Kde koupit pěknou těhotenskou bundu?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde koupit pěknou těhotenskou bundu?
Ahoj holky, kde bych mohla koupit těhotenskou bundu? Klidně i na e shopu? Děkuji. Jo a zimní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Děkuji za dotaz, přidávám se ![]()
Zatím to vypadá, že budu muset nosit chlapovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad nám někdo poradí, termín má v půlce dubna, tak si myslím, že třeba v lednu bych se do normální už nevešla. Tak bych ráda takovou, kterou bych mohla nějak nastavovat nebo tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Hm, mam takovou podzimni cernou, nosim ji teda jako netehotna a zaroven jsem s ni sla loni k porodu. Ma v pase nastavovaci gumicky a v hm toho maji na tehule hodne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lamátko Doporučuju orientovat se na bundy na nošení dětí (např na Fleru, www.angelwings.cz, http://www.babywearing.cz/ , http://www.nosicibunda.cz/ … další byste určitě vygooglily). Drtivá většina (vlastně možná všechny) se dají použít nejen k nošení dětí, ale dají se k nim dokoupit i těhotenské vsadky na těhotenské bříško a bunda se pak dá nosit i bez bříška a bez dítěte, takže se investice vyplatí i pokud byste neplánovali děti nosit. Dají se takto pořídit mikiny, svetry, sportovní softshellky i elegantní kabáty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lamátko no ja rodila začátkem ledna a nikdy jsem zimní bundu nepotřebovala-ke konci těhotenství mi bylo porad šílené vedro a i velka zima pro me byla témeř jen na svetyrek. Vydrž, jeste mas cas, ať ji nekupujes zbytečně.
- Citovat
- Upravit
Já když byla těhu v zimě, nemohla jsem nikde sehnat kabát, jsem spíše kabátová než bundová..chtěla jsem nějaký levný, páč vím že bych ho neobnosila. Nakonec jsem si koupila větší velikost kabátu u vietnamcu za 500kč a nějak jsem tu zimu přežila i bez těhu kabátu. Stačí vyzkoušet větší velikost, abych to zapla i přes pupek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite bych pockala podle toho, jak budes pribirat, at Ti pak neni mala nebo velka, to same i kalhoty. Je dost mozne, ze Ti pak bude stacit koupit nejakou obycejnou jenom o velikost vetsi.
Doporucovala bych HM, tam maji to tehotenske obleceni asi nejlepsi. Hodne me zklamal Lindex a C&A. A treba neco bude mit i Lidl, naposled neco meli v polovine dubna, tak se treba trefi. A pokud netrvas vylozene na novem kousku, koukni sem na bazarek nebo na vinted, ty tehotenske veci se nosi jenom chvilku a neni je moc cas je znicit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Než přímo těhotenskou jsou super oversize kabátky - po porodu se víc stáhne a není k vyhození, nebo kabáty, co jsou pod prsy do „Á“, jeden takový jsme koupila v reservedu- s pupkem byl jako normální kabát, natáhlý víc dopředu, až jsem pupek neměla rozjel se zas pěkně do áčka a obnosila jsem i zbytek zimy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych s koupi nespechala, nejdriv jsem nosila vlastni netehotensky kabat/ bundu, nakonec jsem si neco koupila v sekaci, doporucuji ty s anglickou modou, maji hodne kabatu do „A“, to same bundy. Jinak na aukru je jeden prodejce, co prodava obleceni hlavne Bonprix v aukcich od koruny a ma i tehotenske veci. Zadejte tehotenska bunda nebo tehotensky kabat do vyhledavani. Do tehotenskych veci nema moc vyznam investovat vysoke castky, pokud to potom nebudete uz nosit. Ja rodila na konci brezna a brezen byl nakonec tak teply, ze jsem uz zadnou bundu ani kabat na posledni mesic nepotrebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakonec nakoupila v bonprixu. Kalhoty, protoze nosim barevné a v obchodech maji tehu džíny nebo černé. A bundu taky, protoze nestoji majlant a nevedela jsem, jak moc uziju, i kdyz byla i nosici. Ted jsem podruhé a jdyby byly velke mrazy, tak tu mam jednu nouzovou bundu, co je obrovska
na parádu neni, ale na hřiště stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridavam se k dotazu, potrebuji nejaky kabat/ bundu, co nebude vypadat jako igelitovy pytel na mrtvoly a nebudu v tom jako panacek michelin. Aby se dala nosit i po porodu, termin mam zacatkem listopadu. Na happymum bych si vybrala, kdyby ve slozeni nebylo pvc a minimum vlny. Nevite, kde v Brne neco vhodneho sehnat? Dnes jsem byla v brane k detem, ale ty nosici bundy mi neslusi. Merim 162 cm, vaha nyni asi 65cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit