Penny - soutěžíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
J. Mahdalová
1.7.13 12:35

Soutěž - nádobí BergHOFF MOON

Před chvílí jsem se vrátila z Penny v Luhačovicích. Nasbírala jsem 15 ústřižků ašla jsem si koupit hrnec BergHOOFF MOON. Měli tam jen jedem větší hrne, pařáky a pánvičky. Nikdo nevěděl zda dostanou ještě další - prý asi ne. Zeptejte se zítra bude tu vedoucí. A co zástupce - ten asi neví nic. A tak je to se všemi věcmi v Penny - nakupte v sobotu a neděli za více jak 500,– dostanete zdarma Pur nebo víno. Nedostanete nic, pouze v sobotu po otevření. Jsem zvědavá zda mi někdo z vedení Penny odpoví. Na klamavé soutěže je již nyní pokuta.

• Citovat
  • Upravit
custod
26.7.13 10:43

Tedy abych to upřesnil celkem 4 za letošek od PENNY. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 13:25

výhry penny

Mohu vědět zda už někdy, někdo vyhrál hlavní výhru z penny,?

• Citovat
  • Upravit
custod
2.10.13 16:46

Zdravím, reagují na anonymní dotaz ohledně soutěže Penny-sms. Skoncila 29.9. 2013 a shodou okolností píšu na tabletu, který jsem vyhrál v této zmíněné soutěži. Na počítači byla soutez a pravidla na www. Penny.cz sms soutez a kliknout na kolonky zábava. Zda to tam ještě je nevím. Přeji hezky den.

• Citovat
  • Upravit
1
11.7.14 20:54

Kdyz si to tak ctu tak radeji neposilat…nekdo pise ze smska stoji 6kc a ja mam na uctence 3kc..nekdo pise( c…)Ceska Trebova a ja mam na uctence (b..) Ceska Trebova…tak nevim jestli kazdy mesto nema jine typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.14 12:53

Plně souhlasím., přihlásit to nelze a není to ani k nalezení na internetu. Samá soutěž., vítězové, ale skutek utek.Je to podivná soutěž, když soutěžící musí pracně něco hledat na int. stránkách a ono to nefunguje. Jsem hodně zklamán. Penny marketynk by měli nakopat do p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák