Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím Vás kde koupit hezké dámské oblečení na netu? Jedná se mi o vršky, nějaké tuniky do práce. Ne úplné šunty aby to bylo aspoň trochu kvalitní. Děkuji za tipy. ![]()
PŘED E-SHOPEM HM VARUJU. Sunty roztrepeny, prisernej material, neni to to, co maji v obchodech. Je to hezky nafoceny, ale tim to konci.
@Agnesita píše:
PŘED E-SHOPEM HM VARUJU. Sunty roztrepeny, prisernej material, neni to to, co maji v obchodech. Je to hezky nafoceny, ale tim to konci.
Souhlasím v pátek mi přišel balíček za 2500 z tohoto obchodu. Posílají to z Polska a rozhodně to není tak kvalitní jako v obchodech.
@Melody 4 píše:
Souhlasím v pátek mi přišel balíček za 2500 z tohoto obchodu. Posílají to z Polska a rozhodně to není tak kvalitní jako v obchodech.
Tak to jsem netušila, zatím jsem ho nezkoušela… Prevíti. ![]()
@catie píše:
www.zoot.cz
Souhlas ![]()
Kdyz ti nebude sedet, vratis a neplatis postovne za vraceni, penize prijdou brzy..
Akorat skoda, ze veci nejdou vymenit, za jinou velikost, ale musi se udat nova objednavka…Ale jinak super
@Peťulka2608 píše:
Souhlas
Kdyz ti nebude sedet, vratis a neplatis postovne za vraceni, penize prijdou brzy..
Akorat skoda, ze veci nejdou vymenit, za jinou velikost, ale musi se udat nova objednavka…Ale jinak super
Objednala jsem si rovnou obě velikosti, které mi obvykle sedí.
Jenom mě štve moje nekonfekční postava, skoro nic ze ZOOTu mi nebylo.
A přitom tak krásný věci.
@Titty ![]()
Ja tam objednavala jen boty a kabelku…a obleceni mam take vyhlidle, ale cekam, ze zhubnu ![]()
Tak zkus bonprix, ale vzdycky si precti, co o vyrobku pisou ostatni…
A vetsinou obj. o cislo mensi..
@Peťulka2608 já se včera neudržela a udělala v Zootu objednávku. Tentokrát hlavně trička a tílka, ty by snad mohly být, minule to byly šaty, ty padnou hůř. Uvidím, jak dopadnu. ![]()
Děkuji, podívám se
a na tom zoot.cz sedí velikosti nebo je třeba objednávat o číslo menší/větší - jakou máte zkušenost?