Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
vím trochu asi hloupé téma, ale už jsem vážně zoufalá.Dcera má dlouhé vlásky ale jemné a já stále bojuji s gumičkama do vlásků. Kdysi jsem koupila takové ty kulaté ale menší průměr cca 5 cm ale už je máme oddělané. A teď je nemůžu nikde sehnat, buď jsou hodně tenké a nejsou pevné (tzn. musím 10× omotat aby to trochu drželo) nebo jsou velké a taky hodně omotávám, nebo to jsou takové ty „chlupaté“ které z vlasů kloužou. Kde kupujete gumičky holčičkám?
něco takového ale menší průměr http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ja si je kupuju ve vse za 39
je jich tam asi 20 ruznych barev za 19,90Kc ![]()
Já je holčičce kupovala u vietnamců. Vždycky jsem brala takový pytlík, bylo tam asi 50 gumiček, různé barvy, za pár korun. Měli více druhů různých průměrů ![]()
Taky si je kupuju za levný peníz. Většinou v Kauflandu nebo u vietnamců
mám sice syna, ale holky si moc chválily takové ty malé z CaA
mám hustý jemný vlasy a jediný pořádný gumičky kupuju v DM, nemají takový ten kovový spoj, takže mi vydrží celkem dlouho. Dřív jsem kupovala u vietnamců, ale to byly gumičky na jedno použití.
Kupuju „chlupaté“ v HM, asi 10 ks za 49 kč. Nevytahují se a pěkně drží. Mám je raději než klasické, přijdou mi k vláskům šetrnější.
@zuz1 píše:
Kupuju „chlupaté“ v HM, asi 10 ks za 49 kč. Nevytahují se a pěkně drží. Mám je raději než klasické, přijdou mi k vláskům šetrnější.
presne tyhle tam kupuju holkam a sobe jednobarevne s kovovym spojem, ktere dobre drzi.
@lucenka píše:
mám hustý jemný vlasy a jediný pořádný gumičky kupuju v DM, nemají takový ten kovový spoj, takže mi vydrží celkem dlouho. Dřív jsem kupovala u vietnamců, ale to byly gumičky na jedno použití.
Ty jo, ani jsem netušila, že v DM maj gumičky. Dík za tip, zítra je půjdu vyplenit ![]()
@lucenka píše:
Taky kupuju tyhle, mám husté vlasy a jedině tyhle gumičky se mi netrhají ![]()
Já s gumičkama taky dost bojuju a moje tetka mi doporučila, ať rozstříhám starý silonky, že se to nezdá, ale že drží ve vlasech. No učinila jsem a světe div se jsou to moje nejoblíbenější gumičky.