Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nazdárek maminy, nevíte kterásik jestli ještě teď se dá sehnat softshellová bunda pro malou? Měli jsme pogumovaou a podšitou z Lidlu, ale malá z ní naráz vyrostla narychlo sháním náhradu
![]()
Napadlo mě HM, CA, TAKKO…myslíte, že tam bych mohla pořídit? Ať nejedu zbytečně ![]()
Ahoj,ja se pře 3 dny vrátila z Anglie a tam teda nebyla nikde k sehnání ;( musim koupit přes net.
V obchodech, co píšeš, bych softshellku nehledala. Kupovala jsem dceři v HudySportu softku Didriksons1913. Nebo teď končí obchody GigaSport a maj slevy, třeba bys tam ještě něco pořídila.
prolustrovala bych eshopy, v kamenných obchodech teď asi ne
My máme softshellku od Fixoni a ta je skvělá, máme už druhý rok
@zuzka.mamka píše:
já koupila dneska krásnou nordblanc
kde????
no v obchodu kameným, nebo jak to myslíš, v budějkách
většinou nakupuju i tady, balík přišel do dvou dnů mají super akce
http://www.altisport.cz/index.php?…[]=1&sort=4a&x=69&y=6&main_page=index&cPath=135_150
Hledala bych v obchodech se sportovním oblečením anebo na vecicky.cz - koncem zimy jsem tam koupila softshell bundu synovi.
Asi bych koupila na netu, tam ještě doprodávají - v obchodem jsem je teď už neviděla.
Mrkla jsem ti na profil,ať se podívám odkud jsi.Canis má prodejnu v Ostravě na stodolní,v Havířově na hl.třídě a v Petřvaldě na Ostravské.Můj manžel tam pracuje a taky máme softshellky
A mají tam bombastické dětské monterky.