Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradíte mi kde koupit dobrou zimní bundu a teplé rukavice do školky? Budou samozřejmě chodit hrát si na sníh, tak chci bundu co neprofoukne, možná se sněhovým pásem a tak ale potřebuju vel. 98 a ve sportech vídám bundy spíš až na větší děti
A co rukavice, zatím vídám spíš pletené, teplé palčáky ve sportu taky měly spíš na školáky. Chjo to jsou starosti ![]()
Do školky je lepší kombinéza, ideálně dvě, aby bylo na střídání. ve sportech seženeš od velikosti 98 bez problémů. a jinak dobrou kvalitu má Tchibo. ale zimní zboží myslím ještě v nabídce nebylo. u něj jen pozor, pokud si dobře vybavuju, tak tam měli ty velikosti větší. jinak na echt zimní oblečení je podle mě ještě brzo.
Děti maj obyč Kugo a spol od vietnamců nebo něco z druhé ruky. Dcera mívá do sněhu kombinézu, protože je prostě šílenec a pás už to nezachrání. Školkovou vycházku na sněhu vydrží, případně rychle schne. Rukavičky maj pletené, protože do lyžařských se bez pomoci ze začátku nenavlíkli. Plus ze začátku, ač na šňůrkách a spol, tak prostě rukavice chodily domů jen samostatně nebo vůbec. V kapsáři tak bylo a bude pro sichr s náhradním oblečením i pár rukavic.
Vždyť je teprve září ![]()
Jinak klukovi jsem vloni kupovala pěkné palčáky ve sportisimu a výběr měli pěkný ve všech možných velikostech.
Bundu a oteplováky bude mít kluk z Lidlu nebo bazarové Tchibo. Přijde mi škoda dávat do školky nové drahé oblečení.
Do skolky ma dcerka bazarovou zimni bundu + lyzarsky kalhoty na lacl a potom kombinezu. Bylo nam receno at detem do skolky davame obleceni, ktereho nam pak nebude lito - nehoda se proste stat muze.
Rukavice jsem teda zatim neresila uvidim co se osvedci v provozu.
Jinak nikdy nikde nemam problem sehnat zimni obleceni - uz loni jsem koupila v sekacku uzasnou zimni bundu vel.92. A letos jsem v sekacku sehnala zimni lyzarskou bundu za 60.- Kc ![]()
My kupovali dcerce včera zimné budu u Vietnamců. Krásná, teploučká a i na nošení mimo školku je super
Nedávala bych vysoký peníz, ani kdyby v tom chodila jen do města a zpátky ![]()
Bundu mám funkční z výprodeju v HM (400,–) bude jí mít už druhou sezonu plus dvě na střídačku z MMB (každá cca 80,–). Oteplovačky jedny z barázku, přísahám, že v kapse bylo zapomenutých pět eur, takže byly vlastně zadarmo
plus jedny z MMB - flek na zadku, takže za 50,– ![]()
Rukavice nakupuju u jednoho pána, co prodává Wolf, g-mini, čepice Dráček a takové značky, mívá tam rukavice suprové. Jak tenčí, tak palčáky.
MMB je těhle věcí plné a jestli není, tak brzy bude ![]()
Já budu asi v menšině, ale já kupuju dětem funkční Nord Blanc a Reimu. Je to drahé, uznávám, ale za prvé vím, že děti nebudou mokré i kdyby se vyválely v břečce a za druhé to po zimě zase velmi dobře prodám, takže ta investice ve finále není tak strašná ![]()
Rukavice Reima mám i já na hory a je to prostě bomba ![]()
@aleba Porozhledni se po bazarcich. Ja jsem taky koupila loni i letos bazarove obleceni. Loni to vynosil jenom na lyzovacku, tak mi nebylo lito tech penez.
Deti rychle rostou, tak to nestaci ani znicit. Zatim mam jednu kombinezu a jednu lyz. soupravu zn. Etirel. Vaham jeste nad koupi jedne kombinezy.
Rukavice kupuju palcaky a zasadne s nejakou membranou.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.