Doporučte MŠ na Praze 11

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
21.9.14 13:48

Doporučte MŠ na Praze 11

Zdravím všechny maminky. Prosím o doporučení na MŠ na Praze 11.Slyšela jsem dobré reference na Sulanského. Jakou máte zkušenost? Dále mě zajímá Hroncova. Ale i všechny ostatní školky. Jde mi o počty dětí ve třídě, prostředí, učitelky, aktivity…prostě kde jsou spokojeny Vaše děti. Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
21.9.14 14:22

Dcera letos začala chodit do Sulanského a zatím spokojenost veliká. Je to integrační školka a na počet dětí dvojnásobný počet učitelek, než v ostatních školkách. Nabídka kroužků velká, hezké třídy i zahrada…jen je tam dost velký nával, takže berou většinou jen předškoláky a mladší děti v rámci integrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.9.14 17:43

Já to právě slyšela :think:
Dceři bude příští rok v září už 4 roky a 3 měsíce. Letos nešla. Jsem doma se synem. A ona moc nemusí velké kolektivy dětí, proto to řešim. Moc velká šance na Sulanského asi nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.9.14 18:52

@Sotulka co se týče velkého kolektivu, tak tahle školka sice inzeruje třídy po 15 dětech, ale v reálu jsou vždycky dvě třídy spojené, takže je tam těch 30 dětí, jen jsou na ně čtyři učitelky, takže se jim stihnou věnovat podle potřeby. Ale kolektiv je velký jako kdekoli jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin