Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@g.sandova píše:
@Lucie_Sx to mě hned napadlo večer při venčení a u nas prší nepřetržitě. My jsme u velkého toku, u nás to téměř nehrozí, ale jinde…
Tak držím pěsti, jo ještě zivelny pohromy nám chybějí.
Taky mám obavy ze záplav, to by už bylo moc a doufám, že k tomu nedojde.
@g.sandova píše:
@Dani65 u nás to bylo taky na ledu, včera ráno a dopoledne. Odpoledne a večer už jen brecka
Dnes už je na cestě taky rozježděná břečka.
@Sylvania 333 píše:
Východní Čechy. Tady padá od včerejšího dne. Mokrý těžký sníh. Už jsme 4 odhrabávali z terasy a kolem domu. Na chodník kašlu, potom co nemusíme díky panu Kuberovi.![]()
Město vůbec neuklízí, ani chodníky, ani silnice. Lidi by za to dostali pokuty a najednou není uklízení potřeba.
U nás to samé, prý se nestíhá
v sousední vesnici naprostý opak, tam se stíhá. Lidé volají starostovi a na Měú a celkem bez úspěchu.
Zlínský kraj metr sněhu. Chtěli jsme jet zapálit svíčky a nemáme odvahu.
Sice už je tepleji, ale sníh drží. Po takových deseti letech jsem se vzbudila do takhle bílého Štědrého dne i když je mi jasné, že to půjde dolů. Tak krásné svátky všem. ![]()
Přeji všem krásné svátky, ať už bílé nebo blátivé. Hlavní je zdraví a rodina, která se večer sejde u slanostního stolu., ![]()
Novomestsko vcera snehu po kolena, celou noc prselo, snehu je tak 15cm max, mokry, tezky, ale drzi ![]()