Kde koupit polystyrenové desky?

Anonymní
12.10.20 23:08

Kde koupit polystyrenové desky?

Zdravím,

potřebuju koupit polystyrenové desky, prostě obyčejný polystyren, jelikož budu zateplovat kočkám boudu. Všude na mě vyběhly pouze fasádní polystyreny, asi se nedá za pár kaček někde koupit polystyren… Každopádně, potřebuju toho docela dost, takže to autobusem neuvezu a všude po mě chtějí 600 Kč za dovoz! Přitom 600 bude stát to zboží (pár kusů polystyrenu) a mám platit dalších 600 za to, že mi to přivezou.

Můžete mi prosím někdo poradit, kde koupit levně polystyren a někde, kde po mě nebudou chtít 600 korun za dovoz?

Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
12.10.20 23:17

Hornbach? Muzes jet vicekrat autobusem. Kolik toho na jednu boudu potrebujes? Snad max 5 m2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 23:19

@Sallyna Bude to na dvě docela velké boudy. Budu potřebovat 16 desek o rozměru metr krát půl metru. Hornbach mám bohužel dost z ruky, ale asi mi nic jiného než ten autobus nezbyde..

• Citovat
  • Upravit
1605
12.10.20 23:20

A kamarad/ka nebo kolega, co auto ma? Jinak Hornbach ma snad e-shop, podivej se, co tam nabizeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 23:23

@Sallyna No na eshopu je právě ta drahá doprava… je to i u Obi a kdekoliv, kde jsem chtěla polystyren objednat. Možnost odvozu bohužel nemám.

• Citovat
  • Upravit
6061
12.10.20 23:23

Hornbach, Bauhaus, Obi, jakékoliv stavebniny nebo hobby market, který máš blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
12.10.20 23:24
@Anonymní píše:
@Sallyna Bude to na dvě docela velké boudy. Budu potřebovat 16 desek o rozměru metr krát půl metru. Hornbach mám bohužel dost z ruky, ale asi mi nic jiného než ten autobus nezbyde..

16 desek není moc. I když samozřejmě zaleží na tloušce. Jinak zkus stavebniny a autobusem to přepravíš, to se utáhne provázkem a v poho ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.10.20 23:26

Koukni se do stavebnin v okolí, většinou nemají problém to dovézt pokud budou mít s něčím cestu kolem. Počítáš s tím, že na ten polystyren budeš ještě muset něco dát, jinak ti to kočky rozdrápou? Dobře se jim na tom brousí drápy.

• Citovat
  • Upravit
1605
12.10.20 23:28
@smajlik345 píše:
16 desek není moc. I když samozřejmě zaleží na tloušce. Jinak zkus stavebniny a autobusem to přepravíš, to se utáhne provázkem a v poho ;)

Taky myslim, je to sice objemny, ale lehky. V nejhorsim se to da na dvakrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.10.20 00:28

My kupovali ted taky na zatepleni boudy v OBI. Je to lehke jako pirko a busy jsou ted akoro prazdne tak kdyz to nebude ve spicce tak to zvladnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.10.20 00:30

Jeste dodam ze jsme meli vyhlidle na netu ale na miste jsme vybrali jine ktere online nebyly, a jeste nam dali za par kacek nejake odrezky nebo poskozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.10.20 00:31

Mrkni na bazar (bazos, sbazar, marketplace na fb). Lidi se rádi zbaví přebytků a aspoň se můžeš podívat, jestli někdo nenabízí ve vašem okolí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák