Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já elektroniku jedině přes alzu. Ty jsou opravdu spolehlivý a rychlý a když srovnám ceny nejsou nijak předražený.
Před 2 roky na imobily.cz, měli tenkrát super ceny a vše ok. Teď už tam ale prodávají jen pár vybraných modelů a ceny taky nic moc. A před měsícem jsem brala z eshopu datart.cz, měli akci -20% na Huawei ![]()
@Kriss Tina alzu bych taky brala..ale telefon který chci tam mají o 2 tis. dražší @Lainaire8 sháním samsung ![]()
@claire2 píše:
@Kriss Tina alzu bych taky brala..ale telefon který chci tam mají o 2 tis. dražší @Lainaire8 sháním samsung
Ty tam byly taky, Samsung a Huawei -20%, já si brala Huawei.
chce to sledovat akce a reklamy, občas se to vyplatí. Teď na Black Friday tam taky něco bylo.
Mironet je v pohodě, celkově elektroniku nakupuji na czc nebo tam. Alza je zbytecne draha
@Lainaire8 škoda, že jsem se nerozhoupala dříve
@Tichošlápek náhodnou o nějakém slevovém kódu teď nevíte? ![]()
@claire2 tak to nevim, ale když to zadas do vyhledávače, tak ti to najde pokud zrovna nějaká akce běží
Já koupila na Huramobil díky jejich video recenzím - měli dobrou cenu a zdá se mi, že v recenzi nekecali. Druhý mobil máme z Alzy, ale nešlo tolik o funkce, spíše o baterii a výkon, hledali jsme mobil pro dítě. Měli zrovna o tisícovku nižší cenu než konkurence.
@Kaci89 no.. tím si právě nejsem jistá jestli budou.. jestli to nebude jak s black friday ![]()
@claire2 jinak pokud to teda nehoří, počkala bych po novém roce, teď mají ceny natažené aby vydělali na lidech, kteří blbnou a nakupují všechno těsně před vánoci.
@Lainaire8 tak jsem zjistila, že ten datart má te´d slevu 20% na samsung s kartou ibod
takže přeci jen se povedlo najít vhodnější eshop s nejlepší cenou ![]()