Kde je hranice, kdy už odejít

Anonymní
17.6.17 20:27

kde je hranice, kdy už odejít

S partnerem jsme spolu 10let, máme 2 malé děti, vše ok, jen přítelovi vadí, že jsem dle něj ledová královna atd. Vadí mu to už tak, že mi to skoro denně vyčítá a většinou to končí hádkou, kdy na mě huláká ať už vypadnu, odstěhuju se, že si se mnou posral život apod. Když pak vychladne, tak je to chvilku dobré, ale netrvá to dlouho a přijde to znovu. Můj vztah se díky těmto scénám dost změnil - mám ho ráda, to ano, ale už to rozhodně není co dřív. Na 2. stranu je to ale skvělý otec a nechci ho připravit o děti a děti o tátu. Jen už takhle dál nechci žít a poslouchat furt jak jsem hrozná, jak mám vypadnout atd.Snad jsem to napsala srozumitelně. Nemít děti, jsem už dávno pryč, ale…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32124
17.6.17 20:31

Hulákat na mě, ať vypadnu atd, tak jdu. S takovým bych fakt nebyla. A to ani kvůli dětem. Vlastně právě proto, aby nevyrůstaly v tomhle. A taky si myslím, že nikdo nemá právo po mně řvát a vyhazovat mě. Já bych to nesnesla, jsem horká hlava, šla bych. Nebo by šel on, podle toho, čí je byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.17 20:35

Kde je hranice je individualni, ale pokud na Tebe casto rve, at vypadnes, tak ji v mem pojeti uz davno prekrocil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
17.6.17 20:36
@Anonymní píše:
S partnerem jsme spolu 10let, máme 2 malé děti, vše ok, jen přítelovi vadí, že jsem dle něj ledová královna atd. Vadí mu to už tak, že mi to skoro denně vyčítá a většinou to končí hádkou, kdy na mě huláká ať už vypadnu, odstěhuju se, že si se mnou posral život apod. Když pak vychladne, tak je to chvilku dobré, ale netrvá to dlouho a přijde to znovu. Můj vztah se díky těmto scénám dost změnil - mám ho ráda, to ano, ale už to rozhodně není co dřív. Na 2. stranu je to ale skvělý otec a nechci ho připravit o děti a děti o tátu. Jen už takhle dál nechci žít a poslouchat furt jak jsem hrozná, jak mám vypadnout atd.Snad jsem to napsala srozumitelně. Nemít děti, jsem už dávno pryč, ale…

Vše „ok“, až na to, že ti stále vyčítá, a huláká po tobě, ať vypadneš, a že si s tebou p**ral život? 8o :nevim: Vzhledem k tomu, že máte dvě malé děti, tak bych zkusila s ním v klidu promluvit, že takto to dále nejde, popiš mu, jak ti to je všechno líto, a jak tě jeho chování vůči tobě zraňuje. Navrhni manželskou poradnu. Pokud nebude chtít problém řešit, pak bych pohrozila rozchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.17 20:43

@pohledmuze jakmile vychladne, mluví o tom jak to nemyslel vážně, že se nechce rozejít, že to zvládnem a hodíme se k sobě. po pár dnech se to ale zas začne točit k výčitkám a obviňování a jednou za čas to bouchne.moje city se díky tomu určitě změnily a jasně jsem mu to i řekla. jsem s ním hlavně kvůli dětem, ale ne JEN.ale mám ještě nějakou hrdost a říkám si, jestli mám toto zapotřebí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.17 20:46

@pohledmuze a několikrát jsem mu řekla, že pokud je se mnou nešťastný, ok, půjdem od sebe. nejsem žádná zamilovaná závislačka, co by si život bez něj nedovedla představit a byla na něm nějak závislá. jen by mi to bylo líto po tom všem…

• Citovat
  • Upravit
8864
17.6.17 20:57

Jak té může jen tak vyhazovat? To je jen jeho byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.6.17 21:00

Tak je to strašně moc o konkrétních lidech a vztahu jako takovém. Tu hranici máme každý jinde. Znám pár, kde on je strašný cholerik, taky jednou za čas vyletí a nejde daleko pro sprosté slovo. Brali se po 10 letech vztahu, něco spolu prožily a ona si na něm váži asi jiných věcí. Je to vzdělaná, rozumná holka.
Takže pokud to bereš a víš, že to tak nemyslí, těžko říct. Pokud tě to ponižuje, vadí ti to a chceš odejít, jdi. Život je fakt moc vzácnej a krátkej na to být nešťastná, když nemusíš.
Já třeba vím, že by mi taky chvilku trvalo, než bych odešla. Nebo si to myslím. Nejsem typ, co bouchne dveřma a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.17 21:01

@truelly ano, je…já bych šla, kdybych věděla, že to myslí vážně, ale on to vždy druhý den odvolává atd. ale mně se tohle prostě příčí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.17 21:04

@Aries6 přesně to si říkám, že nechci zbytek života strávit jak na houpačce, být nešťastná a nechat v tom vyrůstat děti, aby si myslely, že tak to má být…ale na druhou stranu je hrozně těžký udělat to rozhodnutí, když jsou v tom děti.

• Citovat
  • Upravit
14642
17.6.17 21:09
@Anonymní píše:
@Aries6 přesně to si říkám, že nechci zbytek života strávit jak na houpačce, být nešťastná a nechat v tom vyrůstat děti, aby si myslely, že tak to má být…ale na druhou stranu je hrozně těžký udělat to rozhodnutí, když jsou v tom děti.

Pak bych trvala na tom, aby jste navštívili manželskou poradnu, a on jestli má problém s ovládáním, pak ať to řeší s odborníkem. Dala bych mu nůž na krk. On musí vidět, že to myslíš vážně. Pokud ale jednou řekneš, že odcházíš, pak to musíš dodržet. To si ale dobře rozmysli, protože odcházet demonstrativně co půl roku, to je o ničem. To musí být jednou, a buď dostane pořádně za vyučenou, a zjistí, že si takové chování nenecháš líbit, nebo to budete takto dělat pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
17.6.17 21:13

A co mu konkrétně vadí? Co mysli tím „ledová královna“? Málo sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.6.17 21:21
@nostress píše:
Pak bych trvala na tom, aby jste navštívili manželskou poradnu, a on jestli má problém s ovládáním, pak ať to řeší s odborníkem. Dala bych mu nůž na krk. On musí vidět, že to myslíš vážně. Pokud ale jednou řekneš, že odcházíš, pak to musíš dodržet. To si ale dobře rozmysli, protože odcházet demonstrativně co půl roku, to je o ničem. To musí být jednou, a buď dostane pořádně za vyučenou, a zjistí, že si takové chování nenecháš líbit, nebo to budete takto dělat pořád dokola.

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
17.6.17 21:34

A jsi ledova kralovna? Tohle chlapy fakt tezko nesou. Neciti z tebe touhu po vztahu s nim a vyvadi. Jasne ze ted jsi znechucena kdyz vyvadi, ale treba by se to dalo lehce napravit

• Citovat
  • Upravit
6
17.6.17 22:33

Dítě v ohrožení, kdo za to může? aneb nadávky ve vztahu

Dítě v ohrožení, kdo za to může? aneb nadávky ve vztahu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak byste reagovali na podobnou situaci:
Dcera (2 roky) začne kašlat, manžel jí donese v otevřené lahvi vodu, předá jí lahev do rukou. Ona se napije. Já měla žízeň, tak jsem se napila také a flašku vrátila dceři, která se jí zase dožadovala. Pak jsem řekla manželovi, že jdu nabrat do kuchyně polévku, jestli chce také. Odešla jsem, zdálo se vše ok. Z kuchyně jsem pak ale slyšela bouchnutí a pláč mladší dcery(necelý 1 rok). Pak se za mnou přiřítil opravdu naštvaný manžel s tím, že jsem se pokusila zabít naše dítě. Stalo se totiž to, že starší dcera odložila inkriminovanou otevřenou flašku doprostřed pokoje, bohužel blízko lampy, která má nožní spínač. Flaška se převrhla a začala vytékat k nožnímu spínači, u lampy stála mladší dcera. Manžel (celou dobu byl v pokoji) pohotově odhodil lampu se spínačem pryč od vody, tím ovšem ztratila stabilitu mladší dcera a spadla a začala plakat.
Prý za to všechno můžu já, že jsem starší dceři dala tu otevřenou lahev. Když jsem manžela upozornila, že on jí tu otevřenou lahev dal taky, jen chvíli přede mnou, začal tvrdil, že jsem ji k té lampě postavila já (není pravda, nebyla jsem ani v daném pokoji). Nakonec na mě manžel křičel, hodně sprostě mi nadával, byl hodně zlý. A prý na mě bude ještě horší, dokud si neuvědomím, že jsem prostě blbá a nesvéprávná a za to vše můžu já. Neunesla jsem to a psychicky se zhroutila. Přestala s ním komunikovat. Manžel mi vyhrožoval, že pokud se něco podobného stane znovu, rozvede se se mnou. Poté zase, že jestli s ním nezačnu mluvit, najde si jinou holku.
Jsem teď úplně zdeptaná.
Chtěla jsem se ale zeptat, jak to vidí jiní lidé, na čí straně je vina podle vás, jestli za to opravdu mohu já. (Podle mě na ničí, souhra špatných náhod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí