaji na miru, tvar co chces, materiak, barva provedeni (ulozny prostor, rozkladaci atd.) Mame z PL sedacku jiz 12 let a porad krasna a pevna, zadny sunt. Maji levne a mene kvalitni a drazsi a kvalitni.
My trd kupovali u nabytku Natali- nechali jsme si privez do Prahy a nejvetsi spokojenost. I ceny maji pekne ![]()
Bratři Češpivové. Www.sedacisoupravynamiru.cz kvalita super, ceny příznivé, showroom v Rudné. Rozměry po centimetru, velký výběr potahovych látek, různá tvrdost.
My mame od ceskeho vyrobce postelecz.cz. Vzornik poslali postou, ja si ohmatala, vybrala. V realu jspu vzory uplne jine, na netu vypadaji fakt silene a uplne jinak. Vybrali jsme si i matrace, vse je mozny. Cena v pohode. Srovnatelna s obchody. Zakazku udelali do 14 dnu, dovezli a donesli kam jsem chtela. Super firma, maji zkusenosti, trpelivost a reaguji a vsechny dotazy
. Priste zase u nich.