Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lulinaaa taky nad tím přemýšlím, protože po zkušenosti vím, že po republice se lecčemu říká všelijak (např. jsem nedávno četla dohady o tom, čemu se vlastně říká loupák
). Jinak já si pod vdolkem taky představím bavorský s povidlem a buď šlehačkou nebo rozdělaným tvarohem, ale mám pocit, že jsem pod názvev vdolek viděla v krámu i jakýsi koláček.
Na 100% ho mají v Penny a pak v klasických pekárnách nebo těch menších sámoškách.
@veronika6913 píše:
@Helenka89 proste v pekarstvi. Vetsinou kam jdu tam ho maj a stopro ho maj na andelu v novym smichove z ty strany kde je sporitelna
Potvrzuji, tam maj vůbec dost dobrých věcí.
@Ladie píše:
Holky, já vás uškrtím!!! Nutně potřebuju vdolek!!!![]()
Já bych si možná dala. Kdybych teda věděla, co to je ![]()
Znám to jen z…někdo má rád holky, někdo vdolky… ![]()
@laducha Taková usmažená kobliha bez náplně. Navrch povidla a šlehačka, zakysanka, nebo sladký tvaroh
.
@Ladie Vypadá to hezky, ale já povidla nerada ![]()
Ostatní si budou otírat klavesnice ![]()
Sladké nejím, ale když jsem čekala dceru, MUSELA jsem mít každé ráno tvarohový koláč.
@laducha píše:Ostatní si budou otírat klavesnice
Já ne. Jsem odolná ![]()
@lulinaaa já tady (Praha) spíš potkávám koblihy, takové ty hnesné donuty s barevnou polevou, xx druhů plněných listových kapes, ale klasický vdolek nebo třeba šáteček aby člověk pohledal ![]()
@Ladie píše:
@lulinaaa já tady (Praha) spíš potkávám koblihy, takové ty hnesné donuty s barevnou polevou, xx druhů plněných listových kapes, ale klasický vdolek nebo třeba šáteček aby člověk pohledal
Tak toho tu je plno
u nas se ted rozjely makronky, takue kdo nema fotku s makronkou, jako by nezil
![]()