Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rsisa na vánočních trzích, ve farmářských obchodech, čajovnách atd.. ![]()
@rsisa Nevím, odkud jsi, ale v Praze jsou s tím stánky v obchodních centrech - Chodov, Flora a tak (nevím, jestli letos, viděla jsem je tam loni).
@rsisa píše:
Prosím, kde se dá koupit pečený čaj? Přes net už to nestíhám, mají to třeba v kauflandunebo ve zdravé výživě? Koupila jsem od madami takové balení horké maliny a horké borůvky, řekli mi, že to jsou pečené čaje, doma jsem to studovala a to není pečený čaj, tak mě naštvali..
A co to je, když to nejsou pečené čaje, jak se to pozná?
Mají to teď už ve většině hypermarketů, zdravé výživy i v malých městech.
@rsisa píše:
Prosím, kde se dá koupit pečený čaj? Přes net už to nestíhám, mají to třeba v kauflandunebo ve zdravé výživě? Koupila jsem od madami takové balení horké maliny a horké borůvky, řekli mi, že to jsou pečené čaje, doma jsem to studovala a to není pečený čaj, tak mě naštvali..
Pokud jsi z Prahy, tak ja kupovala minuly tyden pecene caje ve sklenickach. Jeden za 40-50,–. Maji je na Pankraci v obchodaku uplne dole kde je Albert. Je to klasickej obchudek vedle DMka, kde maji ruzne svicky, ozdoby a caje…
@WaIl píše:
A co to je, když to nejsou pečené čaje, jak se to pozná?
Láhev stejná, ale není tam napsané pečený čaj, jen horké maliny nebo horké borůvky, ohřát a podávat na dezerty, zmrzliny, palačinky atd, tak to tam píšou, ale na netu píšou, že lze zalít vodou a pít jako horký nebo studený nápoj.., ale zmínka o pečeném čaji tam není, tak nevím, zda je to stejná receptura nebo jak to je..
Prosím, kde se dá koupit pečený čaj? Přes net už to nestíhám, mají to třeba v kauflandu
nebo ve zdravé výživě? Koupila jsem od madami takové balení horké maliny a horké borůvky, řekli mi, že to jsou pečené čaje, doma jsem to studovala a to není pečený čaj, tak mě naštvali..