Penny - soutěžíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tobulkabambulka
18.12.12 12:46

Ahojky Pyrotechniku.Mas pravdu, sice Penny je i v C. Trebove, ale poslala jsem znova kod s tvym tipem na odpoved C a jsem ve slosovani. :lol:

• Citovat
  • Upravit
sukova.hana
20.12.12 12:54

soutěž Penny

Mohu potvrdit, také jsem neměla při odeslání sms na soutěž žádné potíže, povedlo se na první pokus a obratem přišla odpověď o zařazení do soutěže. Chce to jen pozorně číst. Přeji hezký den.

Hana

• Citovat
  • Upravit
milada61
23.12.12 10:34

penny-soutěž

Mne se ukazuje v seznamu prodejen všechny 3 města že maji Penny…ale zkusim aspon něco, jsem „hravá“… :D

• Citovat
  • Upravit
dědafr
23.12.12 20:21

soutěž Penny

Mě to funguje.

• Citovat
  • Upravit
zuza 82
29.12.12 18:46

Dobrý večer mě to taky funguje a bez problému. pa přeju všem mnoho štěstí!!! :)

• Citovat
  • Upravit
BABKA venkovanka
30.12.12 15:24

podvodná soutěž

Mám 5 účtenek z PENNY vždy kolem 2tisíc. Ty jsou poslední, již tam jezdit nebudu! Podvodníci se nesmí podporovat! Na poslané SMS mají jedinou odpověď:„Vaše odpověď je chybná“, žádná kombinace písmen a, b, c, není prý správná. PENNY STYĎTE SE!!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
kača65
30.12.12 15:27

soutěž Penny

Vážení soutěžící, také jsem poslala asi před měsícem odpověď, Penny opravdu není v České Třebové. Přišla mi SMS, že mě zařazují do soutěže. Takže žádný problém, sice nevyhraji, ale co kdyby…

• Citovat
  • Upravit
vadam
30.12.12 17:43

soutěž PENNY

Pokud si správně přečtete otázku a správně opíšete kod soutěže tak se do soutěže dostanete a když odešlete chybnou odpověď tak ji můžete opravi už jsem několikrát v penny vyhrál ne v této soutěži ale v jiných a v České Třebové opravdu penny není.

• Citovat
  • Upravit
příspěvek
30.12.12 19:36

podvodná soutěž - pro babku venkovanku

Rád bych předeslal, že k podobným soutěžím jsem skeptický, bo jsem toho mnoho nevyhrál. Nicméně jsem vyzkoušel a přihlášení do soutěže funguje bez problémů. Takže vyberte, která možnost je správná - může jich být i více:
Babka venkovanka
a) nemá vysoké IQ (nákup by jinak rozdělila na min. 3 menší, aby měla vyšší šanci na výhru)
b) je slepá nebo nemá palce (jinak by se jí podařilo zprávy v pořádku odeslat - správnou odpověď snad zná už každý :))
c) chce PENNY pouze pomlouvat

• Citovat
  • Upravit
kapybara
31.12.12 16:35

pohoda:-)

Dnes jsem na poslední chvíli zadala 2 účtenky a funguje to:-), tak ještě aby se štěstí unavilo a sedlo na… :lol:

• Citovat
  • Upravit
madleena
31.12.12 18:12

naučte se číst návod

Vše jsem udělala podle návodu na účtence a vše v pohodě. Zabralo to cca 3minuty. Odpověď - v případě výhry Vás budeme kontaktovat-přišla obratem.

• Citovat
  • Upravit
ŽáBÁKČEK76
31.12.12 20:24

PeNNy

Tak vám teda řeknu to jde tak max. jednou, a pak zase to NEJDE VŮbec!! :cert: :cert: tak to zkuste nekdo as usměvem 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
LiStey.Nk
2.1.13 21:33

Blábol

**Ahoj všem,

Nevím co to tu blábolíte penny market není v Č. třebové tudíž správná odpověď je ( C ) :dance: Ä cena sms je 3kč nevím kde jste vzali 6kč :nevim: :pocitac:

No tak hodně zdaru a všem výhercům blahopřeji a ti co čekají tak hodně štěstí :kytka:**

• Citovat
  • Upravit
Václav 12
3.5.13 11:47

Dotaz

Obdržel jsem sms, že jsem vyhrhraváte nákupní poukázku! Výhru vydáváme od 22.4 do 30.4 Pro předání budete kontaktováni pořadatele soutěže. Aco se stalo ve zmiňovaném období a ani poté nic nikdo se neozval.Tak je to vše, jenom podvod a tahání z lidí peníze za sms?

• Citovat
  • Upravit
sadík
8.5.13 15:37

soutěž-podvrh

Soutěže v penny jsou pokaždé podvrh, chtěj jen vymámit peníze z lidí, aby měli páni nahoře co nejvíc. Nikdy žádná odpověd, nebo nedoručeno, tak co na nás vymýšlí, at si soutěže nechaj a nelžou. Jen kdyby se podívali co lidé nakupují za zboží, je to pro dobytek a ne pro lidi, každý chce mít všechno zdravé, v záruce a ne prošlé, fuj, hnus, co penny prodává, poslat na ně kontroly, každý člověk chce mít všechno zdravé, čerstvé. Je to ostuda pro PENNY a vyzitka.Je to smutné, jen jim gratulovat, jak to neumí :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák