Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupují hodně na About you, mají tam poštovné i vrácení zdarma, takže když Ti něco nesedí tak pošleš zadarmo zpátky, pak ještě hodně na Altisportu a taky občas na Lidl.cz
@Oliverka28 about you na tohle dobrý objednáš troje boty zkusíš a dvoje jim pošleš zpět
samozřejmě že to není žádný extra zázrak přebaluji to kousek od stříbra z velkých krabic z nápisem China to germany
a dost často vrácené zboží dostane jen nový obal a druhý den jede o dům dál ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Oliverka28 about you na tohle dobrý objednáš troje boty zkusíš a dvoje jim pošleš zpětsamozřejmě že to není žádný extra zázrak přebaluji to kousek od stříbra z velkých krabic z nápisem China to germany
a dost často vrácené zboží dostane jen nový obal a druhý den jede o dům dál
A co jiného by s tím vráceným zbožím měli dělat, vyhodit? ![]()
Ahoj, divil jsem se, že oficiální adidas shop má některé kusy docela levné. Asi před měsícem jsem si tam kupoval zimní bundu za 699 a je super..Dokonce to přivezli hned ten den po objednávce
Ale nevím, jak tam jsou ceny teď. Zkus ještě sportisimo nebo hervis. A ještě LIDL shop!
Ja na reserved, libi se mi jejich veci a co objednam, to mi sedi, maji dopravu i dobirku zdarma a 10% slevu za prihlaseni k newsletteru
@Sabatecka_slanina no to ne proč vyhazovat ale je smutné když ho vrátíš třeba špinavé a dostanete to někdo jiný ![]()
Táta dělal tam kde to bali a prostě ty vratky nikdo nezkoumal. Jen nový pytel nálepka a šup přepravci ![]()
Koukala jsem na to vaše Aboutyou, ale teda nevím, přijde mi to hrozně drahé… Taky potřebuji bundu, hledám a nenacházím. A nebo nacházím za 3000+. Lidl doporučuji na trička, ale na bundy ne, kvalitou jsou poměrně špatné.
@modravlocka Mě to tam přijde taky teda drahý, ale těžko říct, možná neumíme hledat.
@JiříkMazlík jo tak, no to zboží by samozřejmě měl někdo kontrolovat ![]()
Mrkni na sinsay. Ja si tam objednavala kabelky a pro dceru obleceni a super i za rozumnou cenu ![]()
Jo Sinsay cenově super, kvalita horší..Co HM? do včera měli zrovna slevu na vše ![]()
Nebo co Bonprix, ale tam mi příjde, že to trvá, než to pošlou..
Tak zaleží do kolika peněz. Ale minulý týden jsem narazila na stránky bezvasport, a udělala jsem si tam objednávku fakt za slušný peníz, na netu jsem našla ještě slevový kód na 25%. Prodávají tam i některé značky co na zootu, ale teda levněji. U každého produktu je i napsaná doba doručení.
Jinak objednávám na zalandu, about you a zootu.
Mám ráda Gate shop, na sportovní věci Decathlon. Posílají do Zásilkovny. Jinak Lidl shop. A super levné věci mají na eshopu Genesis, ale je to sekáč. Nicméně doprava myslím nad 300 zdarma a pokud máte ve městě Penguin box na vyzvednutí, tak tam se to dá vyzvednout kdykoliv, jen ti pošlou kód na otevření schránky. A taky si myslím, že možná Vietnamci by prodali… Viděla jsem tam teď paní obhlížet boty, Vietnamec nic neříkal, že by byly neprodejné
půjdu tam teď zjistit, jestli by mi neprodal papuče ![]()
Ahoj, kde ted nakupujete obleceni za rozumnou cenu? Potrebovala bych jarni bundicku a na netu same drahe navic kdyz si to clovek nemuze ani vyzkouset…