Kde koupit neprůhledné leginy?

433
24.8.21 20:57

Kde koupit neprůhledné leginy?

Dobrý den,
Otázka zní jasně 😀 kde koupit neprůhledné leginy? Ať koupím jakýkoli, jsou průhledný😀 😀
Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
24.8.21 20:58

Lelosi

• Citovat
  • Upravit
867
24.8.21 20:58

Lelosi. Jsou fakt skvělý. Drahý jak hrom, ale skvely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
24.8.21 21:02

Určitě Lelosi. Mám od nich dvoje a naprostá pecka, určitě budu pořizovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.8.21 21:02

Za mě super poměr - cena legíny z Decathlonu. Stály mě 329Kč, neprůhledné nejsou, krásně tvarují a průhledné nejsou.

Příspěvek upraven 24.08.21 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.8.21 21:04

Calzedonia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.8.21 21:04
@Aduš8 píše:
Za mě super poměr - cena legíny z Decathlonu. Stály mě 329Kč, neprůhledné nejsou, krásně tvarují a neprůhledné nejsou.

Neprůhledné nejsou :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.8.21 21:06
@Noelia_Z píše:
Dobrý den,
Otázka zní jasně 😀 kde koupit neprůhledné leginy? Ať koupím jakýkoli, jsou průhledný😀 😀
Díky za odpověď!

A co přesně shanis? Já mám teď zálusk na Calzedoňii…Dělali takový ten elastakovy typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
24.8.21 21:06

Calzedonia

• Citovat
  • Upravit
Billi
24.8.21 21:12

Mám Decathlon a jsou skvělé. Mám ty nejlevnější černé a šedé.

• Citovat
  • Upravit
5985
24.8.21 21:18

Jsem Legínový maniak :mrgreen:
Mám doma calzedonii - super
Decathlon - ještě více super poměr cena/kvalita
Lelosi - tak těch mám doma asi 12×. Cena je vyšší, ale co se týká materiálu, tak pro mě je prostě nejpříjemnější, ale pozor na velikost. Pokud ti budou malé, tak prosvítat trochu budou a taky kopírují přesně postavu, takže je vidět i blbá celulitida.
Jestli si ale štíhlá a legíny nenosíš jen doma, tak bych Lelosi zvolila jako č.1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.8.21 21:43

@Bubla Bůčková jeee sorry, průhledné nejsou :lol: :lol: já tady u toho drbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
24.8.21 22:31
@Noelia_Z píše:
Dobrý den,
Díky za odpověď!

Holky vim, ze jsem mimo, ale nejak nechapu k cemu leginy nosit..bud to dziny, nebo sukni plus silonky, co supluji keginy?. Nosit je misto kalhot je to tatal mimo, pripada mi to buranske. Napadaji me snad nejake ke kolenum na doma, cviceni ale to radeji teplaky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.8.21 22:32

Za mě lidl ale ty leginy na sport ne ty obyč. Krásné elestakovy ale vzít si fakt svou velikost ja si jedny vzala o číslo menší a leze mi zadek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
25.8.21 03:04
@lilith1 píše:
Holky vim, ze jsem mimo, ale nejak nechapu k cemu leginy nosit..bud to dziny, nebo sukni plus silonky, co supluji keginy?. Nosit je misto kalhot je to tatal mimo, pripada mi to buranske. Napadaji me snad nejake ke kolenum na doma, cviceni ale to radeji teplaky.. :nevim:

Já je nosím ve stylu tohohle. Nosím je, když chci něco pohodlnějšího než džíny nebo klasické kalhoty.
Ale je pravda, že můj manžel taky legíny nesnáší a vždycky mi říká, proč jdu ven v teplákách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák