Kde koupit nábytek pro miminko

458
7.2.11 17:30

Kde koupit nábytek pro miminko

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kde se dá koupit pěkný nábytek do pokojíčku pro miminko? Myslím skříň, nějaké komody, úložné prostory, postýlku. Zatím jsem koukala na internetu a v Ikei, ale nic mě nezaujalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
7.2.11 17:33

ahoj, já kupovala celý pokojík tady :
http://www.sheesham.cz/

konkrétně tento, viz obrázek.
Dá se dokoupit velká skříň, psací stul, vělká postel, tuta menší se dá rozložit na větší, píšou do 6ti let dítěte. Já nechtěla žádné s medvídkama a podobně barevné a přeslazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.2.11 17:42

ahoj, já kupuju přes www.detskydesign.cz mají italský nábytek, designově i co se týče kvality je to asi jeden z nejlepších. A hlavně ke každé řadě mají spousta textilních doplňků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58836
7.2.11 18:33

Dětský design můžu taky doporučit. My jsme teda kupovali jenom postýlku, ale výběr obrovský všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
7.2.11 18:50

Děkuju za tipy, stránky vypadají dobře. A neměli jste problém s objednáváním přes internet? Přišlo všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.2.11 19:13

vše proběhlo ok. nic jsem reklamovat nemusela. Navíc jsem z Prahy a „dětský design“ i ta prodejna, co doporučovala Vendy, mají v Praze kamenné obchody, takže kdyby náhodou něco, tak bych tam zašla osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
7.2.11 19:25
tinaa píše:
Děkuju za tipy, stránky vypadají dobře. A neměli jste problém s objednáváním přes internet? Přišlo všechno v pořádku?

taky jsem neměla problm, vše přišlo v pořádku a i mi to vše smontovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.11 23:28

nábytek

Ahojky, taky máme pokojíček od Dětského designu. Chtěli jsme kromě postýlky i komody a další věci, tak jsme hledali sice na netu, ale něco, kam se dá jít podívat, bez toho bychom do dražších věcí nešli. Výběr je tam obrovský, mají několik různých značek, levnější i dražší. My jsme vybrali značku AZUR, je fakt super, teď jsme to párkrát viděli i v televizi u celebrit :-). Poradili nám, ale do ničeho netlačili, bylo to prima. Takový výběr jsme neviděli vůbec nikde a že jsme se snažili :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.7.11 21:29

Ahoj! Chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti (dobré i špatné) s nějakým konkrétním výrobcem (i prodejcem) dětského nábytku? Na co si mám dát pozor? Jaké vlastnosti by měla mít kvalitní postýlka? Chtěla bych víc dětí a nerada bych kupovala nábytek pro každé nový, tak bych byla ráda, aby se dal bez problémů opakovaně rozmontovat a smontovat. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.12.13 20:33

@vendy111 Hezky vecer, prave shanime nabytek do detskeho pokoje pro miminko. Libi se mi primo Tetra Plum II - chtela jsem se zeptat, jestli jste s nim spokojena a splnil vsechna ocekavani???
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák