Penny - soutěžíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.5.12 13:07

Penny - soutěžíte?

Ahoj holky, dotaz vkládám anonymně :oops: , nechci aby si tu o mně někdo myslel, že jsem chamtivá nebo něco podobného…
Před pár dny jsem koukala na reklamu v TV a proběhla tam aktuální soutěž v Penny - pokud zákazník pošle sms s kódem z nákupu, může něco vyhrát. No mám doma za poslední týden 2 účtenky, tak jsem zkoušela poslat sms a na číslo uvedené na účtěnce to NELZE!. Chtěla jsem kouknout na jejich stránky a ty mi nejdou otevřít :think: :think:. Tak bych se Vás jen chtěla zeptat, jestli Vám to jde bez obtíží. Díky za info :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emerka
22.5.12 13:19

já to teda nezkoušela, ale ne stránkách je toto:

SMS ve tvaru PENNYmezeraKODUCTENKY (např. PENNY 12345678901234) odešlete na číslo 900 20 03.

• Citovat
  • Upravit
sideona
22.6.12 11:50

penny

Funguje to skvele, auto mame jiz doma!

• Citovat
  • Upravit
ludvaNagy
24.11.12 19:17

penny SMS problem

Tak nevím třikrát jsme poslali esemesku každou jinou a vždy to bylo špatně zajmal by mě správnej postup :,(.

• Citovat
  • Upravit
Vasori
24.11.12 19:59

Jak jsem již včera napsala odkaz–soutěž je založena na posílání SMS nikoliv na výhře. Samozřejmě vždy příjde, že jste zadali špatnou odpověď, neboť otázka je položena-ve kterém z jmenovaných měst se nenachází Penny?
ODPOVĚĎ-Penny je totiž ve všech jmenovaných městech, tudíž vám zákonitě Ne-může!! přijít, že jste odpověděli správně. Není napsáno kolik se platí za SMS i když na účtence by mělo platit. že cena SMS je 6kč, ale kdoví zda i tato informace je platná. No co naděláta nejte ani první ani poslední.
Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
Vladchr
1.12.12 13:03

názor

Milý aladine60,nepřečetl-a jste si další příspěvky. Bez urážek, když chcete radit, musíte být seznámen se skutečností. Ostatním dávám za pravdu.Jde asi o podvod. Škoda, že mne podvádí market, kam chodím rád a často nakupovat. Budu se muset asi poohlédnout po tom, komu mohu více důvěřovat. Je to tak.Ve všech uvedených městech jsou prodejny Penny. Poslední otevřená prodejna byla ve Cvikově a to v 5-tém měsíci t. r.S SMS jsem také narazil, více méně odmítnut. Asi si budu stěžovat na správném místě Penny. Další věcí je, že není na účtěnkách uvedeno mídto, kam se může soutěžící obrátit. Děkuji všem hráčům, že v této době zkouší vyhrát, i když v tak labilní soutěži. Ahojky. :nevim: :,( :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Reskator
2.12.12 13:38

Penny

Dobrý den, na stránkách penny.cz je seznam prodejen; vyhledávač Českou třebovou nevyplivne, odpověď by tedy měla být C. Odpověď přišla ve stylu: pokud vyhrajete, budeme Vás kontaktovat… :think: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Vasori
2.12.12 16:47

A co pan ludvaNagy? Napsal SMS ve všech třech provedení a žádný úspěch. Snad nechcete říct, že napsal SMS špatně? Skrátka žádý jiný postup totiž není!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
mojeosoba
2.12.12 18:48

Jde o to, zda pan LudvaNagy posílal SMS pokaždé s jiným kódem, protože logicky nejde použít kód z účtenky 3×!!! To by musel mít účtenky 3. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38
3.12.12 09:19

Taky jsem koukla na stránky a podle seznamu prodejen odpověděla a vše bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pája62
11.12.12 18:08

soutěž

Já tedy nevím, jak to děláte, ale podle pravidel uvedených na stránkách Penny odešlete sms normálně ( já na první pokus).Stačí si info jen důkladně přečíst. A pokud si zadáte do vyhledavače Penny Česká třebová, tak vám skutečně nic nenalezne (pouze Tesco). Tudíž je to pravděpodobně správná odpověď, že. A emerka uvádí špatný tel. kontakt. Lidé, čtěte. Tak hloupý národ snad nejsme, nebo jo?! :zed:

• Citovat
  • Upravit
poldinka 11
16.12.12 07:28

nachytávka

Odpověď je vždy špatná, protože ve všech udaných měst na účtence PENNY se nac :zed: :zed: hází, proto Vám to ukáže, že odpověď a)b)c)je špatná.

• Citovat
  • Upravit
tobulkabambulka
17.12.12 18:02

Je to podvod??????

Mam takovy dojem, ze si dela Penny z nakupujicich srandicky a vydelava na sms.Ve vsech trech mestech je prodejna Penny market. A kdyz poslete sms, ihned vam prijde sms zpet ze jste odpoveli spatne. Spatne vizitka pro Penny market.Tot vse vazeni. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.12 19:48

souhlas

Zkoušela jsem to už vícekrát ale bohužel zpráva nejde odeslat dávala jsem to telef. číslo jak z účtenky tak z letáku a prostě nic dělají sim z nás legraci jak ta naše vláda… zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pyrotechnik
18.12.12 10:50

funguje to

Tak jsem taky neodolal a poslal na uvedené číslo kód účtenky a odpověď „C“ a záhy mi potvrdili účast v soutěži, že mě budou v případě výhry kontaktovat.Jak je vidět, tak to funguje. Jeslti nedělají soudruzi z NDR chybu někde při odesílání SMS zprávy. Přeji všem příjemný den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák